up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

 • 360Millet Ryggsäck Ubic 60+10
 • Play videoMillet Ryggsäck Ubic 60+10
 • Millet Ryggsäck Ubic 60+10
Millet
360

Millet Ryggsäck Ubic 60+10

plus

Millet Ryggsäck Ubic 60+10

Produktbeskrivning Millet Ryggsäck Ubic 60+10

N 210D HONEYCOMB 3LINE, W, R, 100% PAN 420D OXFORD HD SD, C0 DWR, 100% PAP 600D OXFORD, C0 W, R, 100% PESP 1200D, C0 DWR, 100% PESN 210D 113T, C0 DWR, 100% PA. Den här högkapacitets alpintäckningsryggan är designad för äventyr. Den minsta designen kastar flera fickor, fack och kugghjul för att passa bergsmiljöer och långdistansdestinationer. VIKT: 1860 g, 65,61 oz. Strömlinjad bergskropp. Avtagbar stretchflik med 2 spännen. Access zip, stormkrage, kompressionsrem Zip-pack-basfack, dragkedja med dragkedja, sidopsträckningsficka, dragkedja med sidofick Variloop System ™ kompatibel med bärning av all utrustning för alpin och basläger, yttre växellådor, packningsbanden Hydrationskompatibel, regn täcker Ergonomiska remsor, lastjusteringsremmar, bältesspännband, handstödremmar. Padded höftbälte med blixtlås. BACKPACKS BACK HEIGHT, JUSTERBAR BAK (cm, tum): H: 43 53 cm, 16,92 20,86 in.BACKPACKS + SÖKPÅSER volym: 60 + 10.

Om du vill köpa de bästa Ryggsäckar och väskorprodukterna från Millet, så har du hittat det bästa stället på trekkinn. På trekkinn arbetar vi alltid med de bästa märkena som Millet för att erbjuda dig den bästa kvaliteten till bästa pris på alla våra friluftslivprodukter som Millet Ryggsäck Ubic 60+10. Gör din beställning nu och få Millet Ryggsäck Ubic 60+10 så fort som möjligt.

Funktioner Millet Ryggsäck Ubic 60+10

Färg
Kapacitet
Kön
Rekommenderad Användning
Ålder
Estructura

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs coinns

Hirs

-

Väldigt bra kvalitet. Hirs gör ingen besviken. Som alltid.

Ryggsäck ubic 60 + 10

-

Paketet fick något senare än väntat men för ke förblir i linje med våra förväntningar .. Allt som återstår är att testa det!

Excellent!

-

Bra produkt! Testad under ett toppmöte på 3150m med allt för bivack, toppstöd, förvaring, inget att säga förutom att det är den perfekta partnern för långa bergsutflykter (eller inte).

Excellent

-

Mycket bra kvalitet, Millet misslyckas aldrig!

Ja!

-

Bra prisprestanda. Älskar alla detaljer. Känn dig allvarligt utrustad för vårt nästa äventyr. 100% rekommenderar!

Toppen.

-

Inget att säga. Jag letade efter en stor väska högst upp, väldigt bra väska. Inget att säga, mycket väl uppdelat och bekvämt. Tredje beställningen från TREEKINN, utmärkt webbplats som jag rekommenderar.

Mycket bekväm, mycket bra kvalitet.

-

Mycket bekväm, mycket bra kvalitet. Bra åtdragningssystem i alla riktningar för att avlasta blixtlås. Det finns en manlig och kvinnlig modell som ska vara så justerbar som möjligt + justerbar efter storlek.

Hirsryggsäck

-

Ryggsäcken är otrolig, den saknar inte detaljer och god kvalitet trots att den är lätt. Han levererar det som ett urverk, som förväntat.

Klassificering

-

Bra kvalitet

Millet ubic 60 + 10 ryggsäck

-

Mycket snabb leverans, inget att säga. Vi letade efter en stor väska högst upp !!! Mycket rimligt pris. Utmärkt webbplats !!! jag rekomenderar

Väldigt glad

-

Snabb leverans (1 vecka) Och ryggsäcken är topp. Utmärkta material och mycket bra finish.

Toppväska!

-

Mycket bra väska! Inga klagomål, mycket väl avdelade och bekväma!

Hirsväska 60 + 10

-

Mycket bra ryggsäck, flera funktioner och mycket resistenta.

Ubic 60 + 10 hirs ryggsäck

-

Mycket funktionell ryggsäck för korsningar och flerdagars aktiviteter i medelhöga berg. Leveransen har varit mycket snabb.

Ubic hirsväska, bra artikel

-

Snabb leverans och mycket rimligt pris. Denna väska kommer att användas bland annat i två veckors vandring på GR5 i autonomi.

Snabb lagring och oklanderlig artikel

-

Jag letade efter en ryggsäck för en tekking på två veckor genom GR5, efter tester tror jag att denna hirsväska Ubic kommer att göra jobbet perfekt av dess komfort och lagringsmöjligheter. För en perfekt dag ute i bergen, för GR5, tid för returen i mitten av augusti.

Utmärkt köp

-

Utmärkt produkt till överkomliga priser. Snabb leverans med säker förpackning.

På toppen

-

Ryggsäck överst som alltid på hirs. Används i bivak lastad på 17 kg, felfri. Används i regnet är locket perfekt vattentätt. Mycket bekväm rygg, flera förvaring ... En extra väska utan tvekan.

Mycket bra

-

Utmärkt ryggsäck, super bekvämt! Leverans med lite försening.

Mjölk ubic 60 + 10 ryggsäck

-

Jag köpte den för att resa till Asien. Jag kände redan den här ryggsäcken eftersom jag lånat den tidigare och förutom att den är väldigt resistent, den har en stor kapacitet och är väldigt bekväm. Den nya modellen har en sidoficka mindre, synd eftersom de är super användbara (men åtminstone behåller en). Försändelsen gjordes mycket snabbt och utan några besvär. Allt utmärkt

Skriv eller ställ en fråga till vårt expertteam

Produktbetyg

Notera: din feedback är viktig för oss, din kommentar kommer att granskas av vårt expertteam och publiceras inom 5 arbetsdagar.

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up