up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida flecha

Herrskor

Herrskor friluftsliv

Shoppa i vårat stora utbud av Herrskor! Köp vårat friluftsliv material till konkurrenskraftiga priser i trekkinn.

Märken i Herrskor

Utvalda produkter i Herrskor

Hur man väljer utomhusskor

Stövlar

Lågklippta modeller med flexibla mellansula stövlar är perfekta för vandring. Dessa vandringsstövlar ger komfort och lätthet när du går på ojämna terräng. Kängor är ultralätt och bekväm att bära. Dessutom, för vandringsturer på flera dagar måste du välja högklippta med styvare mellansula stövlar som ger utmärkt stöd till anklarna. De är hållbara, lättare och funktionella för bergsvandring också. Salomon , Arcteryx , Salewa , Columbia och Haglöfs erbjuder vandringsstövlarna med bästa prestanda.

Klätterskor

Bergsklättring kräver högkvalitativa skor som gränsar mellan dig och klipporna. När du väljer en klätterskor måste du tänka på några faktorer, till exempel vilken typ av klättring du är avsedd att göra. Vad väljer du för en neutral, måttlig eller aggressiv klättersko? Vilka funktioner tycker du om att ha i skorna, som foder, remmar, snören? Hur får man rätt passform? I ett nötskal måste en klättringssko passa perfekt, ge komfort, bättre grepp och hög prestanda. Du kan köpa klätterskor från La Sportiva , Black Diamond , Millet och Scarpa .

Sandaler

Om du är trött på att ha löparskor och vandringskängor är det här ett bra alternativ för dig att vandra i sandaler. Varför är vandring i sandaler bra på sommaren? Tja, för att få lättnad på att ha på sig strumpor och skor hela dagen, blåsor, fukt och friktion är vandringssandaler speciellt utformade för att låta fötterna andas och hålla sig torra. Några av de kända varumärkena som erbjuder en bred samling sandaler är Salomon, Columbia, Adidas , La Sportiva och Merrell.

Skor

Vandringsskor är designade för att hålla längre än några trail löparskor. På grund av deras struktur och extra skyddsfunktioner, löparskor är lite tyngre än löparskor. De är styvare, högpresterande och hållbara. Om du vill vandra på vintern, överväga att köpa vattentäta vandringsskor som presterar bättre under regn och snö. Få det bästa utbudet av vandringsskor från Salomon, Salewa, Arc´teryx, Columbia och Haglöfs.

Tofflor

Du kan också ha med dig tofflor utomhus när du går på vandring eller vandring. Dessa tofflor är hållbara; ger yttersta skydd och stödjande fotbädd och grippy yttersula som gör dem idealiska för vandringar i steniga och backcountry rutter. Montane och Nordisk är välkända varumärken som designar och tillverkar högkvalitativa tofflor för äventyr utomhus.

Herrskor för män utomhus

Vandringsskor av god kvalitet behöver stöd, stabilitet, lättvikt, dämpning, funktionalitet, andningsförmåga, hållbarhet, styvhet och komfort. Framför allt måste de passa perfekt för att ge dig en smärtfri utomhusupplevelse. Salomon, Columbia, Haglöfs, La Sportiva och Aku Aku erbjuder de bästa utomhusskor och tillbehör som sulor, snoddar, skydd, värmare och krämer.


clouse menu Stänga