up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top

Hvilket beskyttelsesudstyr har jeg brug for?

Beskyttelsesudstyret til udendørs brug, herunder følgende emner:

Hjelme

Brug af hjelm giver beskyttelse og kan begrænse hovedskader. Vælg en fast hjelm, der er tilpasset de forskellige forhold. I disse dage kan du finde mange klassiske mønstre, og du kan vælge ekstra fordele såsom fleksible indvendige fittings og polstrede svedbånd. Du kan købe alt beskyttelsestilbehør fra Petzl , La Sportiva , Mammut , Overtredelse , Grivel

Solbriller

Takket være et pålideligt par solbriller kan faren for skadelige solstråler være begrænset. Når du kommer i kontakt med stærkt sollys eller infrarød stråling, giver solbriller den perfekte beskyttelse. Dette er et af de bedste beskyttelsesudstyr til udendørs brug.

Masker

Støvmasker muliggør sikkerhed mod fint støv og andre usunde partikler. Hvis stofferne er giftige, skal du bruge en helmaske. Dette klæber tæt til ansigtet for at beskytte næse og mund mod farlig forurening.

Tilbehør til hjelm

Her er nogle tilbehør til hjelmen som følger:

Visir
Et visir er et betræk, der bevarer øjnene, såsom at skygge dem for solen eller andet stærkt lys eller forsvare dem mod genstande. En type hovedbeklædning, der kun består af et visir og et bånd som en måde at fastgøre det rundt om hovedet. Enhver sådan opretstående betræk på enhver hat eller hjelm.

Ventilationsåbninger
Ventilationsåbninger i en hjelm tillader klimaanlæg, mens cyklisten har den på. De findes typisk på hakestangen, over panden og bag på hjelmen. Det er et af de bedste tilbehør til hjelme.

Lukkesystem
Lukkesystemet holder hageremmen, der hjælper med at holde hjelmen på plads på dit hoved, når du kører. Lukkesystemet, der normalt findes i hjelme, er D ringsystemet, hvor hageremmen er forbundet omkring to D ringe.


clouse menu Luk