`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Arc’teryx

Arc’teryx Delta LT

Arc’teryx Delta LT

Arc’teryx Delta LT

Arc’teryx Delta LT

Arc’teryx Delta LT

Arc’teryx Delta LT

  • Arc’teryx Delta LT
  • Arc’teryx Delta LT
  • Arc’teryx Delta LT
  • Arc’teryx Delta LT
  • Arc’teryx Delta LT
  • Arc’teryx Delta LT
  • Arc’teryx Delta LT

Arc’teryx Delta LT

Produktbeskrivelse Arc’teryx Delta LT

Alsidige, letvægts, pakkbare mikrofleece jakke, der fungerer som mellemlag eller skulder sæson frittstående. Delta Series: Mid-layer fleece | LT: Letvægt.

DELTA:

Luftgennemtrængeligt fleece mellemlag. Termisk effektiv, komfortabel ved siden af huden.

LETVÆGTS:

Højtydende, minimalistisk design, der er holdbart for sin vægt.

ARCTERYX ESSENTIALIALS:

Alsidige højtydende design til forskellige aktiviteter og forhold.

Polartec®:

Syntetiske fleece tekstiler med stræk, varme og luftgennemtrængelige egenskaber. Tilbyder holdbarhed.

Delta LT Jacket er et sandt vigtigt. En af de mest alsidige fleecejakker Arc'teryx har nogensinde designet, den lages let under en hardshell og leverer effektiv varme til lille vægt. Lavet af Polartec® Classic 100 micro velour lille net, Delta LT er meget luftgennemtrængeligt, tørrer hurtigt og pakker små. Som selvstændig tilføjer jakken lysisolering, der er bedst egnet til højere ydelse i kølige forhold eller for at skære ned på sommeren aften temperaturfald. Under en skal fungerer den som et letvægts midterlag.

Nøje planlagt og patenteret:

Arc'teryx lægger en præmie på bevægelse. Ergonomisk pasform er en vigtig detalje, som måske ikke er umiddelbart synlig, men giver en betydelig forskel i den samlede ydeevne og komfort. Denne frihed er resultatet af omhyggeligt planlagt og mønstret ergonomisk artikulering designet til at bevæge sig som kroppen bevæger sig. Delta LT's Trim Fit holder sig tæt på kroppen, så den kan fungere mere effektivt under skallag. Artikulation forhindrer ærmerne i at køre op, når armen er bøjet, og gussets under armene gør det lettere at udvide rækkevidden.

DISCIPLINERET DESIGN:

Designet er enkelt. Delta LT har to håndlommer med lynlås lukket for sikkert at stukke små genstande. En lille, lavprofileret lommer med lynlås med lynlås er let tilgængeligt under brug af en pakning eller sele. Den fulde frontlås bruger en nonlocking skyder, der gør det muligt at pakke den ud med en enkelt hånd for øjeblikkelig varme dump, og den høje krave forsegler sig i varme og lag let under en skal. En let faldende hæft giver dækning.

Vægt: 280 g / 9,9 oz

Fit: Regular Fit, Hip Længde, Center ryglængde: 72 cm / 28,3 in

Aktivitet: Alle runde

Tekniske egenskaber:

Fugtighed wicking

Meget åndbar - opretholder komfort under aerob aktivitet

isoleret

Stor varme til vægtforhold

Letvægts

Hurtig tørring

Lynlåse og flyvekonfiguration:

Fuld front lynlås med hagesikring

Pocket Configuration:

Lamineret ærmerlomme med lamineret lynlås

To håndlommer med glidelås

mønster:

Kønsspecifik mønster

Ingen lift gusseted underarms

Hemkonfiguration:

Drop tilbage hæmmen

Lille dråbe

Materialer:

Polartec® Classic 100 Micro Velour Small Grid-100% polyester, 152 g / m². Dette stof vækker hurtigt fugt væk fra huden, mens den stadig er meget åndbar og ultra lys.

Omsorg:

Maskintvasket i varmt vand (30 ° C).

Brug ikke skyllemiddel.

Tørretørre på lav varme.

Stryg ikke.


Leder du efter gode kvalitets Fleece, så vil vores udvalg i Fleece, leve fuldt op til dine forventninger. Vi anbefaler Arc’teryx Delta LT, til kun 79.49 $ og på lager. trekkinn er det bedste sted at købe udendørs udstyr, til de bedste priser. Hvis du finder Arc’teryx Delta LT, til en bedre pris end vores, tilbyder vi den samme Pris.

Funktioner Arc’teryx Delta LT

Kundeanmeldelser og spørgsmål (9)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

God og let mid-layer

-

Rigtig god letvægts mid-layer trøje, der holder kroppen varm på ikke alt for kolde dage. I vinter perioden passer den perfekt med en Arc'Teryx Gamme trøje som ekstra mid-layer ovenpå, inden en let skal-jakke.

Meget god

-

Det er meget let. Stoffet var ultratyndt, men takket være polartech havde det en moderat varme. Jeg brugte det til bjergbestigning tidligt på foråret, men jeg føler, at det er sandsynligt, at der vil være flere vendinger i fremtiden. Midtlag med stor effekt, når man klatrer andet end vinterbjerge.

Meget god

-

Meget let at have på

Lige hvad jeg ville have

-

Hvis du er på udkig efter et letvægts-mid-lag med hætte, er det næsten perfekt. Det er en let gitteret fleece. Det er ikke så tungt som Patagonia R1-gitteret fleece og heller ikke så varmt, men i modsætning til det førstnævnte åndes det ekstremt godt. Stadig tilfører det bestemt varme, men giver dig mulighed for komfortabelt at svede under anstrengelse. Og ligesom alt, hvad jeg nogensinde har købt fra Arc'teryx, er pasformen enestående, og den er godt detaljeret. Hvis jeg er bekymret, kan det være holdbarhed. På trods af at det er varmt er stoffet tyndt. Jeg er ikke sikker på, hvor godt det vil holde op over tid.

Produkt

-

godt

Produkt

-

godt

Alsidig

-

Meget teknisk, meget meget lille vægt, vil jeg sige, at under ikke meget ekstreme forhold, perfekt klatring, enkel bjergbestigning, meget bærbar og alsidig.

Fantastisk brug i en super let fleece.

-

Fremragende super letvægts fleece fra Arc´teryx. Dette er den hætteudgave. Jeg har også den eneste version af jakken i blå / grøn farve. Jeg ønskede også at få det sort på grund af anvendeligheden i ethvert miljø, også varme og varme, som hvor jeg bor. Det har et behageligt at berøre let materiale. Dejligt for i lommerne med lynlås og en ekstra lynlås med lynlås. Lynlås trækker er også gode.

Meget god

-

Meget godt produkt, meget let.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk