up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

 • Play videoTsl outdoor Justerbara Snöskor Highlander
 • Tsl outdoor Justerbara Snöskor Highlander
 • Tsl outdoor Justerbara Snöskor Highlander
 • Tsl outdoor Justerbara Snöskor Highlander
 • Tsl outdoor Justerbara Snöskor Highlander
 • Tsl outdoor Justerbara Snöskor Highlander
 • Tsl outdoor Justerbara Snöskor Highlander
Tsl outdoor

Tsl outdoor Justerbara Snöskor Highlander

Tsl outdoor Justerbara Snöskor Highlander

Tsl outdoor Justerbara Snöskor Highlander

Tsl outdoor Justerbara Snöskor Highlander

Tsl outdoor Justerbara Snöskor Highlander

Tsl outdoor Justerbara Snöskor Highlander

plus

Tsl Outdoor Justerbara Snöskor Highlander

Produktbeskrivning Tsl outdoor Justerbara Snöskor Highlander

Snöskor HIGHLANDER ADJUST: Effektivt grepp och komfort garanteras med Highlander Adjust. Mycket effektiv på även de brantaste terrängen, med säkert fothåll genom exakt, enhetlig bindning.

ROCKER:

Vippans syfte är att dämpa ditt steg och hjälpa till att leda foten genom gångprocessen, vare sig det är på plana ytor eller lutningar.

Grip fram:

Ett skarpt grepp med flera tänder för maximal dragkraft i branta sluttningar. Tillverkad av rostfritt stål är det säkert att stå tidens test.

Sidogrepp:

De utbytbara greppen som ligger runt kanterna på ramen ger utmärkt grepp på alla typer av snö. 3D-designen och timglasformen hjälper till att förhindra att du glider när du går upp samtidigt som du ger förbättrad grepp för nedförsbacke.

Strukturerad ram:

Den strukturerade ramen och tvärskenorna garanterar kontroll och dragkraft på mjuk och kompakt snö.

Kontaktgrepp:

Ett TSL-patent, de sammansatta tänderna under den bakre vippan på snöskon skär ut och driver bort snö, vilket säkerställer förbättrad grepp för nedförsbacke.

Klamrar:

Oavsett om det är på plana eller lutande ytor, den första kontakten med snön görs med hjälp av dessa två tvåvägs stegjärn i rostfritt stål placerade under fotens botten.

Teknologi:

Timglas-form Timglasform:

TSL snöskor kombinerar exemplifierande komfort med maximal prestanda i alla snötyper. Timglasformen låter dig gå naturligt och ger perfekt g

BOA ® FIT SYSTEM:

Boa® Fit System-hjulsystemet hjälper till att distribuera bindningen på ett exakt, enhetligt sätt, vilket minskar tryckpunkterna framtill på foten.

Lateral justering:

Större komfort med sitt sidinställningssystem som accepterar alla skoskydd för att ge maximal fotomgivning. TSL-patent

LÅSJUSTERING 1:

Tryck helt enkelt på låsjusteringsknapparna och skjut hälstycket till önskad storlek så att den är redo att användas på alla framtida utflykter.

SSAS:

Ljud- och stötdämpande system - TSL-patent Inget är mer störande än att gå bullrigt i tyst landskap. TSL har löst detta problem med i

LÄTT ASCENT:

Klättringstänger underlättar promenader under långa uppförsbackar och minskar trötthet i kalvmuskeln. Flotationen aktiveras genom att helt enkelt trycka på den med


Om du letar efter en Snöskor artikel med bra kvalitet, då kommer vårt breda utbud av Snöskor alldeles säkert möta dina förväntningar. Vi rekommenderar dig Tsl outdoor Justerbara Snöskor Highlander, till detta pris 283.86141 $ och finns tillgänglig. trekkinn är det bästa alternativet för att köpa din friluftslivutrustning till bästa pris. Om du hittar ett lägre pris på Tsl outdoor Justerbara Snöskor Highlander, officiellt tillgängligt någon annanstans, kommer vi att matcha det!

Funktioner Tsl outdoor Justerbara Snöskor Highlander

Färg

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs coinns

Snabb leverans, kvaliteten är bra!

-

Jag beställde och kom den 8:e dagen! Jag köpte företagets Symbioz Hyperflex Adjust Titan förra året och gillade den väldigt mycket, och när jag försökte köpa en till till min familj gick priset upp avsevärt (påverkas även nedskrivningen av yenen?), så jag köpte den här produkten , vilket är lite billigare. Till skillnad från det förra är det nästan likadant förutom att metalltänderna bara sitter på tårna och klättrar man inte uppför en frusen sluttning räcker det. De lättanvända bindningarna är desamma som de förra och är underbara.

Tekniskt racket

-

Ankomst med några "pocs" under chassit...?! Dessa racketar är "tekniska" i synnerhet eftersom de är styva men relativt tunga. Inställningarna är enkla. Tillverkning i Alperna.

Äntligen bra snöskor

-

Har inte testat det live än men märkte toppkvaliteten bara genom att packa upp det, allt kan ställas in väldigt bra, så låt oss gå ut med det

Tsl snöskor

-

snabb och noggrann leverans, paket i perfekt skick, jag är helt nöjd.

Tsl snöskor

-

Mycket professionell säljare, mycket snabb leverans, perfekt förpackning, racketar tillverkade i Frankrike högst upp

Tsl outdoor highlander justera s

-

Utmärkt passform. Väldigt bra kvalitet. Lågt pris, snabb leverans.

Alpina snöskor

-

Rackets överdel. Oklanderligt för utflykter med höjdskillnader, eftersom mycket bra grepp och fin profilering. Enkelt fixeringssystem och garanterar optimal komfort. En super framgångsrik alpin snöskor: toppen

Skriv eller ställ en fråga till vårt expertteam

Produktbetyg

Notera: din feedback är viktig för oss, din kommentar kommer att granskas av vårt expertteam och publiceras inom 5 arbetsdagar.

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up