up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top

Hur väljer man hydreringspaket?

Vattenryggsäck för löpning

En ryggsäck med rinnande vatten är en typ av hydratiseringssystem som är formulerad som en ryggsäck som lagras vanligtvis av gummi eller mjuk plast. Ryggsäcken för rinnande vatten innehåller en kappad mun för laddning med vätska och ett rör som gör det möjligt för bäraren att dricka lätt. Det hjälper dig att hålla dig hydratiserad under körning. Du kan köpa de bästa hydreringspaketen från Salomon , Columbia , Adidas , CMP , Trangoworld .

Löpande hydreringspaket

De löpande hydratiseringsförpackningarna är särskilt avsedda att bära vatten och göra drickandet bekvämt och aktivt. Genom att använda rinnande hydreringspaket behöver du inte sluta ta en slurk vatten, du tar bara dricksröret som är fäst vid vattenpaketet.

Ryggsäckar med vattenflaska

En vattenflaskryggsäck används för att hålla vattenflaskan under körning. Den har mycket hög kvalitet och är mycket hållbar. Den är bärbar och bekväm att bära. Den har anpassningsbara remmar så att de kan vara lätta att bära på baksidan. Vattenflaskans ryggsäck har vattentålig plast och en blixtlås längs sidan för enkel åtkomst.

clouse menu Stänga