`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Aku

Aku Trekker Lite II Goretex

  • Aku Trekker Lite II Goretex
  • Aku Trekker Lite II Goretex

Aku Trekker Lite II Goretex

Produktbeskrivelse Aku Trekker Lite II Goretex

Evolution af Trekker Lite II GTX-modellen. Ideel til dagsture. Dets ultra behagelige pasform, stabilitet og enestående åndbarhed gør det til den perfekte boot til varmt klima. Design udviklet i henhold til specifikationerne for kvindelig plantaranatomi.

Specifikationer:

Øvre: Ruskind / Air 8000® 1,8 Mm

Øvre beskyttelse: Bycast Toe & Heel Bumper

Forbeskrivelse: Gore Tex® Performance Comfort

Ydersål: Vibram® Winkler

Mellemsål: Double Density Die Cut Eva

Varigt bord (stivhed): 6 4 Mm nylon (medium stiv)

Fodseng: Custom Fit

Vægt (Gr. ½ par): 620

Teknologi:

Gore Tex®:

Gore Tex®-membranen er et eksklusivt, varmeforseglet teknisk stof, der indeholder omkring 1,4 milliarder mikroskopiske porer pr. Kvadratcentimeter.

Disse porer er cirka 20.000 gange mindre end en dråbe vand, men 700 gange større end en molekyle fugtig damp. Selvom vanddråber ikke kan trænge igennem Gore Tex-membranen, kan fugtdamp, nemlig sved i gasform, let undslippe. Gore Tex® har udviklet 3 specifikke typer membran til fodtøjssektoren, hver med specifikke funktionsegenskaber. Alle produkter fra Gore Tex® leverer vores garanti for at holde dig tør ™ løfte.

Woman Fit:

Specielt udviklet varer for kvindernes fødder, en hyggelig og indpakningsform, som giver stabilitet og komfort på ujævne bjergstier.

Ydersål Vibram®:

De fleste af dens samling Aku har eksklusive outsoles designet sammen med Vibram®, både til det specifikke design og form af ydersålen såvel som til sammensætningen af gummi, som det er lavet med. Ydersålen er også designet med tanke på de specifikke behov og skoens forskellige slutbrug.


Hvis du vil købe de bedste Damesko fra Aku, har du fundet det bedste sted, trekkinn. Hos trekkinn, har vi kun de bedste mærker, som Aku, så du kun får de bedste udendørs, til de bedste priser. Kig selv efter i udendørs og Trekker Lite II Goretex. Bestil nu og modtag dine Aku Trekker Lite II Goretex, inden for et par dage.

Funktioner Aku Trekker Lite II Goretex

Funktioner
Teknologier
Højde støvler
Materialer
Sål teknologi
Anbefalet brug
Farve

Tecnologias Aku Trekker Lite II Goretex

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk