up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Kong

Kong Oka

plus
 • Play videoKong Oka
 • Kong Oka

Kong Oka

Produktbeskrivning Kong Oka

Ny nedstigning speciellt utformad för canyoning, utformad inte bara för progression på rep utan också för användning i nöd-, återhämtnings- och räddningssituationer, mycket svår att hantera med andra enheter.

Användningen är snabb, säker och effektiv i alla tillstånd.

Driftens komfort, modulariteten av progression på rep med olika diametrar och de många brytpositionerna är egenskaper som uppnåtts genom gemensam utveckling med räddningstekniker.

Specifikationer:

Material: Alu legering

Vikt: 95

Huvuddimension (mm): 141

Minsta repdiameter (mm): 7,8

Maximal repdiameter (mm): 12,7


trekkinn, visar vi alla Kong Okaegenskaper. I vår friluftsliv butik kan du hitta olika storlekar på Kong Oka. Säker betalning och garanterad frakt! Upptäck dessutom fler liknande produkter av Kong Oka och ta del av våra andra erbjudanden på friluftslivutrustning.

Funktioner Kong Oka

Färg

Kundrecensioner och frågor (2)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder) coinns

Skriv en recension och tjäna CoiNNs

(endast för befintliga kunder)

Mycket bra produkt

-

Utmärkt produkt, lätt att använda och utmärkta funktioner. Endast de tandkött som det medför försämras på kort tid och i jämförelse med andra nedstigningsenheter har det en kortare varaktighet. Som jag tror kompenseras med sin användarvänlighet.

Utmärkt nedstigning

-

Personligen tycker jag om det mycket mer än petzl piranha och det gör mig väldigt säkert att använda, den enda fel det har är att aluminium bär relativt snabbt.

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: din recension kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Din fråga kommer att besvaras via e-post, så se till att din e-postadress är korrekt.

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up