`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Asolo

Asolo Space Goretex

Asolo Space Goretex

Asolo Space Goretex

Asolo Space Goretex

Asolo Space Goretex

Asolo Space Goretex

Asolo Space Goretex

  • Asolo Space Goretex
  • Asolo Space Goretex
  • Asolo Space Goretex
  • Asolo Space Goretex
  • Asolo Space Goretex
  • Asolo Space Goretex
  • Asolo Space Goretex
  • Asolo Space Goretex
  • Asolo Space Goretex

Asolo Space Goretex

Produktbeskrivelse Asolo Space Goretex

Et stykke vandtæt mm 1,4 1,6 suede øvre. Gore Tex® Extended Comfort fodtøj, der er vandtæt og åndbart. Mono-densiteten EVA mellemsål garanterer den perfekte støtte, komfort og dæmpning. Asolo® / Vibram® Megagrip stærkt teknisk sål. Balancen i ydersålen har selvrensende lugs designet til optimal ydeevne på forskellige terræntyper. Traditionel lacing system. Tpu tåhætte.

Specifikationer:

Øvre: Vandtæt ruskind 1,4 1,6 mm

Foring: Gore Tex Extended Comfort Fodtøj

Anatomisk fodseng: en sport

Sole: asolo / vibram® en sport (megagrip) (gummi eva)

Fit: mand

Vægt: 340 (g)

teknologier:

Asolo lægger særlig vægt på den naturlige bøjle af foden, samtidig med at det sikres, at fodtøjets ydeevne og komfort er maksimeret. Af den grund er den nye Asolo-kollektion blevet udviklet med 16 forskellige varsler, hver med særlige anatomiske egenskaber skulptureret til at matche definerede og brugerkriterier og pasformskarakteristika. Sidstnævnte er bredt defineret af mænds, kvinders og barns pasform, men inkluderer også smal, normal og bred pasform i nøgleformater.

Ydersålteknologi:

Dette projekt er født af samarbejdet mellem Asolo og Vibram®.

Mono density EVA mellemsål er lavet med en ny generation af sammensætning, og det giver komfort, dæmpning og stabilitet.

Gummibålesålen er designet med et lavprofil, der er perfekt til dagvandring og udflugter.

Designet af lugs er selvrensende.

Ydersålen har Vibram® Mega Grip-forbindelsen, som øger grebet på vådt overflades admotstand fra slid.

VIBRAM Megagrip:

VIBRAM Megagrip tilbyder fremragende grebegenskaber på både tørre og våde terræner, samtidig med at der opretholdes en højere holdbarhed. VIBRAM Megagrip er udviklet til brugeren, der ofte møder glatte overflader, og er velegnede til trekking og multisport samt hele sæsonen vandreture og rejser.

Megagrip tilbyder en uforlignelig kombination af greb og holdbarhed, som hjælper med at definere VIBRAM Megagrip som den ideelle højtydende gummiblanding til ekstremt krævende aktiviteter

I 1935 kører tragedien Vitale Bramani for at udvikle en ydersål, der er i stand til fremragende trækkraft på blandede overflader. Ved hjælp af vulkaniseret gummi teknologi udviklede han Carrarmato design. Designet var snart berømt. Selv i dag er det en af de mest brugte soles af bjergbestigere. Asolo fodtøj er lavet ved hjælp af ydersål designet af Asolo og fremstillet af Vibram®.


Asolo Space Goretex har 100% tilfredsheds pris garanti, så hvis du ikke er tilfreds med dine Asolo Space Goretex, købt hos trekkinn. Dog kun indenfor 30 dage, efter modtagelsen. Du kan også kigge i vores online udendørs butik, hvor du kan finde masser af varer fra Asolo, færdiggør din ordrer af udendørs varer, altid til de bedste priser.

Klik på det følgende link for at få mere information omkring:

Specifikationer

Funktioner Asolo Space Goretex

Anbefalet brug
Teknologier
Sål teknologi
Uigennemtrængeligt
Fodtøjsvægt
Farve

Tecnologias Asolo Space Goretex

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Anmeldelse

-

God service selv med forsinkelsen

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk