`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

adidas

adidas Terrex Swift R2 Goretex

adidas Terrex Swift R2 Goretex

adidas Terrex Swift R2 Goretex

adidas Terrex Swift R2 Goretex

adidas Terrex Swift R2 Goretex

adidas Terrex Swift R2 Goretex

  • adidas Terrex Swift R2 Goretex
  • adidas Terrex Swift R2 Goretex
  • adidas Terrex Swift R2 Goretex
  • adidas Terrex Swift R2 Goretex
  • adidas Terrex Swift R2 Goretex
  • adidas Terrex Swift R2 Goretex
  • adidas Terrex Swift R2 Goretex
  • adidas Terrex Swift R2 Goretex

adidas Terrex Swift R2 Goretex

Produktbeskrivelse adidas Terrex Swift R2 Goretex

At bevæge sig hurtigt og glat over hele bjerget har altid været målet for adidas kære Terrex-serie . Hvis du har spurgt dig selv, hvorfor vandreture udøvere rundt om i verden elsker disse sneakers, ser ikke videre end adidas Terrex Swift R2 Gore Tex spor løbesko.

Terrex er almindeligt anerkendt for holdbarheden og tilpasningsevnen for sine produkter, og Swift R2 GTX er ingen undtagelse med en ripstop mesh øvre specielt designet til at holde din fod sikker takket være den dejlige interaktion mellem TPU forstærkninger og en formet TPU toecap. Som navnet antyder bærer netop denne R2-udgave et GORE TEX®-lag, der giver det en imponerende mængde vandtætning. At sætte på disse sko er hurtigere og lettere end nogensinde takket være Lace Bungee , som automatisk fastgør kabler bare ved at trykke på en knap og trække sikkerhedsanordningen omkring dem.

I den eneste enhed giver den legendariske Traxion ydersål , lavet af Continental ™ sammensat gummi , fænomenalt greb i stejle terræn, uanset hvor våd eller vanskelig at komme igennem. Takket være en let, blød EVA-mellemsål er dæmpning af største betydning i Swift R2 GTX, hvilket giver større komfort, når du kører gennem komplekst terræn og klatrer i vinklede bakker.

Udvid dine grænser over trælinjen. Disse herre lette vandrestøvler er hjemme i alpine terræn. En lavt skåret, slidstærkt øvre med hurtighedsslibning understøtter dine fødder på ujævnt underlag, mens en Continental ™ Gummibudsåle stikker til vådt og tørt terræn. En åndbar GORE TEX® membran holder fødderne tørre hvert trin af vejen.

Funktioner:

Ripstop mesh øvre for åndbarhed og let vægt

TPU overlays for holdbarhed og ekstra support

GORE TEX® beklædning til vandtæt, åndbar præstation

Speed ​​lacing konstruktion til hurtig snøring og en tæt pasform; Lace Bungee stows snørebånd for at undgå at snyde

Støbt TPU tåhætte til beskyttelse

Specifikationer:

Vægt: 350 g


Velkommen til vores adidas Terrex Swift R2 Goretex specielle tilbud. Hos trekkinn, finder du ikke blot udendørs udstyr, til de bedste priser, men du får også ekspert information på udendørs produkter. Priserne er altid up-to-date og der findes masser af filtre til at søge med, så du hurtigt finde de rigtige Sko.

Funktioner adidas Terrex Swift R2 Goretex

Køn
Funktioner
Teknologier
Materialer
Sål teknologi
Fodtøjsvægt
Anbefalet brug
Farve

Tecnologias adidas Terrex Swift R2 Goretex

Kundeanmeldelser og spørgsmål (84)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Fremragende service

-

Produktet som forventet, den imponerende service. 48 timers ventetid og i mit hus. Jeg gentager uden tvivl. Fremragende priser.

Godt produkt! højt anbefalet...

-

Godt produkt, godt præsenteret, behageligt og fuldt ud opfylder forventningerne

Fantastisk produkt og hurtig vending.

-

Adidas Terrex Swift R2 Goretex walkers. Stor gåsko, leveret utroligt hurtigt. -Meget imponeret kunde.

Godt produkt

-

De ser hårde ud og er komfortable.

Adidas terrex swift r2 goretex

-

Levering var hurtig og kom 2 dage i forvejen. Skoene var lige så gode som forventet.

Meget gode sko

-

Dette er mit 3. par, hvis disse sko og enkelt sagt er en robust, velbygget, behagelig, langvarig sko. Jeg bruger dem som en hverdagssko og tøver ikke med at tage dem på en længere dagstur på grund af den støtte, de giver. De kom inden for en rimelig tid i betragtning af alle de begrænsninger, Covid-19 har pålagt.

