`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Filter ()

Filter

load

Välj funktioner för ditt bagage

Det finns ett antal viktiga funktioner som du måste tänka på när du köper bagage. ta en titt nedan;

Hjul

Hjul är den viktigaste delen av alla resebagagehjul . Om du letar efter bagage med hjul måste du välja bagage med två eller fyra hjul, beroende på dina behov. Vanligtvis är ryggsäckar och rullande resväska utrustade med två resväska hjul som hjälper till att rulla bagage enkelt.

Två hjul Tvåhjulsdesign är den vanligaste, eftersom det gör att du kan dra bagaget bakom eller framför dig enligt behov. Du kan dock inte flytta ditt bagage från sida till sida. Tvåhjuligt bagage är lämpligt för grova ytor och gator.
Fyra hjul Den största fördelen med att välja fyrhjulsbagage är rörlighet. Du kan enkelt flytta den i valfri riktning. Fyrhjuligt bagage är lämpligt om du reser till flygplatsen.

Bär storlek

Innan du köper bagage är handbagagestorlek den viktigaste funktionen du måste tänka på. Storleken kan variera beroende på flygningen du är på väg mot.

Fack för bärbar dator

Bagage måste ha ett vadderat fack för att hålla din bärbara dator säkert. Salomon , Salewa , Haglöfs , The North Face och Trangoworld designar resväskor av bästa kvalitet för sina kunder över hela världen.

Arrangörsfickor

Det är viktigt att ha arrangörsfickor i ditt bagage för att enkelt plocka och lagra vanliga föremål som nycklar, pass eller pennor.

Ryggsäcksremmar

Bagage måste ha remmar så att du enkelt kan bära det på ryggen när du går genom trappan eller nerför spår.

Stänga