`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

adidas

adidas Terrex Agravic XT Goretex

adidas Terrex Agravic XT Goretex

adidas Terrex Agravic XT Goretex

  • adidas Terrex Agravic XT Goretex
  • adidas Terrex Agravic XT Goretex
  • adidas Terrex Agravic XT Goretex
  • adidas Terrex Agravic XT Goretex
  • adidas Terrex Agravic XT Goretex

adidas Terrex Agravic XT Goretex

Produktbeskrivelse adidas Terrex Agravic XT Goretex

Intet vådt eller stenet terræn er tykt nok til at stoppe Terrex Agravic XT Gore Tex . adidas har lavet et nyt hit på deres trail-løbesko- linje med en let, modstandsdygtig, velafbalanceret sneaker, der kan krydse både naturlige og bymæssige ruter med effektivitet og hastighed.

Som navnet antyder, har denne udgave af Agravic XT-linjen en GORE TEX®-membran, der giver et betydeligt mål for vandtætning til dets overdel . En række TPU-forstærkninger, der er arrangeret langs midtfoden, såvel som en støbt hætte , giver et ekstra lag af beskyttelse mod kvæstelser og slid på dine fødder.

En traditionel kniplinger og en farvet trækflig , der er markeret med gennemsnitsvægten på skoen, giver ikke kun Agravic XT GTX en stor lethed, mens den tages på og en tæt, præcis pasform ; det giver også et ekstra lag af stil.

På deres eneste enhed har disse sko de funktioner, der er blevet et kendetegn ved Terrex-serien . På den ene side den høje dæmpning af en effektiv og tyk EVA mellemsål, som er blevet blandet med et tyndt lag Boost for at maksimere dens effektivitet. På den anden side er den enestående holdbarhed af en Continental ™ gummi ydersål , hvis robuste studsmønster gør det muligt for Agravic XT Gore Tex at fortære miles og miles af terræn med lethed, hvilket holder absolut trækkraft under alle slags vejrforhold.

TERREX AGRAVIC XT GTX SKO

Vandbeskyttelsessko til udvidede løb og sikker på at gribe vej.

Forbliv tør og tændt i disse løbesko. De vandtætte og åndbare sko er bygget til et stenet, rodfæstet terræn og giver beskyttelse og energiudbytte ved enhver skridt. En responsiv EVA-mellemsål understøtter din fod til kontrol på ujævn grund, mens en robust ydersål leverer selvsikker trækkraft under alle forhold, våd eller tør.

FUNKTIONER:

Regelmæssig pasform

Blonder lukning

Støbt TPU og maskeoverdel med svejste zoner og en TPU-tåhætte

Continental ™ gummi ydersål for ekstraordinært greb selv under våde forhold; Hæltrækning

EVA mellemsål ramme; GORE TEX®®-foring for vandtæt og åndbar ydelse

Strømpe som konstruktion knuser foden

Krave / tunge: Perforeret EVA med et maskedæksel for åndbarhed og komfort.


Er du på udkig efter adidas Terrex Agravic XT Goretex? Det findes på lager hos trekkinn, din online udendørs butik. Hos trekkinn kan du altid finde udendørs, masser af udstyr fra adidas. Skynd dig at købe adidas Terrex Agravic XT Goretex, kun nogle få klik og det er dit. Udforsk trekkinn´s store sortiment af udendørs.

Funktioner adidas Terrex Agravic XT Goretex

Køn
Funktioner
Teknologier
Materialer
Bredde på sko
Sål teknologi
Drop
Fodtøjsvægt
Anbefalet brug
Farve

Tecnologias adidas Terrex Agravic XT Goretex

Kundeanmeldelser og spørgsmål (4)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Terrex Agrvic XT Goretex

-

Fed sko kan kun anbefales herfra, god pris

Terrex agravic og goretex

-

Jeg sætter pris på disse sko, jeg finder dem ikke så stive, som beskrevet af nogle kommentarer, lidt tungt men behageligt fodtøj og superkroge. Jeg anbefaler.

Terrex agravic gt goretex

-

Super god tennis at køre på sten og pytter, de er ikke de letteste, men de har al den beskyttelse, du har brug for til sporet, jeg anbefaler dem

Agravic gtx

-

Fremragende produkt og pris, anbefales

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk