up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Tsl outdoor

Tsl outdoor Justerbara Snöskor Symbioz Hyperflex

Tsl outdoor Justerbara Snöskor Symbioz Hyperflex

Tsl outdoor Justerbara Snöskor Symbioz Hyperflex

Tsl outdoor Justerbara Snöskor Symbioz Hyperflex

Tsl outdoor Justerbara Snöskor Symbioz Hyperflex

plus
 • Play videoTsl outdoor Justerbara Snöskor Symbioz Hyperflex
 • Tsl outdoor Justerbara Snöskor Symbioz Hyperflex
 • Tsl outdoor Justerbara Snöskor Symbioz Hyperflex
 • Tsl outdoor Justerbara Snöskor Symbioz Hyperflex
 • Tsl outdoor Justerbara Snöskor Symbioz Hyperflex
 • Tsl outdoor Justerbara Snöskor Symbioz Hyperflex

Tsl Outdoor Justerbara Snöskor Symbioz Hyperflex

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning Tsl outdoor Justerbara Snöskor Symbioz Hyperflex

Snöskor SYMBIOZ HYPERFLEX ADJUST: Symbioz Adjust är den perfekta fusionen mellan gångkomfort och prestanda. Fästning med fin, enhetlig bindning kombineras med Hyperflex-teknik för 100% naturlig fotrörelse. Kolstödet och steget av stegjärn ger optimala nivåer av kontroll och fotgrepp på alla typer av snö.


NATURLIG STRIDE:

Hyper flexibel och lätt med en ergonomisk bindning, anpassar sig Symbioz till terrängens ojämnhet för att ge en extra dragkraft. Insatserna ger elasticitet och lätthet och ger en känsla av frihet och lätthet.

KOLFÖRINFORMATIONER:

Kolförstärkningar erbjuder utmärkt flexibilitet; de lagrar energi under böjningsfasen och återställer den i slutet av steget för att öka stegkraften och minska ansträngningen. De agerar dynamiskt under alla delar av steget. Förvrängning av Symbioz-ramen är progressiv, lyhörd, exakt och enhetlig i både böjnings- och vridningsfaserna. Kolförstärkningar minskar vibrationer och ger större muskelavslappning och känslan av frihet och lätthet.

BINDANDE:

Flexibel bindning ger en hög grad av fotflexibilitet
Låsjustering: Denna lättanvända justering memorerar din skostorlek för alla dina snöskor.
BOA® Fit System: DIAL IN TO FAST, EFFORTLESS, PRECISION FIT.
AGILITY OCH HASTIGHET: BOA® Fit System möjliggör snabbare och kraftfullare riktningsförändringar genom en sömlös anslutning mellan utrustning och karosseri.
KRAFT OCH PRECISION: Kraft utan att kompromissa med precision, BOA® Fit System ger mer explosiva åtgärder och enastående noggrannhet.
Lateraljustering: erbjuder större komfort med sitt sidinställningssystem som accepterar vilken bredd som helst för att ge maximal fotöverföring.
Ankel PRE ADJUST: Gör att du kan centrera komfort PAD på din vrist och ställa in sin position permanent.
Åtdragning genom ett spärrsystem för en säker och snabb passform
Vadderat komfortband
Ljud- och stötdämpande system (SSAS)
Easy Ascent Heel lift, aktiveras genom att helt enkelt trycka med stolpen


DRAGNING:

Aldrig har en snöskor erbjudit sådant enastående grepp. I kombination med de vertikala bladen ger de rostfria dubbelriktade stegjocklarna placerade under foten otrolig dragkraft (uppför), utmärkt grepp (nedför) och perfekt driftkontroll (lutning). Den flexibla ramen följer terrängens form, ger utmärkt stabilitet och fullständig säkerhet och undviker plötslig glidning i pulversnö.

Framtänderna ger maximal dragkraft i branta sluttningar.
De vertikala bladen ger utmärkt dragkraft och kontroll på lutningar eller branta sluttningar i mjuk snö.
Åtta utbytbara stegjärn i rostfritt stål, liknande fjällkrampor, ger dragkraft på alla typer av nu.

KOMFORT OCH LÄTT:

Bekväma och lätta att ta på sig som ett resultat av deras förinställningsfunktion som lagrar skostorlek, Symbioz 'teleskopiska bindningar accentuerar fotrörelsen från ramen. Easy Ascent-hällyften inbyggd i bindningen aktiveras genom att enkelt trycka neråt från polen. Under uppstigningar kommer du inte att ha någon känsla av obehag under foten eftersom din vikt är spridd över hela den bindande hälen. Den nya Easy Ascent-hällyften, inbyggd i bindningen, aktiveras genom att helt enkelt trycka den med stången.

TECHNOLOGIES:

HYPERFLEXKONSEPT

NATURLIG STRIDE: Hyper flexibel och lätt med ergonomisk bindning, Symbioz anpassar sig till ojämnheten i terrängen för att ge en extra dragkraft. Insatserna ger elasticitet och lätthet och ger en känsla av frihet och lätthet.

HOURGLASS SHAPE

TSL snöskor kombinerar exemplifierande komfort med maximal prestanda i alla snötyper. Timglasformen låter dig gå naturligt och ger perfekt grepp.

BOA® FIT SYSTEM
BOA® Fit System
DIAL IN FAST, EFFORTLESS, PRECISION FIT.

AGILITY OCH HASTIGHET: BOA® Fit System möjliggör snabbare och kraftfullare riktningsförändringar genom en sömlös anslutning mellan utrustning och karosseri.
KRAFT OCH PRECISION: Kraft utan att kompromissa med precision, BOA® Fit System ger mer explosiva åtgärder och enastående noggrannhet.

LATERAL JUSTERING:

Större komfort med sitt sidinställningssystem som accepterar vilken sko som helst för att ge maximal fotomgivning TSL-patent

LÅSJUSTERING 1:

Tryck helt enkelt på låsjusteringsknapparna och skjut hälstycket till önskad storlek så kommer den att vara klar för användning på alla framtida utflykter.

SSAS:

Ljud- och stötdämpande system - TSL-patent
Ingenting är mer störande än att gå brusande i tyst landskap. TSL har löst detta problem med sitt ljud- och stötdämpande system.

LÄTT ASCENT

Klättringstänger underlättar promenader under långa stigningar i uppförsbacken och minskar trötthet i kalvmuskeln
Flotationen aktiveras genom att helt enkelt trycka den med stången så att du inte behöver böja dig.


Tsl outdoor Justerbara Snöskor Symbioz Hyperflex är en produkt som motsvarar Snöskorkategorin inom Vandringsutrustningurvalet på din friluftslivbutik online, trekkinn. Tveka inte längre och lär dig om fördelarna av att höra till trekkinn communityn. Vad är fördelarna med Tsl outdoor Justerbara Snöskor Symbioz Hyperflex? Den här produkten är speciellt designad för att kunna ge ett bra stöd helt baserat på vår passion för friluftsliv.

Funktioner Tsl outdoor Justerbara Snöskor Symbioz Hyperflex

Färg

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs coinns

Fulländning

-

Väldigt Nöjd. Förmodligen de bästa snöskorna som finns på marknaden.

Nöjd

-

Bra produkt, lätt och kom till och med några dagar tidigt.

Väldigt nöjd

-

Uppfyller helt mina förväntningar.

Bekvämare än väntat!

-

Eftersom de typer av snöskor som finns i Japan är begränsade, hittade jag en Tsl-produkt på trekkINN medan jag letade efter olika saker, föreställde mig detta och det genom att titta på bilderna och förklaringarna och beställde med viss ångest eftersom jag inte såg den riktiga saken Men jag försökte omedelbart den produkt jag fick och var mycket nöjd med dess lätthet, hållbarhet och lätthet att gå. Resten är hållbar, men den ser väldigt hållbar ut.

Skriv eller ställ en fråga till vårt expertteam

Produktbetyg

Notera: din recension kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Din fråga kommer att besvaras via e-post, så se till att din e-postadress är korrekt.

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up