up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top

Hur man blåser upp en luftmadrass under campingen

Hemligheten med bekväm camping är att ha en luftmadrass där du lägger dig efter en tröttsam lång dag. Luftmadrasser måste dock blåses upp. För att vara ärlig är eluttag inte alltid under campingen, så du måste överväga andra alternativ för att svälla din luftmadrass.
Det finns olika sätt att blåsa upp din luftmadrass medan du camping och utomhusaktiviteter, såsom 12V luftpumpar, batteripaket för att driva elektriska luftpumpar, campinguttag och det sista alternativet är att använda din egen andedräkt.

Vilken metod du använder beror på vilken resurs du har och hur länge du kommer att stanna. Sea to Summit , Ferrino , Regatta , Campingaz och Outwell är de bästa märkena om du behöver pumpar för att blåsa upp luftmadrasser.
Att blåsa upp din luftmadrass med elektriska metoder är det enklaste eftersom du inte behöver anstränga dig mycket. Campinguttag finns inte överallt, så du kan överväga att köpa en 12V DC luftpump. Anslut bara till din bil och lufta upp luftmadrassen med lätthet. Ett annat alternativ är att använda en batteridriven luftpump. Dessa pumpar är uppladdningsbara genom att helt enkelt ansluta till din löpande bil eller eluttag.
Slutligen, om du inte har tillgång till något av de ovannämnda elektriska alternativen för att blåsa upp din luftmadrass, överväg att använda en manuell pump. Den största fördelen med att använda en manuell pump är att du inte behöver oroa dig för el.


clouse menu Stänga