`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Black diamond

Black diamond Fuel

  • Black diamond Fuel
  • Black diamond Fuel

Black Diamond Fuel

Produktbeskrivelse Black diamond Fuel

Fra stejle WI5 søjler i den canadiske Rockies til overhængende tørre værktøj ruter i Kanderstag Den Sorte Diamant Fuel is værktøj, er en aggressiv cragging værktøj designet som et pilekogger på en for den moderne vinter klatrer.


Fuel revolutionerende letvægts skaft er hydroformede fra et enkelt stykke aluminium, som strækker sig hele vejen gennem greb for fremragende stivhed, og det strømlinet hoved, aftageligt spike og dobbelt tæthed, justerbar greb tilføje til værktøjets alsidige præstationer på både sten og is.Funktioner:


Letvægts aksel hydroformede fra et enkelt stykke aluminium, der strækker sig gennem grebet til hurtig følelse og stivhed


Strømlinet, to stykke enkelt bolt hoved er kompatibel med alle aktuelle BD picks


Dual density justerbar knop funktioner afstand skiver til at rumme forskellige hånd størrelser og handsker


Offset øvre greb moderne leashless klatring


Aftagelig, clippable spike


Fusion issyl inkluderetSpecifikationer:


Vægt: 638 g (£ 1 6 ounce)


Længde: 50 cm


Hoved: Rustfrit stål


Pick: Chromoly stål


Aksel: Aluminium


Grip: Co formstøbt gummi


Køb din favorit Vandreture model og nyd udendørs. Der er 30 dages returret, hvis du ikke er tilfreds med dit køb af Black diamond Fuel. Hvis du er i tvivl om du skal købe dine Black diamond Fuel, kan du kontakte vores professionelle team udendørs via telefon eller e-mail.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Brat

-

Vi kom meget hurtigt. Eksternt ser godt ud, det sidder behageligt og sikkert i hånden. Jeg venter på mere post på isen, der ville teste dem.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk