`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Black diamond

Black diamond Evac 9

Black diamond Evac 9

Black diamond Evac 9

Black diamond Evac 9

  • Black diamond Evac 9
  • Black diamond Evac 9
  • Black diamond Evac 9
  • Black diamond Evac 9
  • Black diamond Evac 9

Black Diamond Evac 9

Produktbeskrivelse Black diamond Evac 9

En multi-funktion værktøj til omfattende backcountry brug, Evac er vores top af linjen skovl og har to konfigurationer: standard skovl og hakke-mode. Den ultra holdbar konstruktion og super kompakt design er ideelle til både daglig sne undersøgelse og hurtigt lavine respons.


Vores top af linjen skovl til professionelt brug, Den Sorte Diamant Evac har en unik greb, der kan sættes op i to konfigurationer for at grave test gruber eller hurtig snerydning. Den store klinge flytter masser af sne hurtigt, og en flad bund profil hjælper dig med at få en god ren ansigt på din pit væggen. En udtrækkelig skaft og stort D håndtag stigning komfort til lange dage i marken involverer flere gruber og fremskynder grave tid i en nødsituation.Funktioner:


Kompakt teleskopisk aksel og holdbar anodiseret klinge


Skovl konverterer let ind hakke-mode fra samme fastgørelsespunkt for snerydning og udgravning


Kompakt D håndtag med komfortable dobbelt tæthed greb


Evac 9 har større klinge volumen og længere håndtag til professionelt brugTekniske specifikationer:


Vægt: [9] 902 g (2 lb)


Blade Volume: [9] 3,5 L (0,9 gal)


Hos trekkinn har vi kun høj kvalitets udendørs vare, så du kun skal tænke på træning. Leder du efter en Black diamond Evac 9? Er heldet med dig! Vi har trekkinn i vores online Vandreture katalog og Lavinesikkerhed, vi tilbyder udendørs, hvis du står og mangler. Læg i kurven og modtag dem på kun få dage.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (3)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Flot skovl

-

Let, voluminøs lavine skovl. Jeg tror, at jeg ikke beregnet min styrke for en sådan mængde

Fantastisk produkt, god service!

-

Produktet er fantastisk .. Stærk, letvægts (for størrelsen) og overraskende kompakt, da det er volumen (det passer perfekt til min Nirvana Pro 35 pakke). Mere så fantastisk kundeservice og meget let at bestille og ankom hurtigt trods international fragt. Ingen pligt trænger heller. Jeg anbefaler produktet og denne distributør!

Godt design, hakke ansøgning en nice ekstra.

-

Denne skovl har en robust skaft med en vendbar design gør det muligt at være en hakke samt en skovl. Jeg foregribe denne funktion vil være lige så egnede som når den placeres i skovl position. Skovlen selv er bred og lavet til at holde sne klistrer til det

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk