`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Aku

Aku NS 564 Spider II

  • Aku NS 564 Spider II
  • Aku NS 564 Spider II
  • Aku NS 564 Spider II

Aku NS 564 Spider II

Produktbeskrivelse Aku NS 564 Spider II

Oprindeligt designet til US Navy Seals og Green Berets Special Forces, revideret med komplet gummibeskyttelse til tå, brugt af Special Forces NS 564 SPIDER II er en højt åndbar bagagerum med mange formål, med fremragende støtte, stabilitet og slagabsorption. Også anbefalet til specialstyrkenheden for politiet. Den specialdesignede Vibram®-blanding giver optimalt greb selv på våde overflader og i situationer, hvor ekstrem vedhæftning og total kontrol er påkrævet. Perfekt, når du bærer tunge byrder eller udfører mere besværlige opgaver.

Specifikationer:

Øvre: ruskind vandtæt 1,8 mm / luft 8000®

Øvre beskyttelse: bycast rand

Foringsbeskrivelse: sanifit

Ydersål: vibram® edderkop

Mellemsål: die cut eva

Varig: 4 2 mm nylon + eva (blød)

Fodseng: tilpasset tilpassede ims

Vægt (gr. 1⁄2 par): 480

teknologier:

Air 8000:

AIR 8000® er en AKU-patenteret teknologi, der er i stand til at give fremragende transpiration, for at holde fødderne tørre og behagelige under udendørs aktiviteter og for at sikre optimal ydelse selv i ekstreme temperaturer

Vibram ® sål:

Vores støvler bruger en Vibram®-sål, der blev valgt til sin mere stabile platform, dybe selvrensende luger og positiv hælbremse for øget trækkraft ved nedstigning.


Find Aku NS 564 Spider II på lager og til den absolut bedste pris. Besøg trekkinn, din online butik, med udendørs udstyr. Masser af gode tilbud, direkte til dig. Med sikker betaling og mulighed for at følge din pakke. Bestil dine Aku NS 564 Spider II her! Så du kan få det meste ud af din træning eller anden sport.

Funktioner Aku NS 564 Spider II

Funktioner
Højde støvler
Materialer
Sål teknologi
Anbefalet brug
Farve

Tecnologias Aku NS 564 Spider II

Kundeanmeldelser og spørgsmål (4)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Top

-

Produkt testet under arbejde, taktisk brug. Artiklen er fremragende i alle dele, materialer, sømme, den ligner næsten et håndlavet produkt. Komforten er fremragende, grebet er altid perfekt. Den eneste kritik af de sidste kroge til snørebåndene, af ringetypen: de er støjende og ikke meget smarte, jeg foretrak hurtige kroge. Samlet set er det et ekstraordinært produkt, der passer til dem, der skal bruge dem til service.

Fantastiske sko

-

Fantastisk levering og meget glad trekkinn formåede at få dette produkt. Det eneste lille problem er, når du sætter snørebånd på igen, skal du være forsigtig med blonderløbshullerne, jeg tror, læderet kunne være lidt tykt, så lidt vanskeligt kunne ske, når du sætter snørebånd tilbage. Fremragende kvalitetsprodukt ellers.

Kundeservice

-

Støvlerne varede to dage, før snøreholderen kom af bagagerummet. Siden det skete har jeg været i en returproces, der er chokerende fra start til slut. Det har været over tre uger, og jeg modtog en meddelelse om, at støvlerne nu er gået tilbage til fabrikanterne for at beslutte, om bagagerummet er defekt. Dette er chokerende service og imod europæiske forbrugerlove. Chokerende kundeservice!

.

-

varm og behagelig

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk