`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Altra

Altra Olympus 3

Altra Olympus 3

Altra Olympus 3

Altra Olympus 3

Altra Olympus 3

  • Altra Olympus 3
  • Altra Olympus 3
  • Altra Olympus 3
  • Altra Olympus 3
  • Altra Olympus 3
  • Altra Olympus 3
  • Altra Olympus 3

Altra Olympus 3

Produktbeskrivelse Altra Olympus 3

Olympus 3.0 er blevet fuldstændig renoveret for mere support, stabilitet og trækkraft på ethvert terræn. Den øvre maske er mere åndbar og holdbar og har trykt bjerggrafik og en 4-punkts GaiterTrap ™. Mellemsålen er mere fleksibel og lydhør nu takket være tilsætningen af ​​InnerFlex og rager ned i stakhøjden med 2 mm. Vibram MegaGrip ydersål er blevet udvidet i hælområdet for øget stabilitet, og den midterste rille er også blevet udvidet til bedre trækkraft under våde forhold.

Funktioner:

FOOTSHAPE ™ TOE BOX:

Altras FootShape ™ Toe Box giver tæerne mulighed for at slappe af og sprede sig naturligt, og storetåen forbliver i en lige position for maksimal stabilitet og effekt.

NUL DROP ™ PLATFORM:

Hver Altra sko har en Zero Drop ™ platform, der placerer hælen og forfoden i samme afstand fra jorden til naturlig justering og lav landing.

GAITERTRAP ™:

En nyskabende kroge og løkkeflig, der sikrer dine gitter til din trailesko for at holde snavs og snavs ude.

VIBRAM® MEGAGRIP ™:

En højtydende klæbrig gummiforbindelse med uovertruffen greb på våde og tørre overflader, robust levetid og optimal jordjustering.

En BOUND ™ CUSHIONING:

En hoppekomponent lavet af genanvendt materiale, der beskytter din fod mod hårde overflader og øger energibesparelsen.

INNERFLEX ™:

Gitter som riller i mellemsålen gør det muligt for din fod at bøje, mens den er lettere, for mere fart og bedre ydeevne.

Specifikationer:

Stak Højde: 33 mm

Vægt: 10,7 oz. / 283 g

Platform: Fuldt polstret Zero Drop ™ platform og FootShape ™ tå boks

Mellemsål: Dual Layer EVA / A Bound ™ med InnerFlex ™

Ydersål: Slidstærk gummi med Vibram® MegaGrip®

Indersål: 5 mm kontur fodseng

Øvre: Slidstærkt maske med minimale sømme


Skynd dig at købe Altra Olympus 3, til den bedste pris og altid hurtig levering, Hos trekkinn kan du også finde Sko, eller Herresko, vi har det du lige står og mangler. Køb Altra Olympus 3 og modtag det hurtigt. Du kan også kigge på vores Sko tilbud.

Funktioner Altra Olympus 3

Bredde på sko
Sål teknologi
Drop
Fodtøjsvægt
Anbefalet brug
Farve

Tecnologias Altra Olympus 3

Kundeanmeldelser og spørgsmål (46)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Fantastiske sko

-

De bedste Altra-sko til dags dato, dette er det tredje par, jeg køber, lavet i gennemsnit 600 km med hvert par spektakulært greb på alle typer terræn og enorm komfort især i lange løb

Altra olympus 3

-

Jeg elskede det er den anden ordre, jeg lavede på 6 måneder, og jeg har anbefalet det til venner. Sneakerserne er vidunderlige, og ordren ankom til tiden.

Smuk og behagelig

-

Jeg har stadig ikke haft en chance for at teste dem ordentligt. De føler sig ikke på fødderne og gule er også meget smukke :)

Soft. loppetjans. komfortabel.

-

I skalaen fra 1 til 10 er ALTRA OLYMPUS: Soft # 10 Cushy # 10 Comfortable # 10 (især hvis du har en bredere fod)

Alt OK

-

Perfekte sko og perfekt ekspeditionstid. Alt ok og som forventet.

Fantastisk sko

-

Altra Olympus 3.0 pude er super god til trail Run. Med Vibrams megagreb er det sikkert at have alle løbende trin.

Altra

-

Sko er helt gode, jeg vil gerne købe et andet.

