up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
Startsida flecha Skydd flecha flecha

Hjälmar - Ålder: Vuxen

()
load

Skyddshjälm för utomhusbruk

Klättringshjälm

En klätterhjälm är avsedd att försvara dig bredvid många vanliga klättringssituationer; till exempel när det finns en stenrutschbana. En klättringshjälm ger ditt huvud fullständigt skydd. En klättringshjälm ger ditt huvud fullständigt skydd. Det är också känt som en vandringshjälm. Du kan köpa en vandringshjälm från Salewa , Petzl , Black Diamond , Millet , Mammut . Dessa märken erbjuder ett stort utbud av herrhjälmar, damhjälmar, unisexhjälmar och juniorhjälmar.

Hjälm för bergsklättring

Att bära en bergsklättringshjälm säkerställer säkerhet från de olika förhållandena som kan hända på ett berg. En bergsklättringshjälm är gjord av polyuretan, vilket säkerställer lätthet i vikt. Hjälmar för bergsklättring eller grottklättring måste vara mer motståndskraftiga. Dessa hjälmar har extraordinära skillnader från de andra hjälmarna eftersom de måste kunna bekämpa influenser med fast exteriör.

Ski Touring Hjälm

En skidåkningshjälm skyddar din noggin från stenfall, skidkollisioner och trädgrenar. En skid touring hjälm är mycket bekant för backcountry skidåkning eftersom de är luftiga och väl ventilerade. Leta efter en lätt skidturhjälm för bästa stabilitet i utförsåkning.


clouse menu Stänga