`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Ni-glo

Ni-glo Nitestik

Ni-glo Nitestik

Ni-glo Nitestik

Ni-glo Nitestik

 • Ni-glo Nitestik
 • Ni-glo Nitestik
 • Ni-glo Nitestik
 • Ni-glo Nitestik
 • Ni-glo Nitestik
 • Ni-glo Nitestik

Ni-glo Nitestik

Produktbeskrivning Ni-glo Nitestik

Den Nitestik Safety Marker är starkare, snyggare och coolare än någonsin. Vi utmanar vem som helst inte att hitta en användning för en!


Använda fotoluminescens pigment teknik, är Nitestik Safety Marker mycket synliga även i totalt mörker. Designad för märkning och personlig egendom, är det bra att något kanske du vill hitta i mörker.

Vibrant färgat och akryl inhyste fantastiska Nitestik använder state-of-the-art teknik som är miljövänlig.


Inuti varje Nitestik är en sällsynt jord-aktiverade alkaliska jordartsmetaller aluminat-silikat, som kontinuerligt kan avge ljus i över 12 timmar i mörker genom absorption av olika synligt ljus. Denna nya ålder pigment debiterar under ljus, sedan laddas i mörker 365 dagar om året, i upp till 10 år.


Inga batterier ...... varar upp till 10 år ...... Thats pretty impressive stuff!FUNKTIONER:


? Lyser för upp till 10 år!


? Glöder i ljust grönt i över 12 timmar i mörker


? Sikt 20 meter


? Vattentät till 30 meter


? Miljövänlig


? Kräver ingen ström


? Tintet akryl UV-protectet bostäder


? Bostäder finns i sex olika färger: Crystal grön, Ice Blue, Cool Pink, Mellow Yellow, Kungliga lilor och Vibrant Orange


? Längd: 51mm


? Bredd: 10mm


? Ring: 23mmEGENSKAPER produkt:


? Fördelaktigare vänliga


? Våglängdsområdet för exciterade lampor är bred och ljuskällorna enkelt och bekvämt erhållas


? Efter absorbera olika synliga ljus, kan det lysa i mer än tolv timmar i mörker


? Utmärkta fysikaliska och kemiska egenskaper. Produkten kan användas i naturen och dåliga villkor, som har enastående anti-Ultraviolet egenskaper


? Extremt lång livslängd. Mer än tio år.


? Det kan absorbera, lagra och avge synligt ljus flera gånger.Teknik:


Fotoluminescens förklarade:


- Luminescens uppstår om ett material utsätts för en källa för excitation absorberar energi, och dem avger denna energi som en synligt ljus. Energin kan härledas från ett antal källor, inklusive en glödlampa, strålkastare, fluorescerande ljus (något artificiellt ljus) och i solljus. Ju starkare ljuskällan, desto snabbare laddningen.


- Fotoluminescens sker också genom elektromagnetisk excitation och materialet också avger medan energikällan är närvarande. Men med fotoluminiscens uppmjukning av electgron tillbaka till grundtillståndet och efterföljande emission av fotoner av ljus fortsätter långt efter exciteringskällan avlägsnas. Detta benämns "afterglow".


- Dessa sällsynta jord-aktiverade alkaliska jordartsmetaller aluminat-silikat självlysande pigment inte gillar glow sticks som bara varar en gång. Detta sker eftersom det inte är en kemisk process, men en modifikation av en kristall. Photoluminescent pigmentet förlorar inte sin effektivitet med tiden. Denna nya ålder pigment debiterar under ljus, sedan laddas i mörker 365 dagar om året, i upp till 10 år.INLEDNING Photoluminescent:


Photoluminescent pigment är en sällsynt jord aktiverat alkaliska jordartsmetaller aluminat-silikat. Det som främst kännetecknar detta material är den speciella strukturen av dess kristallstruktur med en stark förmåga att absorbera lagring avger ljus.Fotoluminiscent PIGMENT INDEX:


Den fotoluminescens pigment är gjord av alkaliska jordartsmetaller aluminat. Pigmenten utseende Färgen är ljust gul-grön och dess glödande färger är gult och grönt. Dessa ger den starkaste glöd sett från chromacity Diagram nedan


Ni-glo Nitestik har 100% pengarna tillbaka garanti. Om du på grund av vilken orsak som helst inte är helt nöjd med din Ni-glo Nitestik som du köpt på trekkinn, har du 30 dagar på dig att returnera den från det att du fått varan levererad till dig. Dessutom kan du i vår friluftslivbutik online upptäcka ett brett utbud av märket Ni-glo och komplettera din order med friluftslivprodukter, alltid till bästa pris.

kundens omdömen och frågor (10)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Ni-glo nitestik

-

Superb, ljus, ljus på natten, jag kan hitta den. Wow.

Utmärkt val

-

Det är ett vänligt alternativ med naturen. Det är lite litet och därför är ljuset inte så synligt, men flera kan användas samtidigt.

Great !!!

-

Mycket praktiska och funktionella, många användningsområden för detta verktyg !!!

Bra

-

Bra gadget. Bara några timmar i solen, att han lyste. Med denna hänge är definitivt mycket lättare att hitta nycklar

Mycket trevlig

-

Det är det bästa jag har sett perfekt för dykning på Knite

Bättre än ingenting, men inte mycket bättre

-

Eftersom nyckelring det är egentligen ganska bra. Ljus kan inte ses nästan

Tillförlitlig

-

L'ho köpas för att få den under vatten och jag måste säga att det fungerar. Naturligtvis ljuset är inte hög, men i mörker kan ses som avger en liten ljuskälla. Testad upp till -42 meter

Ni-glo nitestik

-

Perfekt för nyckelringar, jag har en i varje spel, hus, bil, gård.

Ljus nästan inga!

-

ljus nästan ingen!

Produkt inte motsvarar beskrivningen

-

Produkt Review faktiskt NULL ljus, liksom inte, inte ens på 20m syns! (Synlighet i mörker upp till 20 meter)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI