up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top
Hjem flecha Beskyttelser flecha flecha

Hjelme - Alder: Voksne

()
load

Beskyttelseshjelm til udendørs brug

Klatrehjelm

En klatrehjelm er beregnet til at forsvare dig ved siden af mange almindelige klatresituationer; for eksempel når der er et skred. En klatrehjelm giver dit hoved fuldstændig beskyttelse. En klatrehjelm giver dit hoved fuldstændig beskyttelse. Det er også kendt som en vandrehjelm. Du kan købe en vandrehjelm fra Salewa , Petzl , Black Diamond , Millet , Mammut . Disse mærker tilbyder et stort udvalg af herrehjelme, kvinders hjelme, unisex hjelme og juniorhjelme.

Hjul til bjergbestigning

Iført en bjergbestigende hjelm garanterer sikkerhed mod de forskellige forhold, der kan ske på et bjerg. En bjergbestigende hjelm er lavet af polyurethan, som sikrer lethed i vægt. Hjelme til bjergbestigning eller caving skal være mere modstandsdygtige. Disse hjelme har ekstraordinære forskelle fra de andre hjelme, da de skal være i stand til at bekæmpe påvirkninger med fast ydre.

Ski Touring hjelm

En skiturhjelm beskytter din noggin mod klippefald, skikollisioner og trægrene. En skiturhjelm er meget velkendt til backcountry skiløb, da de er luftige og godt ventilerede. Se efter en let skiturhjelm for den bedste stabilitet i ned ad bakke.


clouse menu Luk