`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Black diamond

Black diamond Enforcer

Black diamond Enforcer

Black diamond Enforcer

  • Black diamond Enforcer
  • Black diamond Enforcer
  • Black diamond Enforcer
  • Black diamond Enforcer
  • Black diamond Enforcer

Black Diamond Enforcer

Produktbeskrivelse Black diamond Enforcer

Et ideelt par handsker til Snow Professionals og bjergbestiger Black Diamond Enforcer er det varmeste af dem alle. Denne alsidige handske er vandtæt, holdbar, åndbar og tilbyder optimal funktionalitet med maksimal varme i koldt, frit bjergvejr.

Lavet med vævede, slidbestandige nylonskaller med fire veje, der giver maksimal holdbarhed, et højt niveau af fingerfærdighed for dine hænder og den hårde gede læderpalm giver beskyttelse mod de udvendige vejrforhold. Tilsætningen af 100% vandtæt, åndbar Gore tex-indsatser med XCR Product Technology forsegler kulde og vind, der holder dine hænder varme, selv under de koldeste eller vådeste forhold.

Desuden tilbyder den kompressionsstøbte EVA-polstring på knagene ekstra beskyttelse og gør dem perfekte til skiudflugter med høj intensitet. PrimaLoft One Isolation tilbyder maksimal varme og beskyttelse, når de er under de koldeste og vådeste forhold.

Uden tvivl er Black Diamond Enforcer en perfekt handske til alle skiløbere, fordi den er behagelig at have på og giver maksimal varme. Så køb det uden at tænke!

Vores premier koldt vejr isklatring handske, det Enforcer giver maksimal fingerfærdighed, maksimal varme og maksimal beskyttelse mod stød og våd is.Specifikationer:


- Fixed foret med 100% vandtæt og åndbar GORE-TEX indsætte med XCR Product Technology


- Vævet nylon med 4-vejs stretch


- Rettet foring med 170 g Primaloft One isolering på bagsiden af ​​hånden


- Ged læder håndflade og håndflade plaster med Kevlar syninger


- Kompressionsstøbt EVA polstring på knoerne for beskyttelse mod stød


- Is værktøj-specifikke præ-buet pasform og leddelte fingre giver en behagelig, sikkert greb


Er du på udkig efter varer fra Black diamond og Black diamond Enforcer? Hos trekkinn, kan du finde en komplet liste af Herretøj produkter og udendørs tilbehør. Bestil dine varer gennem vores online trekkinn butik. Der findes 75 mulige betalings metoder. Tjek vores katalog og find speciale udendørs tilbud. Fuld tilfredshed eller pengene tilbage.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (3)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Store handsker !!

-

Jeg testede disse handsker som et andet lag under min sidste trek, når det (-12) grad Celsius, de er virkelig fantastiske, de holdt mine fingre varme. Jeg anbefaler dem.

Bjergbestigning handsker

-

Fremragende produkt, let, varmt og nemt at håndtere. Fremragende greb på isens akser. Jeg har endnu ikke testet dem på isen, og ved temperaturer under nul håber jeg at de holder vandtætningen og den garanterede varme.

Fremragende handsker

-

Den bedste handsker varm vodonepronitsemye! For aktive sysler som snowboarding perfekt!

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk