up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida flecha

Red Chili

Red chili

Sedan starten 1996 har Red Chili stått för klättringsskor av klättrare för klättrare. Sedan dess har det varit mycket att experimentera, utveckla, testa, kasta, förbättra, dricka vin, förbanna, fira och klättra. Det har varit en lång och lärorik resa från de första designerna i Uwes garage till dagens modeller, som är gjorda i den moderna skoverkstaden i Isny im Allgäu! Feedback från idrottare och klättrare har alltid varit mycket viktigt för oss, som det är nu. Mycket händer i klättringsscenen. Nya discipliner och specialiseringar skapar nya krav. Vi svarar på dessa nya krav med vår tekniska kunskap samt innovativa tekniker och material.
Vi kan reagera snabbt på förändringar eftersom vår utveckling sker på plats och implementeras i vår egen verkstad. Att vara så nära håller oss flexibla och vi kan snabbt och enkelt testa och implementera nya idéer. Vi har åtagit oss att erbjuda produkter som är tydligt utvecklade av klättrare för klättrare. I vår dagliga verksamhet betyder det att vi ständigt arbetar med nya idéer och ibland bryter mot konventionen. Samtidigt säkerställer vår egen design och utveckling att kvaliteten är rätt. Och någonstans däremellan testar och klättrar vi själva i våra skor. Eftersom vi alla är entusiastiska klättrare och stenblock ... och du kan märka det! Oavsett om du träffar oss i klättringsgymmet eller vid klippan, ha oss i telefon eller håll våra produkter i handen.

Herrskor

Herrskor

herrkläder

herrkläder

Tillbehör

Tillbehör

Kategorier

Barnskor

Damkläder

Damskor

Herrkläder

Herrskor

Klättringsutrustning

Allt( Red Chili )
clouse menu Stänga