up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Osprey
360

Osprey Stratos 36L Backpack

Osprey Stratos 36L Backpack

Osprey Stratos 36L Backpack

Osprey Stratos 36L Backpack

plus
 • 360Osprey Stratos 36L Backpack
 • Play videoOsprey Stratos 36L Backpack
 • Osprey Stratos 36L Backpack
 • Osprey Stratos 36L Backpack
 • Osprey Stratos 36L Backpack
 • Osprey Stratos 36L Backpack

Osprey Stratos 36L Backpack

Produktbeskrivning Osprey Stratos 36L Backpack

Tillverkad med de mest strikta specifikationerna och den bästa kvaliteten som erbjuds av det amerikanska varumärket, motiverar Osprey Stratos 36L ryggsäck helt sitt enastående rykte som en vandringsväska . Oavsett om du letar efter en utomhuspromenad eller klättrar på berget på helgerna, med Stratos kommer du alltid att känna vinden bakom dig.

Tack vare sitt sömlösa AirSpeed ™ -upphängningssystem erbjuder Stratos dig en bekväm och smidig belastning som inte får dig att märka den stora kapaciteten på 36 liter . Dess 3D-konturerade bakpanel garanterar total andningsförmåga som kommer att hålla svett och fukt bort från ryggen, medan dess selesystem är helt justerbara och innehåller ytterligare bröstben och ryggstöd för högre stabilitet.

Stratos verktyg är helt uppenbart på utsidan, med en Stow on the Go-vandringsstång som gör att du kan bära dessa värdefulla verktyg hela tiden. Dessutom, en isplockningsslinga, en vertikal ficka på frontpanelen och dubbla fickor med dragkedja på upphängningens bas gör det enkelt att organisera alla dina tillhörigheter utan att ens ta av ryggsäcken från ryggen.

Stratos inredning har en otrolig mångfald av organisationer tack vare sina flera organisationsfickor, bland vilka belyser en hydratiseringsbehållarhylsa som är helt kompatibel med Hydraulics ™ och Hydraulics ™ LT-serien. När regn och elementen attackerar, har denna ryggsäck också en integrerad regntäcke för att hålla dina tillhörigheter torra. Stratos 36 ger verklig innovation och kvalitet till den ventilerade förpackningsvärlden. Inspirerad av Ospreys AntiGravity? teknik, Stratos 36 ger en helt justerbar AirSpeed? ventilerat ryggsystem som kombinerar konstruktion i enstycke av ryggpanel och höftbälte med mycket andningsbart hängande nät. Detta möjliggör ökad komfort i varmt väder, även med en tung belastning. Den klassiska stylingen och den rena designen, tillsammans med ett imponerande bekvämt bär, gör Stratos 36 till en favorit för vandrare och vandrare som letar efter en ventilerad dagsväska med tillräckligt med kapacitet för lätt campingutrustning och övernattning, eller massor av extra lager och utrustning för när vädret kan ändras. Den avtagbara regnkåpan som lagras i bottenfickan ökar väderbeständigheten och tuffa nylondukar garanterar hållbarhet. Stratos 36 har en dubbelklämd locköppning med dragkabelfästning, en stor, lättåtkomlig ficka i locket och en vertikalt dragkedja med utvidgningsficka på framsidan som är perfekt för säkert förvaring av en jacka eller reservlager för enkel åtkomst. Sidan på förpackningen har en enda vertikal dragkedja som ger dig tillgång direkt till huvudfacket, vilket sparar dig från att behöva öppna locket.Basen på förpackningen har också ett dragkedja med sovkasse med en bälgdelare, utformad för att möjliggöra enkel avskiljning av utrustningen. Stratos 36 är det perfekta paketet för långa dagar på slingriga stigar eller lättvattens över natten turer i varmt väder. Stratos 36 är kompatibel med all hydraulik? och hydraulik LT? reservoarer.
Basen på förpackningen har också ett dragkedja med sovkasse med en bälgdelare, utformad för att möjliggöra enkel avskiljning av utrustningen. Stratos 36 är det perfekta paketet för långa dagar på slingriga stigar eller lättvattens över natten turer i varmt väder. Stratos 36 är kompatibel med all hydraulik? och hydraulik LT? reservoarer.
Basen på förpackningen har också ett dragkedja med sovkasse med en bälgdelare, utformad för att möjliggöra enkel avskiljning av utrustningen. Stratos 36 är det perfekta paketet för långa dagar på slingriga stigar eller lättvattens över natten turer i varmt väder. Stratos 36 är kompatibel med all hydraulik? och hydraulik LT? reservoarer.
featuers:Basen på förpackningen har också ett dragkedja med sovkasse med en bälgdelare, utformad för att möjliggöra enkel avskiljning av utrustningen. Stratos 36 är det perfekta paketet för långa dagar på slingriga stigar eller lättvattens över natten turer i varmt väder. Stratos 36 är kompatibel med all hydraulik? och hydraulik LT? reservoarer.
Basen på förpackningen har också ett dragkedja med sovkasse med en bälgdelare, utformad för att möjliggöra enkel avskiljning av utrustningen. Stratos 36 är det perfekta paketet för långa dagar på slingriga stigar eller lättvattens över natten turer i varmt väder. Stratos 36 är kompatibel med all hydraulik? och hydraulik LT? reservoarer.
Justerbar AirSpeed? trampolin upphängd nätnätBasen på förpackningen har också ett dragkedja med sovkasse med en bälgdelare, utformad för att möjliggöra enkel avskiljning av utrustningen. Stratos 36 är det perfekta paketet för långa dagar på slingriga stigar eller lättvattens över natten turer i varmt väder. Stratos 36 är kompatibel med all hydraulik? och hydraulik LT? reservoarer.
Justerbar överkroppslängdBasen på förpackningen har också ett dragkedja med sovkasse med en bälgdelare, utformad för att möjliggöra enkel avskiljning av utrustningen. Stratos 36 är det perfekta paketet för långa dagar på slingriga stigar eller lättvattens över natten turer i varmt väder. Stratos 36 är kompatibel med all hydraulik? och hydraulik LT? reservoarer.
Base zip postBasen på förpackningen har också ett dragkedja med sovkasse med en bälgdelare, utformad för att möjliggöra enkel avskiljning av utrustningen. Stratos 36 är det perfekta paketet för långa dagar på slingriga stigar eller lättvattens över natten turer i varmt väder. Stratos 36 är kompatibel med all hydraulik? och hydraulik LT? reservoarer.
Tillgång till extern hydreringBasen på förpackningen har också ett dragkedja med sovkasse med en bälgdelare, utformad för att möjliggöra enkel avskiljning av utrustningen. Stratos 36 är det perfekta paketet för långa dagar på slingriga stigar eller lättvattens över natten turer i varmt väder. Stratos 36 är kompatibel med all hydraulik? och hydraulik LT? reservoarer.
Integrerad och avtagbar regntäckeBasen på förpackningen har också ett dragkedja med sovkasse med en bälgdelare, utformad för att möjliggöra enkel avskiljning av utrustningen. Stratos 36 är det perfekta paketet för långa dagar på slingriga stigar eller lättvattens över natten turer i varmt väder. Stratos 36 är kompatibel med all hydraulik? och hydraulik LT? reservoarer.
Internt nyckeltillbehörsklippBasen på förpackningen har också ett dragkedja med sovkasse med en bälgdelare, utformad för att möjliggöra enkel avskiljning av utrustningen. Stratos 36 är det perfekta paketet för långa dagar på slingriga stigar eller lättvattens över natten turer i varmt väder. Stratos 36 är kompatibel med all hydraulik? och hydraulik LT? reservoarer.
Löstagbara bältesremBasen på förpackningen har också ett dragkedja med sovkasse med en bälgdelare, utformad för att möjliggöra enkel avskiljning av utrustningen. Stratos 36 är det perfekta paketet för långa dagar på slingriga stigar eller lättvattens över natten turer i varmt väder. Stratos 36 är kompatibel med all hydraulik? och hydraulik LT? reservoarer.
SidokomprimeringsbandBasen på förpackningen har också ett dragkedja med sovkasse med en bälgdelare, utformad för att möjliggöra enkel avskiljning av utrustningen. Stratos 36 är det perfekta paketet för långa dagar på slingriga stigar eller lättvattens över natten turer i varmt väder. Stratos 36 är kompatibel med all hydraulik? och hydraulik LT? reservoarer.
Enkel isaxslingaBasen på förpackningen har också ett dragkedja med sovkasse med en bälgdelare, utformad för att möjliggöra enkel avskiljning av utrustningen. Stratos 36 är det perfekta paketet för långa dagar på slingriga stigar eller lättvattens över natten turer i varmt väder. Stratos 36 är kompatibel med all hydraulik? och hydraulik LT? reservoarer.
Enkel vertikal åtkomstpunkt med dragkedjaBasen på förpackningen har också ett dragkedja med sovkasse med en bälgdelare, utformad för att möjliggöra enkel avskiljning av utrustningen. Stratos 36 är det perfekta paketet för långa dagar på slingriga stigar eller lättvattens över natten turer i varmt väder. Stratos 36 är kompatibel med all hydraulik? och hydraulik LT? reservoarer.
Sternum band med nödljudBasen på förpackningen har också ett dragkedja med sovkasse med en bälgdelare, utformad för att möjliggöra enkel avskiljning av utrustningen. Stratos 36 är det perfekta paketet för långa dagar på slingriga stigar eller lättvattens över natten turer i varmt väder. Stratos 36 är kompatibel med all hydraulik? och hydraulik LT? reservoarer.
Stow on the Go? vandringsstångfästeBasen på förpackningen har också ett dragkedja med sovkasse med en bälgdelare, utformad för att möjliggöra enkel avskiljning av utrustningen. Stratos 36 är det perfekta paketet för långa dagar på slingriga stigar eller lättvattens över natten turer i varmt väder. Stratos 36 är kompatibel med all hydraulik? och hydraulik LT? reservoarer.
Tillgång till topplocketBasen på förpackningen har också ett dragkedja med sovkasse med en bälgdelare, utformad för att möjliggöra enkel avskiljning av utrustningen. Stratos 36 är det perfekta paketet för långa dagar på slingriga stigar eller lättvattens över natten turer i varmt väder. Stratos 36 är kompatibel med all hydraulik? och hydraulik LT? reservoarer.
Två fickor med dragkedja i höftbältetBasen på förpackningen har också ett dragkedja med sovkasse med en bälgdelare, utformad för att möjliggöra enkel avskiljning av utrustningen. Stratos 36 är det perfekta paketet för långa dagar på slingriga stigar eller lättvattens över natten turer i varmt väder. Stratos 36 är kompatibel med all hydraulik? och hydraulik LT? reservoarer.
Under locket dragkedja med nätfickaBasen på förpackningen har också ett dragkedja med sovkasse med en bälgdelare, utformad för att möjliggöra enkel avskiljning av utrustningen. Stratos 36 är det perfekta paketet för långa dagar på slingriga stigar eller lättvattens över natten turer i varmt väder. Stratos 36 är kompatibel med all hydraulik? och hydraulik LT? reservoarer.
Vertikal centrerad ficka med dragkedjaBasen på förpackningen har också ett dragkedja med sovkasse med en bälgdelare, utformad för att möjliggöra enkel avskiljning av utrustningen. Stratos 36 är det perfekta paketet för långa dagar på slingriga stigar eller lättvattens över natten turer i varmt väder. Stratos 36 är kompatibel med all hydraulik? och hydraulik LT? reservoarer.
Basen på förpackningen har också ett dragkedja med sovkasse med en bälgdelare, utformad för att möjliggöra enkel avskiljning av utrustningen. Stratos 36 är det perfekta paketet för långa dagar på slingriga stigar eller lättvattens över natten turer i varmt väder. Stratos 36 är kompatibel med all hydraulik? och hydraulik LT? reservoarer.
Basen på förpackningen har också ett dragkedja med sovkasse med en bälgdelare, utformad för att möjliggöra enkel avskiljning av utrustningen. Stratos 36 är det perfekta paketet för långa dagar på slingriga stigar eller lättvattens över natten turer i varmt väder. Stratos 36 är kompatibel med all hydraulik? och hydraulik LT? reservoarer.
Specifikationer:Basen på förpackningen har också ett dragkedja med sovkasse med en bälgdelare, utformad för att möjliggöra enkel avskiljning av utrustningen. Stratos 36 är det perfekta paketet för långa dagar på slingriga stigar eller lättvattens över natten turer i varmt väder. Stratos 36 är kompatibel med all hydraulik? och hydraulik LT? reservoarer.
Basen på förpackningen har också ett dragkedja med sovkasse med en bälgdelare, utformad för att möjliggöra enkel avskiljning av utrustningen. Stratos 36 är det perfekta paketet för långa dagar på slingriga stigar eller lättvattens över natten turer i varmt väder. Stratos 36 är kompatibel med all hydraulik? och hydraulik LT? reservoarer.
Vikt: 1,49 kg (M / L)Basen på förpackningen har också ett dragkedja med sovkasse med en bälgdelare, utformad för att möjliggöra enkel avskiljning av utrustningen. Stratos 36 är det perfekta paketet för långa dagar på slingriga stigar eller lättvattens över natten turer i varmt väder. Stratos 36 är kompatibel med all hydraulik? och hydraulik LT? reservoarer.
Maximala mått (cm): 69 (l) x 33 (w) x 32 (d)Basen på förpackningen har också ett dragkedja med sovkasse med en bälgdelare, utformad för att möjliggöra enkel avskiljning av utrustningen. Stratos 36 är det perfekta paketet för långa dagar på slingriga stigar eller lättvattens över natten turer i varmt väder. Stratos 36 är kompatibel med all hydraulik? och hydraulik LT? reservoarer.


Hitta Osprey Stratos 36L Backpack i lager till bästa pris. Kolla också in våra Ryggsäckar och väskor reor och välj de bästa erbjudandena. Hitta de senast sänkta priserna och upptäck alla våra reor på Ryggsäckarprodukter till otroliga priser! Allt detta för att försäkra dig om att du alltid får de billigaste och bästa erbjudandena hos trekkinn.

Funktioner Osprey Stratos 36L Backpack

Färg
Kapacitet
Kön
Rekommenderad Användning
Ålder
Estructura

Kundrecensioner och frågor (11)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder) coinns

Skriv en recension och tjäna CoiNNs

(endast för befintliga kunder)

Utmärkt ryggsäck

-

Lämplig storlek för två dagars aktiviteter. utmärkta ytor, detta är det bästa ryggsäckmärket i världen!

Perfekt

-

Sitter otroligt bra, lagom storlek för dag eller helgvandring Många olika fack, smidigt att komma åt stora facket genom dragkedjan på sidan

Bra produkt

-

Kvaliteten på tillverkningen verkar vara utmärkt och det ser ut som att den kommer att hålla länge. Passar också perfekt till den avsedda användningen. Solid, massor av lagringsutrymme och mycket justering för passform.

Professionalism

-

Utmärkt ryggsäck, rätt kapacitet för dagliga utflykter eller två dagar med utekväll. Utmärkt stabilitet.

Bra produkt, bra kvalitet

-

Idealisk ryggsäck. mycket och användbara fickor och bra passform och lätt!

Fantastiskt

-

utmärkt ryggsäck, färdig i varje detalj, jag tog 36 lt, SM orolade mig lite för vikten, men den känns inte rätt på axlarna.Det passar den nedre fickan och det exceptionella ryggstödet.

Mycket bra! ! !

-

Mycket bra ryggsäck, utmärkt stabilitet, med regntäcke Jag tycker att detta pris är väldigt bra!

Fantastisk produkt, bra kvalitet och puas hati !!!

-

LAMAN TERBAIK UNTUK ORDER BARANG OUTDOOR, BANYAK PILIHAN BARANG BERKUALITI.

Bra produkt, bra kvalitet

-

fick min fiskgjuse ryggsäck i gott skick, jag är mycket nöjd med kvaliteten.

Fantastisk produkt

-

Mycket bra ryggsäck, fickorna är kompatibla med mina behov. Bra passform och lätt vikt.

Lätt att använda

-

Idealisk för dagen eller natten klättring, är mycket lätt att använda

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: din recension kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Din fråga kommer att besvaras via e-post, så se till att din e-postadress är korrekt.

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up