up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top

Hvordan vælger man skibriller?

Skibriller Mænd

Lad mænd bære brillerne under de beskyttelsesbriller, der er designet med glas. Skibrillerne giver et klart udsyn, mens de beskytter dem. Dual linseteknologi med anti tåget dækket intern linse og luftruder i hoved og bund giver en tågefri ski og snowboardoplevelse.

Skibriller Kvinder

Skibriller kvinder har en termoplastisk polyurethan ramme og hydrofil belægning. Disse skibriller kvinder har en medium pasform til de fleste kvinder på solrige og overskyede dage. Ideel til koldt vejraktiviteter såsom skiløb og snowboarding. Den runde spejlede linse er fyldt med træk for at give et eksternt udsyn og forvrængningsfri gennemsigtighed.

Skibriller Junior

Skibriller junior har et revolutionerende design. Den flydende membran reducerer brillerens tempelkræfter. Tændspejlet dobbelt Objektiv på skibriller junior giver ordentlig ventilation. Skibriller junior har allergivenligt ansigtsskum med justering af stropper med to sider med brugerdefineret remgrafik.

Snowboardbriller

Isbit kan komme ind i dine øjne såvel som kvist og grene, når du falder ned i træerne. Snowboardbriller kan hjælpe med at beskytte dine øjne mod disse farer på bjerget. Snowboardbrillerne gør din rejse meget mere behagelig. Du kan købe disse beskyttelsesbriller fra Salomon , Julbo , Trespass , Grivel , Oakley .

Tips til valg af skibriller

1. Køb fra en velassorteret sportsvarebutik. Du betaler mindre, og du har flere muligheder for at træffe intelligente beslutninger.
2. Tag beskyttelsesbrillerne ud for at se, hvordan linserne fungerer korrekt i naturligt lys, og de beskyttelsesbriller, der er blændfri i lys, er bedst.
3. Du sigter mod at få skyggen af linser, der giver en god blanding af farveskarphed og øjenudmattelsesbeskyttelse.


clouse menu Luk