up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top

Hur man väljer vandringsstövlar

Vandringskängor av högkvalitativt läder ger utmärkt nötningsbeständighet, vattentålighet och hållbarhet. De är idealiska för tunga laster och ojämn terräng. Överraskande finns det ett brett utbud av alternativ från ultralätta löparskor till klättringsskor, vandrings eller vandringskängor och bergsklättringsskor. Det beror på din vandringsdestination vilken typ av sko som uppfyller dina behov utomhus.

Hur man väljer vandringsstövlar


• Du har ett överflöd av val från lätta löparskor till bergsklättringar . Välj den som passar dina vandringsbehov.
• Få en grundläggande förståelse för skodelar som övre, nedre, mellansula, yttersula och andra komponenter innan du fattar ett slutgiltigt beslut.
• Oavsett vart du ska, se till att skon du sätter på passar perfekt i din storlek.

Typer av vandringsstövlar


Vandringsskor
Andningsbara stövlar för vandring och vandring är lätta, lågklippta modeller med flexibel mellansula och perfekta för dagsturer.

Day Trekking Boots
Dessa skor är utformade med mellanhöga och högklippta modeller och kräver lite inbrottstid. De är flexibla och vattentäta stövlar och perfekta för korta vandringsturer. Salomon , Arcteryx , Salewa , Columbia och Haglöfs design och erbjuder ett utmärkt utbud av herrskor.

Backpacking stövlar
För flera dagars vandringsturer är backpacking stövlar det bästa valet. De är konstruerade för tyngre belastningar och finns vanligtvis i högklippta modeller som skyddar anklarna från att gnugga. Dessa vandringsstövlar är styvare, stödjande och hållbara.


clouse menu Stänga