Meget godt

-

Sko, der passer som forventet. Meget godt greb om forskellige terræn. Selvfølgelig skal vi huske på, at sålen er ret stiv til dette. Det giver dig mulighed for at træde frygtløst på ujævnt terræn.

Fantastisk køb

-

Så tilfreds med produktet, langt den bedste sko, jeg har til udendørs. Pasformen er så behagelig og føles rigtig i alle områder, et solidt køb og kan varmt anbefales

Meget godt

-

Meget hurtig forsendelse, før planen, og et problem, jeg havde med betalingen, blev løst hurtigt natten over. Meget behagelige sko, de giver den sædvanlige adidas størrelse, selvom jeg bemærker dem noget strammere end tidligere terrex-modeller; ønsker at prøve at lægge dem i vintervandet nu. Lukkesystemet, der erstatter snørebåndene, er hurtigt at bruge og ganske behageligt samt opnår en meget god pasform.

Godt køb

-

Jeg købte dem som en gave til min mand, og de har virket meget komplette og meget stramme sko. Jeg håber du kan lide dem.

5. par hurtig r2 og meget glad

-

Dette er nu mit 5. par Swift R2, og jeg bærer dem ubarmhjertigt til alle fritidsaktiviteter, herunder offroad-løb, spiller fodbold med mine børn, cykler med familien, spiller hockey på astro-græs, den forstærkede tå er meget nyttig. Jeg får normalt mindst 8-14 måneder brug af dem, før jeg skal udskifte dem. Goretex holder mine fødder friske og tørre, og medmindre vand kommer ind over hælområdet, har jeg aldrig våde fødder.

Alt perfekt

-

Jeg modtog terrex inden for den angivne periode. Meget behagelig, meget tilfreds med købet.

Adidas terrex

-

Dette er det andet køb for det samme produkt, fuldt ud tilfredsstilt fra begyndelsen af købet til modtagelsen af produktet! Ikke 5 men 10 stjerner

Adidas terrex swift r2 goretex

-

5 stjerner, overhold deadlines.

Hurtig og nem transaktion

-

Hurtig levering. Fantastiske hjemmesko. Mere behageligt end forventet. Min første Terrex og jeg gentog. Jeg var nødt til at bede om 2 flere numre, fordi de er meget stramme. Jeg bruger en 42, og jeg var nødt til at returnere dem og anmode om en 44. Jeg sender til leveringsstedet, fordi jeg var væk hjemmefra. Tjenesten er meget hurtig og enkel.

Et meget godt valg

-

Jeg er en rullator. Blandt alle de trekkingsko, jeg har prøvet, er disse de bedste: perfekt pasform, stiv sål selv for ujævn stier, åndbar takket være Goretex og vandtæt. Dette er det fjerde par, jeg køber, og jeg bragte dem overalt, fra Dolomitterne til Maremma, til Sahara-ørkenen. Jeg er meget tilfreds og anbefaler dem.

Perfekt

-

Bedre end den sædvanlige Nike luftmaks. Mere behagelig og mere robust end Nike, der sårede foden i slutningen af dagen. Og æstetisk er det en succes. De kan bæres med enhver type arbejdsbukser. Da de er sorte, er de diskrete. Højt anbefalet.

Fantastisk pris.

-

Oprindeligt købte jeg et par af disse i bootversionen og kunne godt lide dem så meget, at jeg købte yderligere to par. Sidste år til min vandreferie købte jeg den samme sko i grønt, og de var så behagelige, at jeg har købt to flere par i sort. Jeg ville købt mere, fordi prisen er meget god.

Kontroller for forsendelse

-

De sender til San Just (denne tro Argentina),

Fremragende

-

Dette vil være mit andet par, da de første gjorde et fremragende stykke arbejde med at holde mine fødder tørre, og de er også komfortable

Meget behageligt og godt greb.

-

Designet er flot, især SPEEDLACING, hvilket gør det vanskeligt at komme af i forhold til traditionelle snørebånd. CONTINENTAL-sålen giver et godt greb, når du vandrer på terræn.

Terrex med gore tex

-

Perfekt pasform, robust udvendigt, selvom den er blød indefra. Du kan bære dem hele tiden. Bedste træner nogensinde.

Terrex hurtig r2 goretex

-

Bedste sko, jeg nogensinde har ejet. Jeg bærer dem hver dag til alt, kontorarbejde til dagsture. Ekstremt let og behageligt, og jeg finder ikke goretexen varm, som jeg frygtede for, at jeg måske. Først var jeg skeptisk, da de var lidt stive / støbte, men er kommet til at elske pasningen. Denne form tillader mig at glide ind og ud uden engang at behøve at bukke over, næsten uden glidning. Jeg var også skeptisk til speedlace-kabelsystemet, som jeg ikke tidligere havde brugt, men har elsket det. Meget godt bygget - Fantastisk trækkraft, goretex klarer sig perfekt under våde forhold, og de ser stadig praktisk ud nye uden anstrengelse efter et års brug. Mine døtre gav mig kudoer for et skarpt køb (sandsynligvis første gang nogensinde - sort på sort er tilsyneladende i). Lidt pebret, men det værd for mig - Ikke siden jeg købte mit første par Pumas i lønklasse 5 efter at have sparet godtgørelsespenge i flere måneder, har jeg værdsat et par sko lige så meget.