Mind blowing

-

De ankom onsdag. Jeg prøvede dem på torsdag, og jeg lagde dem allerede på lørdag til en 33 km lang, meget teknisk. De reagerede perfekt i alle situationer. De er fantastiske.

Komfort og godt greb

-

Altra Olympus 3.0-pude er god. Og megagrebet fra vibram skuffer dig aldrig. God sko i lange miles.

Tilfreds

-

Meget komfort, masser af fingerplads, meget reaktivitet, godt greb og meget åndbarhed, jeg har allerede købt et andet par. Sålens holdbarhed er ikke den bedste, og snørerne er meget store. Generelt er dejlige sko, hvilket medfører fremragende sensationer, jeg rådgiver købet.

Seje sneakers

-

Komfortable sko i alt terræn, godt greb om klippe og jord, fremragende til lange afstande

Fantastisk sko

-

Jeg kan lide det.

Fantastisk sko

-

Perfekt pasform, jeg kan godt lide det.

Kompressorpandbøjle

-

Rigtig flot og let pandebånd. Tør hurtigt

Første alta

-

Meget tilfreds med denne sko: behagelig, fremragende dæmpning og dette bagpå, men også foran. Dette giver mulighed for en nem og afslappende skridt. Den eneste ulempe: Jeg kan godt lide at være bred foran på foden, men dette er for meget begrænset, og i teknisk afstamning kan det være lidt irriterende

Bomb!

-

Supersko bedre end hoka, jeg blev allerede forelsket i Altra Olympus

Til brede plantefødder og høj hals

-

ankommer i henhold til de angivne tider, prisen er fremragende i forhold til den kvalitet, som skoen giver. Jeg bruger det til amatørspor, der kører på meget tekniske ruter og med hurtige og fremhævede forskelle i højde, perfekt fald, nul (for mig !!), bruger jeg langsomt dem til at forme foden. Jeg giver kun 4 stjerner, fordi jeg på grund af det dårlige vejr ikke pressede dem til det maksimale. gode sko !!!

Dæmpning i verdensklasse

-

De er efter 2 løbeture allerede blandt min all-time favorit sko. Super dæmpning og stabilitet.

Super comodes

-

Estisk virkelig overraskelse af komfort og greb

Maximalisme i sin reneste form

-

Fantastisk sko til lange afstande og brede fødder, det er den perfekte kombination,

Fantastiske sko

-

Jeg ville prøve disse sko i lang tid, men var bange for nulfaldet. Endelig købte jeg dem, og jeg er forbløffet. Disse er gode.

De bedste

-

Det er det bedste i fluffy.

Perfekt pasform

-

Efter at have købt nogle her for omkring en måned siden, måtte jeg købe et andet par som backup. Jeg har altid brugt andre mærker og antaget, at Altra Olympus 3.0, da jeg var tunge 96 kg var tilbageholdende med at købe. Men det var en behagelig overraskelse. Skoens pasform er fænomenal. Ud over at holde foden stabil, efterlader den tæerne "løse". At bære med Injiingi-sokker er det perfekte match. Kræver bevægelse for dem, der aldrig har brugt nul-drop.

Altra olympus 3.0

-

Som alle Altra-produkter, jeg har, skiller det sig ud for dets komfort.

Rewiew

-

Nul drop .... lad os se.

Meget behagelig og fremragende terpentin

-

Jeg vil have dem til at gå gennem landskabet og spore med løse sten, fordi jeg ser efter polstring og greb. Den buede tå og fraværet af hældning i sålen (uden "dråbe") er kritisk for min metatarsalgia, produceret af slidgigt (hallux limitus). De er for bløde og tillader en vis mobilitet af de metatarsale led, som i mit tilfælde ender med smerter. Jeg vil tilføje nogle stive skabeloner, og forhåbentlig ender de med at være perfekte til mig. Som en kommentator siger på et andet websted, er det et job at købe sko til dem, der lider af denne type problemer!

Olympus 3.0

-

Produkterne er allerede leveret til tiden. Alt godt

Super

-

Enestående dæmpning.

Altra olympus

-

Fantastiske sko til ultra lange afstande. Stabiliteten er meget god i betragtning af at platformen er 33 mm. Vægt er også acceptabel 290 gram. Hvis du har brug for sko til at gå 100 km eller mere, er Olympus et meget godt valg.

Smuk, men ikke for mig

-

virkelig en dejlig sko, jeg ville risikere det, fordi jeg aldrig bar sko med dråbe, 0, og jeg har problemer med støtte fra mine fødder, med følger på ryggen. et dejligt produkt, meget amortiseret, og det var hvad jeg ledte efter, men ikke egnet til mig. stadig 5 stjerner

Mine yndlingssko !!

-

Jeg kan ikke tale højt nok om Altra-sko og specifikt Olympus-modellen. Dette er langt de mest komfortable sko, jeg nogensinde har båret til vandreture og backpacking. Dette er mit 3. par, og når disse slides, får jeg et andet. Det ser ud til, at hver ny model bliver lidt bedre! Tak Altra !!

Komfort

-

Jeg begyndte at bruge dette mærke for nylig og uvidende, indtil videre kan jeg kun rådgive er en total komfort. På holdbarhedsniveauet kan jeg ikke kommentere, fordi jeg har gjort et par KM, men jeg håber, det er så holdbart som det er i komfort.

Perfekte sko

-

Mine perfekte langdistance løbesko

Altra olympus 3

-

3 ord, let, behageligt og vedhæftende, fantastisk er det ord, der perfekt beskriver dette produkt.

Sko med eksklusive funktioner

-

Enestående sko i dæmpning og med god stabilitet. Meget god mulighed for dem, der har knæproblemer (chondromalacia), jeg har det problem i en af dem, og disse sko er dejlige for mig. Meget godt greb, når stenene og klipperne er våde.

Meddelelse efter ordre

-

Fremragende produkt i overensstemmelse med mine forventninger. Levering lidt længe..men generelt meget tilfreds

Fremragende sko

-

En kenderen af Altra i et par år, jeg vil ikke ændre mærker til noget i verden. Komforten er næsten uovervindelig. Krogen på mudret og våd jord er meget god.

Olympus 3

-

Fantastiske sko til lange ture i ujævnt terræn og overhovedet den knuste sten. Den eneste mangel efter min mening er, at slidbanen gnider den inderste hynde og tårer ret let. Jeg anbefaler dem også til dem, der har problemer med deres led. Forsendelsesservice er en smule dyr og lang. Fantastisk pris!

Olympus 3

-

Fantastiske sko til lange gåture på snavsvejen, meget polstret, du føler overhovedet ikke det hårde terræn og den knuste sten. Foden forbliver meget behagelig, og fingrene bevæger sig i et rigeligt rum. Jeg anbefaler en størrelse mere end den, der normalt bæres. De eneste mangler i nederste slidbane og den brede base har gnidet skoens indre pude af. Fantastisk for dem, der har problemer med deres led. Forsendelse med mellemlange tider. Fantastisk pris!

Enkel smuk

-

Efter flere år fandt jeg endelig en sko, der løste alle mine holdningsproblemer. Virkelig fremragende fuldt tilfreds Jeg tror, det vil være vanskeligt at undvære disse sko fra nu af. Jeg er virkelig glad for, at jeg har foretaget dette køb ...

Fremragende produkt

-

Jeg gik fra et fald, 10 et fald, 0 uden mellemgrund og til sidst efter 2 års problemer med de forskellige samlinger, jeg nu har løst ... Jeg blev genfødt fuldt ud til både produktet og webstedets alvor ... punktlig i forsendelsen. .. alt i alt fremragende fra 0 til 10 ville jeg give en 10 og ros

Bedste trail-løbesko

-

Meget comvort at bruge på den tekniske rute, meget stabilitet. Jeg kan godt lide brug til ultra

Perfekt til brede fødder. gode shows

-

Fantastiske sko til multi-dages trail ultra. Har aldrig haft en blister, som har haft med alle andre sko. Fantastisk, hvis du har brede fødder

Altra olympus 3.0

-

Stor sko. Det er det andet par, jeg har af denne model. Perfekt til spor eller teknisk terræn, men i denne version har forbedret ydeevne inden for tekniske områder. Awesome dæmpning

Rating.

-

Meget tilfreds med købet, idet der tages højde for at de vil blive brugt til rekreative vandreture og ruter ... meget polstret, behagelig og modstandsdygtig. Vi vil gentage Altra ... sikker ...

Komfort

-

Fremragende tennis til lange løb

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk