`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Sea To Summit

Sea to summit

Lätta utomhusprodukter var svåra att hitta i Australien i början av 80-talet så Roland Tyson, ägare och verkställande direktör för Sea to Summit, började göra sina egna.
Efterfrågan på Rolands produkter växte och 1984 engagerade han sig för att designa redskap för två oförskämda australiska äventyrare som steg upp på en tidigare oskalad rutt upp på norra sidan av Mount Everest.
Dessa äventyrare skulle senare bli de första australierna som skalade berget och de första människorna som gjorde det utan kompletterande syre eller lokala guider. De var så imponerade av sin utrustning att 1990, när en av äventyrarna planerade en expedition från "havet" i Bengalbukten till "toppen av Mount Everest", bad han igen Roland att utforma och utveckla redskapet för honom. Denna expedition var också framgångsrik och Sea to Summit-märket föddes officiellt.
Nyckeln idag, som det var då, är användningen av modern teknik för att designa och utveckla utrustning som är hållbar och lätt, byggd för extrema miljöer och aktiviteter som driver gränserna.
Sea to Summit har sedan dess vuxit till att bli ett prisbelönt globalt varumärke, internationellt erkänt för att producera teknisk äventyrsutrustning som säljs i mer än 60 länder.

Sovsäckar

Sovsäckar

Sovmattor & kuddar

Sovmattor & kuddar

Läger kök

Läger kök

Personlig

Personlig

Drybags

Drybags

Tillbehör

Tillbehör

Kategorier

Camping

Damkläder

Elektronik

Herrkläder

Hälsa och näring

Marknadsföring

Ryggsäckar och väskor

Sovsäckar

Tält

Vandringsutrustning

Allt( Sea To Summit )
Stänga