Anmeldelser

-

Jeg bestilte Adidas Treks størrelse 46 sko. Relativ hurtig levering (på trods af Corona-virusens tilstand) Jeg er meget tilfreds med skoene

Adidas terrex hurtig r2 gtx

-

Meget hurtig levering til Israel, Ideal fit størrelse, originalt produkt!

Den mest behagelige og tilpasningsdygtige

-

Produkt 10

Jeg elsker dem

-

Meget flot og behageligt, og de virker hårde og pålidelige ... Vil teste dem denne weekend

Adidas terrex swift r2 gortex ... glad for at jeg valgte dem

-

har brugt disse nu i en uge eller deromkring disse er meget behagelige vandtætte vandresko. god fast base, meget understøttende med et fantastisk snøresystem. slidbanen ser ud til at være meget slidstærk. turing vores til at være en god erstatning for mine gamle Salomon sko. ikke overrasket over, at de er en af de bedst anbefalede på et par sammenligningssider.

Perfekt

-

Jeg valgte denne model til sålen. Det klæber perfekt på asfalt, lige hvad jeg ledte efter. Ellers meget behageligt

Kadir

-

Ürün harika tavsiye ederim: D

Fremragende produkt, top kvalitet.

-

hurtig levering, fremragende produkt, perfekt.

Fremragende produkt, top kvalitet.

-

hurtig levering, fremragende vare, alt perfekt.

Trekinn

-

Cok iyi sehir ayskkabilari herturlu hava sartina uygun

Godt

-

goretex er fantastisk!

素 晴 ら し い

-

防水 性 も 良 く, 履 き 心地 も い い 素 晴 ら し い 靴 で し た

Stor

-

Efter min mening er produktet fremragende, startende med den bløde kontinentale såle, men med et fremragende greb. I byen spiser det lidt, men det er meget behageligt. Goreteksskoen er oprindeligt lidt stiv, men ved at bruge den blødgør den lidt. Fremragende vandtæthed og meget hurtig hurtig snøring.

Tilfreds med købet

-

Jeg kommer fra at bruge Salomon xa pro 3d gtx, og sandheden er, at den hurtige R2 for min smag er mere behagelig fra første øjeblik. Den kontinentale sål undgår glider på byområder, hvilket til min brug gør dem helt tilstrækkelige. Generelt anbefaler jeg købet.

Terrex

-

Skoene er top. Tjenesten på dette sted er dårlig. Du betaler ekstra for en hurtig levering, og du modtager det blot med almindelig post. Skam.

Adidas

-

Ürün zamanından önce geldi harika bir ayakkabı ve harika bir alışveriş sitesi

Iyi

-

arkadaşlar ürün çok güzel, tavsiye ederim ve ayrıca hızlı kargo. TR´ye 15 günde geldi orijinal ürün.

Adidas terrex

-

Selv hvad jeg ventede på. God levering

Stor

-

intet at sige, at superkomfort, vandtæthed og fornøjelsen ved at have disse sko er første gang på dit websted og tredje gang næste :)

Terrex hurtig r2 goretex

-

Fantastisk design og kvalitet! Det er anden gang, jeg køber denne model.

Adidas terrex hurtig r2 goretex

-

Ürün cok kaliteli.Kullanımı cok rahat.

Godt produkt

-

God finish, kompatibelt produkt

Penge / kvalitetsbalance = fremragende

-

Jeg kan virkelig godt lide kvaliteten, holdbarheden af produktet og fragttiden ..

242.424

-

çok kaliteli ve rahat bir ürün.ayrıca hızlı teslimat için teşekkürler

Fantastiske sneakers

-

Fantastiske sneakers. Bliv virkelig ikke våd. Perfekt til sent efterår.

Fremragende

-

Dejligt let og solidt skoprodukt

Swift r2

-

Fantastisk model, levet op til forventningerne.

Stor

-

Fremragende produkt leveres hurtigt

Terrex r2 gtx

-

Fremragende!

Godt produkt

-

Godt produkt.

1987654

-

Alıcı ben

Cool

-

Meget tilfreds med købet bruger jeg dem dagligt, og jeg er meget glad.

Teşekkür

-

Teşekkür ediyorum siparişlerim tam zamanında ve istediğim ölçülerde geldi.

Teşekkür

-

Teşekkür ediyorum sipariş ettiğim Adidas terrex ayakkabı ve Colombia mont istediğim gibi geldi 16 günde

Teşekkür

-

Aldığım Adidas terrex ayakkabı ve mont tam zamanında ve istediğim gibi geldi tşk ediyorum

Yorum

-

Çok teşekkür ederim zamanında teslimat yaptılar

De bedste sko til efteråret.

-

Fantastiske sneakers. Komfortabel, vandtæt. Størrelse passer perfekt. Meget tilfreds med købet!

Adidas

-

Tak, alt er super!

Adidas

-

Tak, alt er godt!

Komfortabel vandresko

-

God, behagelig gåsko. Passer perfekt. Hurtig, nem levering.

Adidas terrex

-

Fantastisk produkt til en fantastisk pris. Service meget god!

Anbefales!

-

Levering til tiden og den rigtige størrelse. Produktet er behageligt og bliver min hverdagssneaker.

Sejlig butik

-

Fantastisk produkt !!! Meget god butik !!!!

Ok

-

Tak hurtigt og effektivt

Gode sko, dog ...

-

Gode sko, svarer til mine forventninger + meget solide. Det er dog nødvendigt at tage gode sokker med hensyn til tykkelse. Faktisk det faktum, at sko gnider fødder forårsager blærer, se revner, der kan vare i en god uge. Jeg tror, det er et spørgsmål om at tilpasse fødderne til skoene. Bagefter er det et spørgsmål om vane.

Godt køb

-

Miracle som et produkt. Levering til Odessa tog 14 db. Jeg planlægger en kuppe her!

Great

-

Absolut original er original ... ved at du skal bruge et originalt produkt, der skal være en handske til dine fødder ... det er tillid ... fremragende produkt.

Sko køb recention

-

Hurtig og meget tilfredsstillende levering. Jeg vidste allerede den sko, der svarer til et meget højkvalitetsprodukt, der kombinerer bæredygtighed i byen og fremragende styrker i bjergene i udfordrende gåture eller klatring (skræmmende greb i kontinentalsålen) samt at være helt tørre i dårligt vejr. For mig, den bedste sko nogensinde. Mathieu C.

Smukke og ubehagelige sko til korte gåture

-

Smukke og ubehagelige sko til korte gåture. Efter at have gået et par dage i sneakers blev mine ben pounded, i mazols måtte jeg sætte disse smukke sneakers til side i et par uger. Hård og lav ydersål, som gør hæle ømme, når du går i lang tid.

Solid build

-

Dygtige vandresko med evne til at modstå ujævne omgivelser. Tåboksen er en lille smule for bred, men alt andet om det er behageligt, hvis ikke imponerende.

Store sko til stien.

-

Fremragende sneakers til udgang til naturen eller bevægelsen omkring byen i foråret-efteråret. Lys, størrelsen faldt sammen med 100%. Køb et tredje par. Af minuserne: Gnides under blonder i bunden af snøret efter omkring en sæson med intensiv brug.

Godt valg.

-

Kvalitetsvarer. Levering fra Holland til Moskva tog 10 dage. Jeg vil rådgive trekkinn til mine venner.

Meget tilfreds.

-

Stort produkt. Levering udføres fem dage før deadline, meget flot. Jeg vil bestemt bruge trekkinn-tjenesten mere end én gang.

Gode sko!

-

Jeg er tilfreds med disse sko til vandreture.

Awesome

-

For mig er det det bedste design jeg har set i mit liv. Væsentlig minimalistisk. Skoernes struktur er fantastisk. Jeg hørte mange kommentarer om størrelsen, men i mit tilfælde passer skoens størrelse perfekt til konvertering baseret i USA. Leveringen blev foretaget på mindre end en måned. Goretex er virkelig fantastisk.

Komfortabel og meget fleksibel sko

-

De er meget komfortable og fleksible, ideelle til regnfulde og kolde dage

Swift

-

Pæn

Super sko

-

Super sko, bestil 1 størrelse større

Fremragende trailesko

-

Meget holdbar sko med GoreTex vandtæt konstruktion. Montering er bedst en størrelse op EUR eller en halv størrelse op UK / US størrelse. Sko er både komfortabel og støttende på alle områder. Sole af Continental er meget grippy som man ville forvente af en premium dækfabrikant. Alt i alt vil jeg nemt anbefale denne sko til alle, der leder efter letvægtsspor eller løbesko.

Original????

-

Original?

vore eksperters svar

Hej, alle produkter på vores hjemmeside er helt originale, tak. Med venlig hilsen

Fantastiske

-

Jeg elsker disse sko !! Meget behagelig og holdbar! Godt greb. Meget tilfreds

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk