up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Petzl

Petzl Actik Core Headlight

Petzl Actik Core Headlight

Petzl Actik Core Headlight

plus
 • Play videoPetzl Actik Core Headlight
 • Petzl Actik Core Headlight
 • Petzl Actik Core Headlight
 • Petzl Actik Core Headlight

Petzl Actik Core Headlight

Produktbeskrivning Petzl Actik Core Headlight

Actik Core är en Petzl-strålkastare , perfekt för dynamiska utomhusaktiviteter, uppladdningsbar och enkel att använda. Denna modell har 450 lumen kraft Denna modell inkluderar röd belysning och ett reflekterande huvudband som ger mörkerseende och undviker att påverka andra medlemmar i gruppen.

Denna modell innehåller två strålmönster och olika nivåer av vit ljusstyrka som ger hög prestanda, genom en enda knapp, den innehåller också en låsfunktion för att undvika att slås på av misstag.

Den uppladdningsbara strålkastaren är perfekt för aktiviteter som vandring, bergsklättring, bland andra. Versionen innehåller ett uppladdningsbart Core-batteri via USB-porten med en laddningstid på 3 timmar och är också kompatibel med tre AAA / LR03-batterier som måste köpas separat.

Den uppladdningsbara ACTIK CORE-strålkastaren erbjuder 450 lumen kraft, vilket tillsammans med dess multiljusdesign gör den idealisk för dynamiska utomhusaktiviteter som bergsbestigning, löpning, vandring och ryggsäck. Röd belysning bevarar nattvisionen och förhindrar medlemmar i en grupp från att förblinda varandra. Det reflekterande huvudbandet ger nattens synlighet. ACTIK CORE kommer med det uppladdningsbara CORE-batteriet och är också kompatibelt med tre AAA / LR03-batterier (ingår inte), tack vare HYBRID CONCEPT-designen. Monteringstillbehör tillåter lampan att fästas till någon form av hjälm eller på en cykel.

Funktioner:

Två strålmönster (översvämning eller blandad) och flera vita ljusstyrkenivåer möter behovet av högpresterande belysning i dynamiska utomhusaktiviteter: närhet eller avståndssyn och snabb rörelse

Röd belysning bevarar nattvisionen och förhindrar medlemmar i en grupp från att förblinda varandra

Reflekterande pannband för nattsynlighet

Uppladdningsbart och lätt att använda:

CORE-batteri laddas via mikro-USB-port

HYBRID CONCEPT-design: ACTIK CORE levereras med det uppladdningsbara CORE-batteriet och fungerar också med tre standardbatterier

enda knapp för snabbt och enkelt val av ljusstyrka eller ljus färg

avtagbart, tvättbart pannband

LOCK-funktionen för att undvika att den slås på under avbrott eller lagring

Kompatibel med monteringstillbehör som gör att lampan kan fästas på någon slags hjälm eller på en cykel

Specifikationer:

Ljusstyrka: 450 lumen (ANSI / PLATO FL 1)

Vikt: 75 g

Strålmönster: översvämning eller blandad

Energi: 1250 mAh CORE uppladdningsbart batteri (ingår)

Laddningstid: 3 timmar

Batterikompatibilitet: alkaliskt, litium eller Ni MH uppladdningsbart

Certifiering (er): CE

Vattentäthet: IPX4 (väderbeständig)


trekkinn är vi dedikerade till att skapa friluftslivprodukter till hög kvalitet som hjälper dig att utöva din sport eller aktivitet så bra och bekvämt som möjligt. Är du intresserad av att köpa Petzl Actik Core Headlight? Då har du hittat rätt, för att på trekkinn i Elektronikkatalogen och under Elektrisk facklakategorin, erbjuder vi friluftslivprodukter som kan komplettera din order. Beställ nu och få varan levererad till dig inom bara några dagar.

Funktioner Petzl Actik Core Headlight

Färg
Produkttyp

Kundrecensioner och frågor (47)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder) coinns

Skriv en recension och tjäna CoiNNs

(endast för befintliga kunder)

Meddelande om min beställning

-

Mycket nöjd för min första beställning på din webbplats

Bra valuta för pengarna

-

Bra finish. Belysning tillräckligt kraftfull för de flesta användningsområden. Batterier kan användas istället för det löstagbara batteriet. Det kan hjälpa!

Bra

-

Denna produkt har helt uppfyllt mina förväntningar.

Den perfekta fronten

-

Efter att ha provat flera fronter kom jag till Kore artic och sanningen är att den har överträffat alla mina förväntningar. Den har allt du kan begära framifrån, särskilt ljusets kraft .... Nöjd med köpet och att fortsätta ge stavarna !!!

Bra produkt

-

Bra produkt, snabb leverans och rimligt pris

Funktionell

-

Det uppfyller mer än önskat, litet och kraftfullt. jag rekommenderar det

Åsikt

-

Bra kvalitet till ett bra pris

Stor strålkastare

-

perfekt sak. lätt att hantera, ladda och allt

Kraftfull

-

mycket kraftfull och mångsidig på grund av dess olika lägen

Bra frontal

-

Enkel, praktisk, god kvalitet, beständig. Petzl är en garanti. Jag gillar hybridsystemet. Rekommenderas.

Recension

-

Utmärkt inte bara för vandring utan också för nära precisionsarbete.

Bra

-

Lanterna este compacta, usoara, patru moduri de iluminare, cea ce trebuieste pentru anventura

Enkelt och lätt

-

Motsvarar vad jag förväntade mig. Den enda knappen för kontroll är mycket praktisk.

Bra!

-

Också utmärkt för cyklar, bekväm och snabb USB-laddning !!

Uppfyller

-

Uppfyller de egenskaper de beskriver,

Enkelt men bra

-

Enkel front, med grundläggande funktioner, som uppfyller sin funktion 100%. Det är Petzl, därför garanteras kvaliteten.

Bra

-

Jag lyfter fram dess lätthet och dess hybridkoncept. För trail runnig tillräckligt sent på natten.

Bekväm och bra belysning

-

Jag har redan haft möjlighet att använda det och jag har tyckte att det var fantastiskt, från alternativet rött ljus till högintensitetsläget som verkligen lyser mycket

Grundläggande

-

Bra produkt! Bekvämt justerbart band, lätt att byta ljusstråle och batteri med led som indikerar när den är laddad. jag rekomenderar

Front mycket bra!

-

Mycket kvalitet i denna front. Snabb leverans!

Bra produkt

-

Bra produkt

เกิน ความ คาด หมาย

-

โดย ปกติ strålkastare 350lm ที่ ไทย ขาย อยู่ ที่ th 2000thb (55 EUR) แต่ สำหรับ ตัว นี้ 450lm ขาย ที่ 1800thb (50 EUR) ซึ่ง ก็ ถือว่า ราคา ถูก มาก การ ขนส่ง มา ที่ ไทย ใช้ เวลา ค่อนข้าง นาน (ทาง ร้าน ใช้ เวลา 2 veckor) สำหรับ ส่ง สินค้า มา ที่ บริษัท ขนส่ง (เหตุ คือ COVID 19) และ บริษัท ขนส่ง ใช้ เวลา ร่วม อีก 15 วัน กว่า จะ ได้ รับ พัสดุ ที่ ไทย สภาพ กล่อง ที่ ได้ รับ Packning มา แน่นหนา ดี มาก และ เมื่อ ตรวจ สอบ สินค้า พบ ว่า Petzl Actik Core รายการ นี้ แถม batteri Petzl CORE มา ด้วย โดย ปกติ ที่ ไทย จะ ขาย แยก ด้วย ราคา 900thb (24 EUR) ถ้า รู้ ก่อน หน้า นี้ อาจ จะ สั่ง มา ให้ เพื่อน อีก สัก ตัว ทดสอบ ใช้ งาน ใน ช่วง ง่าย

Topp!

-

Mycket god kvalitet, praktisk, enkel och logisk användning. Lätt när du byter batterier. Utmärkt effektivitet! Och för leveransen ´´Trekkin´´ inga klagomål. Topp. Tack...

Bra belysning och mycket praktisk

-

Utmärkt produkt, med bra belysning och mycket praktisk. Perfekt!

Bra huvudlampa

-

Petzl Actik Core - Briljant bit kit, bra ljusintensitet, smart utseende och bra pris.

Stark och vacker

-

Det är perfekt, varje detalj är övertygande, dess rem, uppladdningsbara batteri (inget behov av att ta batterier), spara ditt utrymme i ryggsäcken, stark belysning och vacker design.

Produktbetyg

-

högkvalitativ produkt

Stor strålkastare !!!

-

450 lumen är otroligt, jag har promenerat på natten genom en stängd skog med ytterligare 2 personer och med mitt ljus var det mer än tillräckligt, det laddningsbara batteriet är väldigt bra, du måste skydda den från kylan om den inte används men allt annat är väldigt bra .

Trummor

-

Hybridenergi-strukturen är mycket bra. Bra glans på baren, men en dimmer saknas som modellerna till huvudkonkurrenten och jag tyckte att bandet inte var så flexibelt.

Kraftfull

-

Viktig lampa. vid maximal effekt är ljuset riktigt starkt. Batterikärna en show. till den 5-stjärniga produkten men jag fick den sent på grund av återstående lager.

Perfekt

-

Kraftfull, enkel, ekologisk, bekväm lampa (inte mer, du kan sy en 3: e remsa på toppen om du verkligen gillar vattenfall eller slingor ...) inte nödvändigt, håller mycket bra i huvudet och tänds väldigt starkt.

Fantastisk strålkastare

-

Det här är min andra Petzl Actik Core. Actik-kärnan ersätter Petzl Tikka XP som hade endast180 lumen. Actik-kärnan är mycket ljusare med sin 450 lumen vilket gör att den sparar när du vandrar i bergen. Även hybridkonceptet med det uppladdningsbara batteriet i denna lampa är mycket praktiskt. Bra produkt.

Stor strålkastare

-

Strålkastaren är ljus och ljus. Det uppladdningsbara batteriet är miljövänligt. Bra produkt. Älskar det.

Actik-seriens bästa

-

Jag älskar denna lampa, även om den vid maximal effekt håller väldigt lite, är mellanalternativet mycket bra. Jag gillade det eftersom det levereras med det uppladdningsbara batteriet.

Petzl actik core

-

Det är min andra Petzl och innan jag hade Tikka med 250 lumen är denna Actik Core spektakulär med 450, också med uppladdningsbart batteri. Snabb frakt som alltid.

Lätt och kraftfull

-

Jag använde en Black Diamond Storm 375 Lumen som använde 4xAAA så det var lite tungt. Och eftersom man använder AAA-batterier när batteriet blir svagt tappar ljuset lite också. Så jag var alltid tvungen att byta batterier innan de slutar helt så jag slutade med många% 20 kvar AAA-batterier. Med uppladdningsbart batteri har jag inte det här problemet längre. Jag köpte också ett andra batteri så jag byter bara batteriet och fortsätter vad jag gör. Jämfört med BD Storm är Actik Core lättare, kraftfull men jag saknar powertouch-knappen på BD Storm för omedelbar maxeffekt när något händer.

Petzl actik core

-

Cool ficklampa - jag rekommenderar

Fantastisk strålkastare

-

Extra ljus, effektiv belysning även i rött ljus. Automie överst

Mycket nöjd

-

Mycket bra belysning och utmärkt hantering. Att kunna arbeta med batterier och batterier är en stor fördel jämfört med andra fronter. Jag är väldigt nöjd

Stor strålkastare

-

Lätt och bra ljuskraft. utmärkt pris leveransdatum enligt riktlinjerna

Utmärkt

-

Mycket trevlig front Jag överträffar mina förväntningar nu återstår bara att prova mer än lyckligt. Utmärkt mycket rekommenderat

Hybridpetzl actik core 450 lm

-

Längd Max tid: 6lm / 8 meter / 130h / Standard: 100lm / 45 meter / 8h / Reserv vid 0,25 lx / 4 meter 2 tim Maximal effekt: 450 lm / 90 meter / 2 tim / Reserv vid 0,25 lx / 4 meter 3 h Ett USB-uppladdningsbart batteri eller AAA / LR03-batterier IPX4 reflekterande huvudjusteringsband

Strålkastaren

-

Perfekt topp

Allt ok

-

Petzl-strålkastare: ljus och superlätt. Utmärkt för kvällstävlingar. Allt OK.

Bra produkt

-

Riktigt bra och väl designad produkt.

Petzl actik core

-

Jag försöker fortfarande inte men det visar på produktens och materialens goda kvalitet

Utvärdering

-

Utmärkt produkt

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: din recension kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Din fråga kommer att besvaras via e-post, så se till att din e-postadress är korrekt.

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up