`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Black diamond

Black diamond Deploy 7

  • Black diamond Deploy 7
  • Black diamond Deploy 7

Black Diamond Deploy 7

Produktbeskrivelse Black diamond Deploy 7

Takket være en buet, trapezformet aksel, reder inde i bladet, at Deploy er vores gå til skovl for hurtig nødhjælp og kompakt, minimalistisk opbevaring.


En hurtig indsættelse skovl til daglig brug i backcountry, Den Sorte Diamant Deploy har en trapezformet skaft, der låser på plads med et snuptag, så du ikke spilder tid på at sætte tingene sammen, når du skal grave. Når det er tid til at stash den Deploy i din pakke, den buede håndtag glider ned og knus konturerne af bladet til at tage minimal plads.


Funktioner:


Buede, trapezformet skovl reder i anodiseret klinge af skovlen


Engagerer sig i en brøkdel af et sekund


Hybrid D / T håndtagTekniske specifikationer:


Vægt: [7] 700 g (1 £ 8 ounce)


Blade Volume: [7] 2,65 L (0,7 gal)


Er du på udkig efter Black diamond Deploy 7? Behøver du ikke søge mere! Vi har alt indenfor Lavinesikkerhed i vores online udendørs butik. Du kan finde mange forskellige modeller og altid til den bedste pris. De bedste udendørs produkter, lige de trekkinn du manlger. Er du på udkig efter en gave? Så kig på vores Vandreture udsalg.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (2)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Pas godt i fredløs rygsæk

-

Hvis du skal fordøje.

Implementer 7

-

Dette er en pæn, kompakt, robust skovl, letvægts også. Meget godt bygget, i stand til at flytte en anstændig mængde sne hurtigt.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk