up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top

Hur man väljer sandaler utomhus

Vandringssandaler är speciellt gjorda för utomhusbruk och designade med hållbara material av hög kvalitet som gummi, läder och EVA. Du kommer att upptäcka många hala ytor under vandringar. Därför är det viktigt att ha skor som fungerar bäst under sådana förhållanden och har utmärkt grepp.
Leta efter män sandaler som är gjorda av tjock tråd som är hala under leriga och våta förhållanden. Vandring gummi sandaler med gummisula fungerar bäst. Du kan också överväga några skor av syntetmaterial som också ger ett tillräckligt grepp.

Kom ihåg att utomhus sandaler skiljer sig mycket från traditionella flip flop sandaler. Lädersandaler är tillverkade av högkvalitativa och hållbara material som tjockt läder och syntetmaterial för att klara de tuffaste situationerna utomhus. Polyestersandaler är punkteringsbeständiga och låter dig gå bekvämt över skarp terräng.

Under vandringar kommer du också att drabbas av stötar eftersom dina fötter utsätts för mycket stress när du går över ojämna ytor, stenar och trädrötter. Leta efter en utomhus sandal som har EVA eller mellansula av skum som minskar effekterna av varje steg du tar. Utomhus sandaler med ett gel vadderingssystem och bågstöd är bekväma under långa vandringsturer. Salomon , Columbia , Adidas , La Sportiva och Merrell tillverkar polyamid sandaler och textil sandaler av högsta kvalitet.


clouse menu Stänga