`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Black diamond

Black diamond Glissade

Black diamond Glissade

  • Black diamond Glissade
  • Black diamond Glissade
  • Black diamond Glissade
  • Black diamond Glissade

Black Diamond Glissade

Produktbeskrivelse Black diamond Glissade

Et ideelt par handsker til Snow-fagfolk og Alpinister Black Diamond Glissade Mitts er vandtætte og varme. Disse alsidige handsker giver beskyttelse og maksimal varme til dine hænder i koldt bjergvejr.

Takket være den slidbestandige, 4-vejs strækning, åndbar Pertex Shield-skaller og varmt fleecefor, der giver maksimal vejrbeskyttelse og varme til dine hænder, mens du klatrer i de højeste bjerge i koldt, skørt vejr. Tilsætningen af BD ™ tørre indsatser på bagsiden af hænderne er lette, åndbare giver maksimal varme og komfort til dine hænder. Lavet med gede læderpalm, der forsegler kold vind og sne, selv når du er våd.

Uden tvivl er Black Diamond Glissade Mitts en ideel bjergbestigning, vandring eller gratis ridehandsker, fordi de er behagelige at have på og giver maksimal varme. Så køb det uden at tænke!

Alpine værdig beskyttelse med et alsidigt design, Glissade er vores bedste værdi fire sæson handske.Fra sne blæst kamme i Rockies til solrig forårsdag bestigninger på Rainier, Den Sorte Diamant Glissade handske packs fire sæson alsidighed i en overkommelig endnu højtydende design. Bygget med en BDry vandtæt åndbar insert og elastisk Pertex Shield shell stof, den Glissade afværger spindrift, sjap og slud. En fast fleece liner og 100 g Thinsulate isolering på bagsiden af ​​hånden holder kolde temps i skak, mens en kevlar forstærket ged læder håndflade holder op til udvidet rappelling og reb arbejde.Funktioner:


Fast foret med 100% vandtæt BDry insert


Let, slidstærk, Pertex Shield skal med 4 vejs stretch


Fast foring har 100 g Thinsulate isolering og 100 g fleece


Ged læder håndflade med Kevlar syningerTekniske specifikationer


Vægt per par: 175 g (6,2 oz)


Temperaturområde: 17/1 ºC (0/30 ºF)


Gennemfør din bestilling af Black diamond Glissade, med vores Herretøj udvalg og Handsker varer. Kig igennem de andre udendørs kategorier, Hos trekkinn, er vi specialister i udendørs udstyr, du kan også finde Handsker udstyr, til de bedste priser hos trekkinn!

Kundeanmeldelser og spørgsmål (23)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Gode handsker

-

Brand med fremragende produkter, anbefaler jeg

Varmt og vindtæt

-

Varm nok til de fleste af skidagene og vinden ikke kommer igennem. Du føler dig bare komfortabel og glemmer, at dine hænder kan have problemer, indtil du fjerner dem ...

Varmt og vindtæt

-

Varm nok til de fleste af skidagene og vinden ikke kommer igennem. Du føler dig bare komfortabel og glemmer, at dine hænder kan have problemer, indtil du fjerner dem ...

Fantastisk produkt

-

Fremragende varmt og blødt produkt med præcist greb om pinden

Bd glissade anmeldelse

-

varm og behagelig, måske lidt for stram, men det synes jeg bedst at bruge bærbarheden

Sort diamantglasagtige handsker

-

Købt til brug for trek i Mont Blanc. Stor pasform og varme. Har også plads til at bruge et par tynde linerhandsker under disse. Højt anbefalet!

Gode ​​multifunktionshandsker

-

God pasform, meget varm, vandtæt ok

Handske

-

magisk handske

God

-

Varm, behagelig, holdbar. Rengøring af masken fungerer fint. I våd sne nok for et par timer. Ud af mangler, tør i lang tid.

Svag forrude

-

Fremragende syede handsker! Men på lang opholder sig på den stærke vind ved en temperatur på -10 -2 stærkt fryse hånd. Jeg har på fornemmelsen, at de er renset. Fremragende handsker til at gå fra hjemmet til bilen, ikke mere!

Varmt og ajsutado

-

Varmt og praktisk handske, for aktiviteter såsom bjergbestigning eller skoldninger på is.

Gode ​​handsker

-

egnet til minus temperaturer og vandtæt. Handsker af god kvalitet

Tør hurtigt, lige nok varme.

-

For udvidet backcountry ture de tørrer meget hurtigere end læder-tunge handsker, som jeg også har brugt. Enkel manchet, lys og rimeligt prissat.

Varm er

-

Det er blevet den størrelse og lave og nem montering i koldt. Op til -17 ℃ der med en tilsvarende, men jeg vil beskytte mine hænder lige netop i forbindelse med en temperatur på ca. det. Udenfor er tørt uden sne er deponeret. Det er pålidelige handsker.

Handsker sort diamant

-

Membrane opfylder mine forventninger

Fremragende!

-

Fremragende kvalitet lavet. Fungerer godt.

Perfekt og god pris

-

Gode ​​handsker. Varm, vindtæt og vandtæt og behagelig at bestige Mont Blanc. Den pris, sensationelle. Og hele processen med at købe, forsendelse og kommunikation med Trekkin imponerende. Det bedste fra nettet, og det siger jeg efter megen shopping oplevelse. Tak!

Glissade

-

meget god

Nye handsker!

-

God pasform, ergonomisk pasform med en let bue ingen begrænsning bevægelse eller fingerfærdighed. Kvalitet handske ikke vente med at prøve det af.

Ganske varm

-

Let meget varmt, vi ikke har pletter samt sne.

Varm

-

de super varm luft! billige

Overhedet

-

Let og meget meget varmt

Super kvalitet

-

Super handsker (-17 °) svært at teste i Frankrig, men udstråler kvalitet. Købt til statiske fotooptagelser i bjergene (med handsker under skydning). Meget varm og blød på indersiden.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk