up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top

Vad man ska ta med när man vandrar

Det finns så många spännande platser som du kan välja för vandring, från bergsspår till kustvägar, du kan ha en underbar tid utomhus. Om du älskar att vandra och upptäcka naturens skönhet i bergen, klipporna och backcountry spåren, ta en paus och förbered en lista med redskap som du bör ta med dig.
Oavsett dina destinationer bör din utrustning inte vara en börda för dig. Eftersom du kommer att njuta av tiden när du utforskar saker du inte hade sett förut, se till att du har allt i ryggsäcken för vilket äventyr du bedriver. Tumregeln är att bara hålla väsentliga saker och packa ryggsäcken så lätt som möjligt!

Viktiga reservdelar

Att veta vilket redskap du ska packa innebär att du vet vart du ska och vad du ska göra där. Det hjälper dig att bara behålla nödvändig utrustning och tillbehör. Om du till exempel är på väg mot isig terräng, stenar helt täckta av snön, måste du ha stegjärn och gångstavar för att hjälpa dig genom att ge stabilitet i de grova och hala terrängen. Av den anledningen måste du hålla reservdelar stegjärn och reservdelar. Salewa , Petzl , Black Diamond , Sea to Summit och Izas erbjuder det bästa utbudet av reservdelar för vandring.

clouse menu Stänga