up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
load

Hur man väljer Piolets för vandring

För skidåkning föredrar vandrare att använda kompakta och ultralätta piloter. De är också perfekta för glaciärresor och går överallt med dig utan att väga dig ner. Ski toioler är designade med högkvalitativt material, stålhuvud och en böjd axel.
Bergsbestigning Piolets är tillverkade av en rak aluminiumskaft eller en krökt axel. De har ett stålhuvud med en klassisk kurvtagning och bekvämt grepp. För teknisk bergsklättring ger dessa piolets en solid placering på alla typer av isterräng tack vare sitt trigrest och griprest handstöd som gör det bekvämt och enkelt att hantera i alla situationer.
Isklättring och alpinism Piolets är speciellt utformade för att klättra frusna vattenfall, istäckta terräng, stenar och icefalls. I jämförelse med de klassiska piolerna är isklättringspiloter kortare med huvud och böjd axel.

Hur väljer jag piolets för vandring?

När du väl har fått en grundläggande förståelse för piolets och de typer av piolets som är utformade för olika terräng, kan du välja en lämplig för din nästa vandringstur. Innan du handlar måste du tänka på följande saker som huvud, plockning, adze, karbinhål, axel, axelgrepp och piolets spike att välja mellan. Det här är de grundläggande komponenterna i piolets som du måste känna till. Salewa , Petzl , Black Diamond och Black Diamond och Singing Rock är de bästa varumärkena där du kan köpa piolets för vandring!

clouse menu Stänga