up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
Startsida flecha Tält flecha flecha

Tält - Rekommenderad Användning: Camping

()
load

Hur väljer man tält för camping?

Tälten är skölden som består av tyglager eller andra saker som visas, fästs vid en ram av axlar eller fästs på ett skärmrep. Medan fler miniaturtält kan fästas på marken, fästs vanligtvis stora tält med hjälp av bindesträngar fästa vid stavar eller tältfästen. Du kan köpa tält från Salewa , The North Face , Black Diamond , Vaude , Trangoworld .

Tips för att välja campingtält

1. Bestäm dina rymdbehov. Detta hjälper dig när du väljer rätt zonområde för campingtältet.
2. Oroa dig inte för vikten på tältet ju större campingtältet är, desto tyngre är det.
3. Campingtält för tre säsonger är lätta och tenderar att bli svalare i varmt väder. Campingtält i fyra säsonger tål snö och starka vindar. Så välj den som passar din situation.
4. Välj rätt zonområde för campingtält. Zonområdet försäkrar dig storleken på campingtältet. Om du behöver en extra kapacitet som rymmer utrymme för att sätta redskap in, välj ett campingtält som har en zonyta på minst 20 kvadratmeter.
5. En vestibul är ett golvlöst boendeutrymme som är designat genom att regnet flyger ut från campingtältet. Bara 5 kvadratmeter vestibylutrymme gör det möjligt för en husbil att hålla en väska i full storlek ur regnet.
6. Medan en dörr naturligtvis räcker, kan två minska kvällens kväll. En extra dörr lägger dock extra belastning och kostnad på campingtältet.


clouse menu Stänga