`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Berghaus

Berghaus Carrock II Goretex

Berghaus Carrock II Goretex

  • Berghaus Carrock II Goretex
  • Berghaus Carrock II Goretex
  • Berghaus Carrock II Goretex
  • Berghaus Carrock II Goretex

Berghaus Carrock II Goretex

Produktbeskrivelse Berghaus Carrock II Goretex

Vejret vil være nogen hindring for dig og den store udendørs med fuldt udstyret Womens Carrock II GORE TEX Jacket.


Konstrueret af 2-lags GORE TEX og har en rulle væk justerbar hætte med peak denne jakke er designet til komplet beskyttelse mod regn og ydeevne.


Pit zip ventilation er medtaget for at forbedre din komfort i perioder med høj anstrengelse, så du hele tiden kan præstere dit bedste.Features:


Funktioner og fordele


Der tilbydes ekstra vådt vejr beskyttelse med toppede justerbar hætte

Essentials kan holdes lige ved hånden i de fire lommer

- To lynlås håndvarmer lommer, en lynlås ærmelomme og intern kortlomme

Bo komfortabelt i perioder med høj anstrengelse med under arm pit lynlåse

En komfortabel pasform er sikret med de leddelte ærmer, justerbar manchet faner

strække indre manchetter med tommelfinger loops og dobbelt vindfold hem justeringSpecifikationer:


Vægt (ca.).: 574g


Teknologi:


GORE TEX Tøj:


Garanteret at holde dig tør:


GORE TEX teknologi har været at hjælpe folk udforske udendørs for over tredive år ved at holde dem tørre og komfortable.


Uanset hvad du har planlagt - uanset om det er en ekspedition til polarområdet, eller en tur i parken med din familie - der er en GORE TEX stof til at opfylde dine behov.


Berghaus var den første europæiske udendørs selskab til at indføre Gore Tex stof i dets tøj helt tilbage i 1977, og det er en forening, vi er stolte af at fortsætte.


Vores tøj lavet ved hjælp af GORE TEX Pro og GORE TEX med Paclite teknologi mødes Gores Extreme Vådt vejr Byggeri krav.


Beklædningsgenstande med denne vurdering er konstrueret til at passere Gore mest aggressive regn test simulerer udvidede lodrette og vandrette vinddrevet regn betingelser.


Nøglefunktioner:


GORE TEXs serien er designet til at passe dine individuelle behov og på grund af dette, tilbyder en række forskellige stoffer hver med forskellige niveauer af ydeevne og vægte, der er forbundet med dem.


GORE TEX Pro:


Udviklet til professionelle bjergbestigere og seriøse udendørs entusiaster GORE TEX Pro giver bedre og mere pålidelig komfort i selv de hårdeste betingelser.


Med et revolutionerende patentanmeldt membran-teknologi, den nye generation af GORE TEX Pro stof giver forbedret robusthed og op til 28% mere åndbarhed end sin forgænger, mens ofrer ingen af ​​vand eller vindtæthed, der har gjort GORE TEX en husstand navn.


GORE TEX med Paclite teknologi:


Hvis du har brug for at rejse let og har begrænset plads, så GORE TEX Paclite tøj er en vigtig brik i kit. Det har alle de funktioner i andre Gore Tex stof, men har ikke en separat foring betyder, at det kan pakkes ned til at passe uanset plads du har.


GORE TEX Active:


Ideel til hårdtarbejdende atleter, der ønsker at rejse hurtig og let GORE TEX Active har en lavere vægt, strømlinet 3 lags konstruktion for fremragende siden hud komfort og åndbarhed samt slidstærkt vand- og vindtæt beskyttelse.


GORE TEX WINDSTOPPER:


Hold den bidende vind i skak med GORE TEX WINDSTOPPER som er designet til at være helt vindtæt og yderst åndbar - så du bo udendørs i længere tid og presse dig selv yderligere.


Er du vild med Berghaus Carrock II Goretex? Er du på udkig efter en online specialist i udendørs udstyr?, Kig hos trekkinn. der er autoriseret Berghaus forhandler, alle vores udendørs varer, er dækket af fabriksgaranti fra Berghaus. Vælg en Dametøj kategori og find alle de mulige Dametøj varer vi har. Hvis du er tvivl, kan du kontakte os via telefon eller e-mail.

Funktioner Berghaus Carrock II Goretex

Tecnologias Berghaus Carrock II Goretex

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk