`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

VAUDE

VAUDE Scopi

VAUDE Scopi

VAUDE Scopi

VAUDE Scopi

 • VAUDE Scopi
 • VAUDE Scopi
 • VAUDE Scopi
 • VAUDE Scopi
 • VAUDE Scopi

VAUDE Scopi

Produktbeskrivning VAUDE Scopi

Snabbare till toppen: Tunn, välventilerad t-shirt för atletiska bergsturer. Det lätta vårdmaterialet väcker fukt bort från kroppen för att skapa ett bra mikroklimat. VAUDE Green Shape-etiketten står för miljövänliga, funktionella produkter gjorda av hållbart material.

Produktfunktioner:

slank, sportig skärning

nätinsatser

rund nacke

Specifikationer:

Material:

Huvudduk: 100% Polyester; Maskinsatser: 100% Polyester.

Vikt: 76 g

Technologies:

Grön Info:

Vi strävar efter bra arbetsvillkor och löner för alla arbetare. Vi är medlem i Fair Wear Foundation (FWF) och vi är fast beslutna att kontinuerligt förbättra arbetsvillkoren i alla våra produktionsanläggningar. Vi övervakar dessa villkor regelbundet. VAUDE har uppnått ledare

Grön form:

Med vår Green Shape-etikett erbjuder vi funktionella, miljövänliga produkter gjorda av hållbart material. De tillverkas under rättvisa arbetsförhållanden längs hela försörjningskedjan. Kriterierna för etiketten är strikta och transparenta. De är ständigt granskade och täcker hela produktens livscykel från design, genom produktion, vård och underhåll, till reparation och produktens slut. Ta reda på mer om Green Shape.

UPF 40+:

[enligt australiensisk / Nya Zeeland standard AZ / NZS 4399: 1996] Extremt högt UV-skydd så att du kan njuta av sol och bergssporten väl skyddad. En UPF-värdering på 40 innebär att ett visst tygstycke tillåter mindre än 2,5% (<1/40) av UV-strålarna som slår igenom det för att tränga igenom. UV-skyddet är skapat genom val av fibrer, väv, materialtjocklek eller genom att sätta in en titandioxid "skyddande skärm" i tyget. Titandioxid är helt miljövänlig och har blivit klassificerad av EU som ofarlig.

Slim fit

Anti Lukt:

Den antimikrobiella behandlingen av textilier säkerställer ett effektivt hygienskydd och förhindrar utveckling av obehagliga lukt. Vaude använder endast biocider som har visat sig vara skadliga för bärarens hälsa.


Om du letar efter en T-shirts artikel med bra kvalitet, då kommer vårt breda utbud av T-shirts alldeles säkert möta dina förväntningar. Vi rekommenderar dig VAUDE Scopi, till detta pris 37.95 $ och finns tillgänglig. trekkinn är det bästa alternativet för att köpa din friluftslivutrustning till bästa pris. Om du hittar ett lägre pris på VAUDE Scopi, officiellt tillgängligt någon annanstans, kommer vi att matcha det!

Klicka på följande länk för att få mer information om:

Specifikationer

Funktioner VAUDE Scopi

Kön
Typ av klädplagg
Säsong
Typer av ärmar
Längd blixtlås
Färg

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension och tjäna CoiNNs

(endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga