`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Aku

Aku NS 564 Spider II

  • Aku NS 564 Spider II
  • Aku NS 564 Spider II
  • Aku NS 564 Spider II

Aku NS 564 Spider II

Produktbeskrivelse Aku NS 564 Spider II

Oprindeligt designet til US Navy Seals og Green Berets Special Forces, revideret med komplet gummibeskyttelse til tå, brugt af Special Forces NS 564 SPIDER II er en højt åndbar bagagerum med mange formål, med fremragende støtte, stabilitet og slagabsorption. Også anbefalet til specialstyrkenheden for politiet. Den specialdesignede Vibram®-blanding giver optimalt greb selv på våde overflader og i situationer, hvor ekstrem vedhæftning og total kontrol er påkrævet. Perfekt, når du bærer tunge byrder eller udfører mere besværlige opgaver.

Specifikationer:

Øvre: ruskind vandtæt 1,8 mm / luft 8000®

Øvre beskyttelse: bycast rand

Foringsbeskrivelse: sanifit

Ydersål: vibram® edderkop

Mellemsål: die cut eva

Varig: 4 2 mm nylon + eva (blød)

Fodseng: tilpasset tilpassede ims

Vægt (gr. 1⁄2 par): 480

teknologier:

Air 8000:

AIR 8000® er en AKU-patenteret teknologi, der er i stand til at give fremragende transpiration, for at holde fødderne tørre og behagelige under udendørs aktiviteter og for at sikre optimal ydelse selv i ekstreme temperaturer

Vibram ® sål:

Vores støvler bruger en Vibram®-sål, der blev valgt til sin mere stabile platform, dybe selvrensende luger og positiv hælbremse for øget trækkraft ved nedstigning.


På tilbud nu, Aku NS 564 Spider II til den bedste pris, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Hos trekkinn, Kan du finde udstyr til Herresko, extra mange Støvler. Vi har mange forskellige Støvler, lige til at klarer dine daglige behov.

Funktioner Aku NS 564 Spider II

Materialer
Højde støvler
Produkttype
Sål teknologi
Uigennemtrængeligt
Anbefalet brug
Farve

Tecnologias Aku NS 564 Spider II

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

.

-

varm og behagelig

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk