`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Black diamond

Black diamond Absolute Mitt

Black diamond Absolute Mitt

Black diamond Absolute Mitt

  • Black diamond Absolute Mitt
  • Black diamond Absolute Mitt
  • Black diamond Absolute Mitt
  • Black diamond Absolute Mitt
  • Black diamond Absolute Mitt

Black Diamond Absolute Mitt

Produktbeskrivelse Black diamond Absolute Mitt

Et ideelt par handsker til Snow Professionals og bjergbestiger's Black Diamond Absolute Mitt er det varmeste af dem alle. Denne alsidige handske er vandtæt, holdbar, åndbar og tilbyder optimal funktionalitet med maksimal varme i koldt, frit bjergvejr.

Lavet med vævede, slidbestandige, fire-vejs stretch nylonskaller, der giver maksimal holdbarhed, et højt niveau af fingerfærdighed for dine hænder og den hårde gede læderpalm giver beskyttelse mod de udvendige vejrforhold. Tilsætningen af 100% vandtæt, åndbar Gore tex-indsatser med XCR Product Technology forsegler kulde og vind, der holder dine hænder varme, selv under de koldeste eller vådeste forhold. Goat læderpalm og forstærket tommelfingr giver også beskyttelse og gør dem perfekte til høje intensitet skiudflugter.

Uden tvivl er Black Diamond Absolute Mitt en perfekt handske til alle skiløbere og alpinister, fordi den er behagelig at have på og giver maksimal varme. Så køb det uden at tænke!

Vores varmeste og mest holdbare ekspedition mitt vil holde dine hænder varme og tørre med minimal vægt (aftagelig liner kan også tjene som en let, komprimerbar stash mitt til nødsituationer).Specifikationer:


- 100% vandtæt og åndbar GORE-TEX indsætte med XCR Product Technology forbliver med skallen


- Pertex 15d ripstop Shell


- Aftagelig liner er isoleret med kombinationen 85 g Primaloft Kodenshi og højtragende fleece


- Ydre mitt er isoleret med 284 g Primaloft Kodenshi


- Forstærket læder tommelfinger holdbarheden for at arbejde med faste linjer


- Ged læder håndflade med Kevlar syninger


Velkommen til vores Black diamond Absolute Mitt, speciale tilbud! Har du brug for trekkinn, eller have nye udendørs udstyr. trekkinn er en online butik der kun arbejder med de bedste nationale og internationale mærker, som Black diamond og derved får det bedste ud af livet. Kig efter dine nye Herretøj.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (8)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Super vanter

-

Votter af god kvalitet (jeg håber, de ikke vil være for skrøbelige ved brug). Til prisen tilbyder Black Diamond snor ... det er ikke med alle par handsker! Bemærk, jeg tog dem i størrelse S, mens jeg generelt tager størrelse M på Black Diamond, og de er stadig meget store! Jeg vil teste dem, hvis det en dag fryser igen!

Varmeste vanter!

-

Anden gang, du køber disse dejligt varme luffer! Vi tilbringer vores vinterdage i bjergene, og disse er langt de foretrukne vanter.

Store lugter, vil bestemt holde mine fingre i sikkerhed

-

god kvalitet og VARMT!

Meget varm luffer

-

Jeg får kolde hænder nemt, så jeg ønskede at få de varmeste ekspedition luffer muligt. Det blev endte mellem disse og OR Alti luffer. Jeg var i stand til at få disse billigere, plus jeg kan godt lide de tre fingre liner, der kan gøre tingene lettere at håndtere, når du skal bruge dine hænder. Jeg kender nogle mennesker ting, at tre fingre liner er skade, men man kan nemt skifte alle af fingeren i den ene side gør det hovedsagelig en fuld mitt. Selv med mine naturligt kolde hænder, disse er for varmt til alle, men de koldeste vinterdage højt op i Colorado. Lagdelingen-systemet gør det nemt at justere for aktivitet og skiftende forhold.

Komfort temperatur bedømmelse

-

Ved du, hvad er den temperatur rating for Sorte Diamant Absolute Mitt? Jeg leder efter under 0 fahrenheit vind chill mens skiløb.

vore eksperters svar

Hej,

Black Diamond Absolute Mitt temperatur bedømmelse er -40 / -28 ° C (-40 / -20 ° F).

Hilsen.

Black diamond absolut mitt spørgsmål

-

Black Diamond Absolute Mitt: kommer de med løkker til at sikre dem i at falde?

vore eksperters svar

Ja, disse handsker kommer med sløjfer til at sikre dem. Hilsen.

Modtog hvad jeg bestilte på under 3 uger

-

Denne vante er meget stor, så være opmærksom på dette. Det vil helt sikkert være en varm luffe, men det er lidt ligesom iført en boksehandske. Jeg er bekymret over fingerfærdighed, mens iført disse. Men jeg ejer nu de varmeste vanter på planeten, så jeg er glad for. Fra tilfredse kunder i USA.

Mere end godt nok

-

Jeg ride min scooter i frostvejr om vinteren, og disse luffer er mere end god nok til at holde mine hænder varme og er flesible nok til at arbejde th ebreak håndtag og gas. Ikke flere brændende finger tips.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk