up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Osprey
360

Osprey Kestrel 48L Backpack

Osprey Kestrel 48L Backpack

plus
 • 360Osprey Kestrel 48L Backpack
 • Play videoOsprey Kestrel 48L Backpack
 • Osprey Kestrel 48L Backpack
 • Osprey Kestrel 48L Backpack

Osprey Kestrel 48L Backpack

Produktbeskrivning Osprey Kestrel 48L Backpack

Med flera internationella utmärkelser för dess enastående användbarhet och prestanda under vandring och utomhusaktiviteter, är Ryggsäcken Osprey Kestrel 48L fortfarande ett av de mest populära, kapabla alternativen på marknaden.

Tack vare sin AirScape ™ bakpanel är Kestrel en mycket andningsbar och bekväm ryggsäck som tillåter stort luftflöde genom ryggen i kombination med sin LightWire ™ fjädersele . Dessa mycket slitstarka axelkuddar - med en bröstrem och höftbältet för att matcha har också extern åtkomst till en hydratiseringsbehållare om du vill inkludera den och är helt justerbar för olika höjder och konstitutioner.

Men det är på insidan där Kestrel visar sig vara en riktig arbetshäst. En dubbel uppsättning interna kompressionsremmar, belägna vid ryggsäckens övre och undre områden, håller dina tillhörigheter på plats hela tiden: en mycket användbar funktion i en påse som förutom olika organisationsfickor innehåller ett separat sovväskfack med flytande avdelare och en vattentät, avtagbar regntäcke.

Det här verktyget hålls också på utsidan, där Kestrel har flera fäststångfästen, lättåtkomliga fickor för klättringsverktyg och ytterligare fästband så att du inte saknar utrustning på din nästa expedition. Av gallret. Med en beprövad arv är Kestrel 48 en robust, högpresterande ryggsäck som är konstruerad för att vara en riktig utomhus arbetshäst.

Kestrel 48 är konstruerad för backpacking-resor på medellång tid, eller äventyr där du bär en måttlig mängd växlar. Detta rymliga pack ger plats för gott om utrustning för dina flera dagars äventyr. Åtkomst till denna växel är lätt genom en stor sido-zip-åtkomstpunkt, som sträcker sig från locket till de nedre kompressionsremmarna. Detta ger ett enkelt sätt att komma åt din utrustning eller hitta exakt vad du letar efter. Kestrel 48 har också övre locktillträde med dragkedjeluckning, tillsammans med en nedre sovkuddesfack med en avtagbar delare.

Kestrels backsystem har konstruerats för komfort och stabilitet, med Ospreys beprövade AirScape backpanel och en robust hipbelt och sele design, kommer dessa förpackningar bekvämt att bära en tung belastning. Med en justerbar design kan du enkelt anpassa bakpanelens höjd med hjälp av en krok och slinga torso panel.

Kestrel 48 har många platser för att lagra dina väskor, inklusive nylonförstärkta vattenflaskfickor, dubbla dragkedja med höftfickor, en stor frontficka med fickficka, topplockficka, med lockficka med nyckelklapp och externt tillträde för hydratisering.

Slutligen är Kestrel 48 utrustad med alla väsentliga förutsättningar för livet på spåret. En integrerad och avtagbar regnskydd, Osprey's Stow on the Go-dragspolfäste, flera kompressionsremmar, sovsäckremsor, isverktygsfästen och flera lashingloops.

Oavsett om man klarar av bergig terräng, djupa skogar eller slingrande spår, är dessa förpackningar ett slutgiltigt riktmärke när det gäller backpackingkomfort och prestanda.

Funktioner:

15 mm sidokompressionsremmar

Justerbar torso längd

AirScape ™ backpanel med skumkanter för komfort och passform

Dubbla accessvävnadsfickor med InsideOut ™ -kabel

Framspärra den ficka

Integrerad och avtagbar regnskydd

Intern hydratiseringshylsa

Internt toppbelastningsband

PowerMesh ™ dubbla åtkomstvattenflaskfickor

Sidokompressionsremmar

Singel dragkedja sidoficka

Enstaka vertikala dragkedja åt sidan

Sängpåsefack med intern divider

Sternumrem med nödflöjt

Stow på Go ™ trekking pole attachment

Stowable twin is ax loops

Stretch framficka

Stretch mesh sidoficka för vattenflaska

Toppluckans åtkomst

Dubbla dragkedja med höftbälte

Zipficka i övre locket

Specifikationer:

Vikt: 1,63 kg

Maximala dimensioner (cm): 75 (1) x 34 (w) x 32 (d)

Huvudduk: 210D x 630D Nylon Dobby


Om du är intresserad av Osprey Kestrel 48L Backpack, upptäck då också andra friluftslivprodukter relaterade till Osprey i Ryggsäckar och väskoravdelningen och kika in i Ryggsäckarkatalogen. Dessutom, när du handlar på trekkinn, din friluftslivbutik online, går du med i den största sport communityn, där du kan hitta åsikter, produktomdömen och de bästa erbjudandena du är intresserad av.

Funktioner Osprey Kestrel 48L Backpack

Färg
Kapacitet
Kön
Rekommenderad Användning
Ålder
Estructura

Kundrecensioner och frågor (37)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder) coinns

Skriv en recension och tjäna CoiNNs

(endast för befintliga kunder)

Fantastisk

-

Mycket god kvalitet och bekväm. Det gröna paketet är vackrare än foton.

Bra inramat pack

-

Fantastiskt pack, stor storlek. Inkluderar regnskydd. Bara lite tungt, men förståeligt med tanke på ryggstödet och alla funktioner.

Bra väska

-

Första fiskgjusepåse som jag äger och det känns jättebra. Bra konstruktion, bra fickor och anpassningsförmåga som förväntat. Har inte använt det mycket ännu men enligt vad jag kände är det ett bra val. Den har en sovsäck och några dagars kläder utan problem

Rekommendation

-

Super bekvämt, rymligt och vackert. Super rekommenderas

Bra kvalitet

-

Snabb frakt och packa väl.

Kommentar

-

magnifik rekommenderar jag. det är bättre än på bilden.

Utmärkt betjäning.

-

Mycket bra ryggsäck. Leverans före de föreslagna datumen.

Bekvämt och effektivt

-

Mycket bekväm och med 48 l uppfyller den kapaciteten i två eller tre dagar. även med ett tält. Även om du måste veta vad du ska ta och hur. Jag har gett det en hel del sockerrör på olika rutter sedan sommaren, fram till nu på vintern.

Bra, inget exceptionellt, värt priset

-

det är en väldigt bra ryggsäck, 48 är en stor väska för en dag till 3 dagars vandring. den inre ramen är bra, materialen är bra och designen är väldigt praktisk och användbar. Jag har lite problem med den övre "hatt" -delen av påsen. slutresultatet - mycket bra men inget exceptionellt - jag hade en deuter tidigare och det var totalt sett lika

Förväntan täckt

-

Om du köper från Mexiko med vanlig post, förvänta dig inte att leveransen kommer fram inom beräknad tid, exakt 5 månader tog det mig att ta emot leveransen på grund av ren byråkrati. Det var trots allt värt att vänta eftersom kostnaden fortfarande är lägre. Ryggsäcken kom intakt och precis vad som köptes. Utmärkt köpoption

Fiskgjuse kestrel 48l s / m

-

Anlände väldigt snabbt och välpackat. Det är min andra kestrel. Denna nya Kestrel-design är mycket bättre än tidigare.

Mycket bra service

-

Ryggsäckens toppleverans i din tid rekommenderar

Bra kvalitet

-

Bra ryggsäck för 2 till 3 dagars vandring. Användbar design och rimligt pris. Även den gröna färgen är mycket vacker.

Bra

-

Det är första gången vi köper en bergsryggsäck, den har utmärkt expanderbarhet och användbarhet, inklusive kapacitet, antal fickor, kedjekedja och hydreringsficka.

Produkten du siktar efter

-

Jag använder den gamla modellen 38L, men jag köpte en som är större än en storlek. Den har en ficka med blixtlås på vänster sida för mer än 48L, vilket är användbart. Slipsbandet som fixar isaxen och polen delas med fickbandet från denna modell, vilket gör det uppfriskande. Vi är nöjda med att vi kan köpa billigt.

Ryggsäckar

-

Ursäkta att jag bor här i Bucaramanga Colombia. Jag vill ha ryggsäcken 28 eller 32 rädsla i röd eller röd drake som jag gör för att få den och dess pris väldigt snäll tack

Bergvandringsprojekt för 6d

-

leveransomfånget är fullständigt, bearbetning ok. Pinnehållaren tar lite att vänja sig vid. Med en liten rygglängd blir 46L 48l

Доставка

-

Om du har 2 minuter med den här versionen, inget annat än. Det är bara 1,5 miljoner år sedan i staden. Сейчас пишут, что проходит таможню your 7 дней.

Wow!

-

Nöjd kund här, varorna är intakta och legitima! Premiummaterial och toppkvalitet.

Utmärkt kvalitet.

-

Utmärkt kvalitet, släppt med 100 km och 15 kg i 3 dagar och inte en repa, bara besväret på grund av brist på vana. Helt rekommenderat.

Justerbar rygglängd

-

En produkt som passar ryggen mycket bra

Osprey kestrel 48l

-

Snygg väska med massor av fickor. Jag fick väskan tidigare än väntat. Btw, det kommer inte med en vattenblåsan

Osprey kestrel 48l s / m

-

Kom snabbare än förutspådd

Av midjebältet,

-

Midjebältets position var vänster och höger.

Midjebälte

-

Midjebältets position var vänster och höger.

Midjebältets position är annorlunda

-

Det vänstra midjebältets position är annorlunda. Den ligger en centimeter högre. Det var fel. Beställ samma produkt igen

Det var fel

-

Ett midjebälte krossas och böjs. För att krossas är tjockleken på vänster och höger midjebälte annorlunda.

Fantastisk väska

-

Stor väska, bra konstruktion. Smart placering av fickor och elastisk.

Fantastisk vandringsbackpack

-

För denna storlek har den fantastiska funktioner som gör att du enkelt kan komma till allt och förpackning är en bris. Lätt och robust till.

Inget att säga. det är fiskgjuse!

-

Efter mycket forskning om dilemmaet mellan Kestrel 48 och Atmos 50 valde jag för Kestrel 48 som visade sig vara det rätta valet för dess avsedda syfte. Flerdagarsvandring med praktiska lagrings- och åtkomstlösningar. Ryggsäckens kvalitet är fantastisk utan negativa reparationer. Tack till Trekkin för den oklanderliga tjänsten. Att överväga i framtida inköp.

Stor ryggsäck

-

En bra ryggsäck, enligt min mening en av de bästa som handbagage i ett flygplan. Den enda nackdelen enligt min åsikt är att toppventilen inte är borttagbar.

Stor ryggsäck

-

Jag tvivlade på mitt första köp på denna webbplats, men det var inga överraskningar med den här produkten. Ryggsäcken skickades i rätt färg och storlek. Stor ryggsäck. Tidigare fanns det samma ryggsäck, ofta som handbagage i ett flygplan när man reser till Asien.

Alla är nöjda.

-

Jag var lite orolig för jag kunde inte bekräfta den faktiska produkten, men jag var nöjd med både design och tillverkning. Jag har inte använt det ännu, men jag ser verkligen fram emot det. Jag var orolig för att jag shoppade från utlandet, men jag är nöjd med det låga priset men smidigt svar. Jag vill också använda det!

Mycket bra

-

Mycket bra kvalitet och perfekt passar min kropp. Den klassiska designen med ny färg är riktigt bra för mig.

Mycket nöjd

-

Jag tvekade länge med exos 48, men jag är nöjd med mitt val, väldigt trevlig, lätt och särskilt full av förvaring!

Bra produkt

-

Jag kommer att använda Kestrel 48 ryggsäcken i augusti på väg till santiago. Det verkar enastående för mig, för att den klarar sig helt i ryggen. Superfast leverans och överkomligt pris.

Osprey kestrel 48

-

Mycket bra service, leverans i tid. Ryggsäcken är väldigt bekväm och med många fickor. Perfekt storlek för flera dagars rutter.

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: din recension kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Din fråga kommer att besvaras via e-post, så se till att din e-postadress är korrekt.

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up