`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

8 b plus

8 b plus Greg

8 b plus Greg

8 b plus Greg

8 b plus Greg

8 b plus Greg

8 b plus Greg

  • 8 b plus Greg
  • 8 b plus Greg
  • 8 b plus Greg
  • 8 b plus Greg
  • 8 b plus Greg
  • 8 b plus Greg
  • 8 b plus Greg

8 B Plus Greg

Produktbeskrivelse 8 b plus Greg

Har du været på udkig efter en let at bære, let at pakke geartaske, som du kan kaste over skuldrene og forlade kontoret med for at gå direkte til klatring?
Denne taske er designet til netop det og bringer al funktionaliteten af en ropebag med sig. Så uanset om du pakker det med et reb eller uden, vil denne taske tilføje masser af sjov og funktionalitet til din klatring. Det passer til dit reb og klatreudstyr og har en syetæppe syet i.
TEKNISK INFORMATION
Ropebagens typiske store presenning sys i og udfolder sig i et massivt område på 150x120 cm til dit klatretøj.
Det er polyurethanbelagt for at gøre det fugtbestandigt og holde dit udstyr så tørt som muligt, mens du gør dig klar til stigningen. Når du er færdig, skal du holde presenningen på kanterne, og alt dit udstyr glider lige tilbage i posen, pakke alle dine ting på få sekunder, eller flyt let til den næste rute.8 b plus Greg er det perfekte udstyr, for at nå dine udendørs mål. Fuldend dit køb, med andre varer som Reb tasker og udstyr og nyd livet, som aldrig før. Nogle af vores Klatring udstyr varer er på tilbud. Find dem i trekkinn! Vi tilbyder et stort udvalg fra 8 b plus, som er kendt for deres kvalitet og brug af gode materialer.

Funktioner 8 b plus Greg

Type taske
Kapacitet
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk