`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Berghaus

Berghaus Etive

Berghaus Etive

Berghaus Etive

Berghaus Etive

  • Berghaus Etive
  • Berghaus Etive
  • Berghaus Etive
  • Berghaus Etive
  • Berghaus Etive
  • Berghaus Etive

Berghaus Etive

Produktbeskrivelse Berghaus Etive

Den Berghaus Dame Etive GORE TEX Jacket er en længere længde vandtæt designet til fire sæson vandreture. Med sin garanteret vejr beskyttelse og mange funktioner, kan du stole på denne jakke til at holde de elementer, mens du nyder din tid på bakken.


Funktioner omfatter en rulle væk justerbar hætte og fem brugbare lommer. Tilføj i masser af justering, og Etive vil give dig en meget effektiv barriere mod vind og regn, når du har brug for det mest.Funktioner:


Funktioner og fordele:


Garanteret vandtæt beskyttelse kommer fra to lags åndbart GORE TEX stof

Ekstra beskyttelse takket være kast væk hætte med snøre justering

Masser af lagringsmuligheder for alt hvad du behøver på bakken med to lynlås brystlommer

To lynlås hånd varmere lommer og en intern lynlås kortlomme

Stor bevægelsesfrihed på alle tider takket være Bøjede ærmer

Justerbarhed kommer i form af en talje snøre, manchet faner med krog og loop og en vindfold fornedenSpecifikationer:


Vægt (ca.).: 595GTeknologi:


GORE TEX Tøj:


GORE TEX teknologi har hjulpet folk udforske udendørs i over tredive år ved at holde dem tørre og komfortable.


Uanset hvad du har planlagt - uanset om det er en ekspedition til polarområdet, eller en tur i parken med din familie - der er en GORE TEX stof til at opfylde dine behov.


Berghaus var den første europæiske udendørs selskab til at indføre Gore Tex stof i dets tøj helt tilbage i 1977, og det er en forening, vi er stolte af at fortsætte.


Vores tøj lavet ved hjælp af GORE TEX Pro og GORE TEX med Paclite teknologi mødes Gores Extreme Wet Vejret Byggeri krav. Beklædningsgenstande med denne vurdering er udviklet til at passere Gore mest aggressive regn test simulerer udvidede lodrette og vandrette vind drevet regn betingelser.


Nøglefunktioner:


GORE Texs serien er designet til at passe dine individuelle behov og på grund af dette, tilbyder en række forskellige stoffer hver med varierende niveauer af ydeevne og vægte, der er forbundet med dem.


GORE TEX Pro:


Udviklet til professionelle bjergbestigere og alvorlige udendørs entusiaster GORE TEX Pro giver bedre og mere pålidelig komfort i selv de hårdeste betingelser.


Med et revolutionerende patentanmeldt membranteknologi, den nye generation af GORE TEX Pro stof giver forbedret robusthed og op til 28% mere åndbarhed end forgængeren, samtidig at gå på kompromis ingen af ​​vandet eller vindtæthed, der har gjort GORE TEX et kendt navn.


GORE TEX med Paclite teknologi:


Hvis du skal rejse let, og har begrænset plads så GORE TEX Paclite tøj er en væsentlig stykke kit. Det har alle de funktioner i andre Gore Tex stof, men har ikke en separat foring betyder, at det kan pakkes ned til at passe uanset plads du har.


GORE TEX Active:


Ideel til hårdt arbejdende atleter, der ønsker at rejse hurtig og let GORE TEX Active har en lavere vægt, strømlinet 3 lags konstruktion for fremragende ud for huden komfort og åndbarhed, samt holdbare vand og vindtæt beskyttelse.


GORE TEX WINDSTOPPER:


Hold den bidende vind i skak med GORE TEX WINDSTOPPER der er designet til at være helt vindtæt og meget åndbar - så du ophold udendørs i længere tid og presse dig selv yderligere.


Alle udendørs produkter og Jakker er fremstillet i det bedste materiale og der er kælet for detaljerne. Hos trekkinn kan du finde en masse Dametøj fra Berghaus. Prisen på Berghaus Etive er 166.99 $, med prisgaranti, sikker betaling og hurtig levering!

Funktioner Berghaus Etive

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk