up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top

Hur väljer jag skidglasögon?

Skidglasögon Herr

Låt män bära glasögonen under glasögonen över de glasdesignade skidglasögonen. Skidglasögon herrarna ger en tydlig sikt samtidigt som de skyddar dem. Dual layer linsteknik med anti dimma täckt inre lins och luftningsrutor på huvudet och basen ger en dimfri skid och snowboardupplevelse.

Skidglasögon Kvinnor

Skidglasögon kvinnor har en termoplastisk polyuretan ram och hydrofil beläggning. Dessa skidglasögon kvinnor har en medium passform för de flesta kvinnor på soliga och molniga dagar. Idealisk för aktiviteter i kallt väder, som skidåkning och snowboard. Den runda speglade linsen är fylld med egenskaper för att ge en yttre vy och förvrängningsfri transparens.

Skidglasögon Junior

Skidglasögon junior har en revolutionerande design. Det flytande membranet minskar glasögonets krafter. Tändspegeln dubbla Lins av skidglasögon junior ger ordentlig ventilation. Skidglasögon junior har allergivänligt ansiktsskum med dubbelsidig justering av remmen med anpassad remgrafik.

Snowboardglasögon

Isbitar kan komma in i dina ögon, såväl som kvistar och grenar när du faller ner i träden. Snowboardglasögon kan hjälpa dig att skydda dina ögon från dessa faror på berget. Snowboardglasögonen gör din resa mycket trevligare. Du kan köpa dessa skyddsglasögon från Salomon , Julbo , Trespass , Grivel , Oakley .

Tips för att välja skidglasögon

1. Köp från en välsorterad sportaffär. Du betalar mindre och du har fler möjligheter att fatta intelligenta beslut.
2. Ta ut skyddsglasögonen för att se hur korrekt linserna fungerar i naturligt ljus och glasögonen som är bländfria i ljuset är bäst.
3. Du strävar efter att få en nyans av lins som ger en bra blandning av färgskärpa och ögonskydd.


clouse menu Stänga