up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida flecha Tält flecha

Tillbehör och reservdelar ()

load

Camping tillbehör och delar måste ha

Ryggstöd

Ryggstödet är delarna av en stol, soffa, bänk eller andra sådana möbler som används för att vila tillbaka. Ryggstöd för campingstolar ger bekvämlighet och lättnad när du sitter på din campingstol. Det ger exakt hållning och håller dig avslappnad medan du är på uteturen.

Klämmor

Tältklämmor är idealiska för att hålla upp ett tält, baldakin, regnflyg, tillfälliga skydd eller något tygförpackning som behöver extra stödpunkter. Klämmorna är lätta att bära var du vill, hålet är 0,5 tum i diameter så om det är nödvändigt kan du förlänga det med ett elastiskt rep / krok .. Du kan köpa campingtillbehör och klämmor från Vaude , Marmot , Ferrino , Regatta , Trespass .

Städare

Rengöringsmedel för tält är koncentrerade och höga. Dessa rengöringsmedel maximerar andningsförmågan och håller vattenavvisande. Utmärkt även för markiser, utemöbler och tillbehör.

Hammare

Hammarna är verktygen, oftast handverktygen, som består av ett viktat huvud fäst vid ett stort handtag som vrids för att ge ett intryck till en liten del av ett föremål. Hammare är mycket användbara under campingen.

The Hooks

Tältkrokarna är vanligtvis med ett hål i den översta änden, vanligtvis byggda av trä, metall, plast eller kompositmaterial, tvingas eller pressas i marken för att fästa ett tält på marken, antingen direkt genom att fästa på tältmaterialet, eller genom att fästa två rep anslutna till tältet. Krokar används för att hålla tältet stabilt under alla förhållanden.

Tältstolpar

Tältstolparna bildar ett hårt skelett som tål höga vindar snarare än skador på droppvindar. Dessa stolpar används för att underhålla tältet. Denna styrka börjar med en vikt som är fin och större tält kan vara tunga att höja på plats.

Tågvirke

Repen är en grupp av trådar, lager, strängar eller trådar som är lindade eller tvinnade ihop till en större och mer hållbar form. Rep har draghållfasthet och kan därför användas för att dra och lyfta. De används också för att fästa tälten under campingen.


clouse menu Stänga