up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top

Vilken plånbok behöver jag?

Plånböcker är en av mannens personliga tillbehör som ofta visar slitage över tiden. Om du letar efter en kraftig, hållbar och sömlös kvalitetsplånbok för män kan du välja något av de kända märkena som Mammut , Osprey , Sea to Summit , Ternua och Led Lenser .
För att skydda dina hårt förvärvade pengar, kort och värdesaker, titta nedan på några av våra favoritval;

ID korthållare krok och ögla

Du kan antingen hänga den runt halsen eller lägga den i fickan; de små plånböckerna för kvinnor kan lätt bäras med. Tillverkad av slitstark nylon material, plånboken har en löstagbar front ID kortshållare, plånbok pengar klipp, elastisk ögla för en penna, flera fickor och robust kardborreband för att hålla dina väsentligheter säkra.

Byt sida

Flipside herrplånboken är byggd med aluminiumlegering och högkvalitativt polykarbonat och blir otroligt populär bland friluftsentusiaster, med en enda tryckknapp kan du låsa och låsa upp plånboken. Plånboksfodralets baksida gör det enkelt att få tillgång till dina värdesaker med en hand gör det till det perfekta valet för resande!

Spartansk plånbok

Om du är på väg för vandring eller camping, överväga att välja en spartansk plånbok Slim för att hålla dina saker säkra och skyddade. Tillverkade av det finaste materialet, allmänt fällbara plånböcker för kvinnor är den perfekta följeslagaren för ditt nästa äventyr!

clouse menu Stänga