up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top

Vad är det viktigaste i ett lägerkudde?

Det bästa sömnsystemet för backpacking och utomhusaktiviteter består av en sovsäck, sovplatta, sovfodral och en campingkudde som får dig att känna dig som hemma. Sovfodren används för att hålla dina sovsäckar rena och smutsfria. Efter en tröttsam utomhusaktivitet släpper kroppen ut svett som kan förstöra dina sovsäckar. Därför används en sovsäckfodral för att hålla påsen ren och luktfri. Dessutom ger väskfodral en viss värme och komfort. Å andra sidan förbises campingkuddar ofta men de gör en enorm skillnad mellan en natt med vilsam sömn och en mardröm. Vi letar alltid efter en enkel, kompakt och lätt kudde för att vila huvudet efter en lång hektisk utomhusaktivitet.

Medan en uppblåsbar campingkudde är kompakt och sparar plats i din ryggsäck, har de också några nackdelar. Den uppblåsbara kudden ger dig inte den riktiga känslan av en riktig kudde eftersom den inte stannar där du vill att den ska vara. Det finns dock många campingkuddar som är vattentäta och hindrar dig från att glida av. De ger maximal dämpning och justering. Du kan välja önskad fasthetsnivå som du vill. Den kan vara lätt bärbar och erbjuder utmärkt förpackningsförmåga. Vaude , Mammut , Trangoworld , Sea to Summit och Marmot tillverkar och erbjuder det bästa utbudet av campingkuddar.clouse menu Stänga