`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Black diamond

Black diamond Helio Active Shell

Black diamond Helio Active Shell

Black diamond Helio Active Shell

Black diamond Helio Active Shell

Black diamond Helio Active Shell

  • Black diamond Helio Active Shell
  • Black diamond Helio Active Shell
  • Black diamond Helio Active Shell
  • Black diamond Helio Active Shell
  • Black diamond Helio Active Shell
  • Black diamond Helio Active Shell
  • Black diamond Helio Active Shell

Black Diamond Helio Active Shell

Produktbeskrivelse Black diamond Helio Active Shell

En ideel Ski-beklædning og enhver alpinists drømmejakke, Black Diamond Helio Active Shell er en vandafvisende, vindtæt, varm og åndbar jakke designet til alle, der brænder for bjergbestigning. Denne alsidige jakke er konstrueret med Gore Tex-stof for at give optimal funktionalitet og maksimal komfort i bjergmiljøet.

Den kompromisløse 3-lags Gore Tex Active Technology giver maksimal åndbarhed, holdbarhed og vandtæt / vindtæt beskyttelse. Tilsætningen af Gore tex C Knit backer forbedrer komfort og åndbarhed af jakken, når du hopper de højeste sten og klatrer i bjerge. De i fuld længde lynlåse armhuleåbninger tillader, at fugtighedsdampen undgår regulerende kropstemperatur, løfter komfort og forbedrer ventilation.

Den integrerede Cohaesive ™ ledningslåseteknologi i hætten giver 3-vejs justering og fuld dækning til hovedet. Underarmknappen giver den maksimale ergonomiske frihed, mens du nyder aktiviteter med høj intensitet som skiløb eller bjergbestigning. Lommerne med indvendigt net har rigelig opbevaringskapacitet til dine vigtige ting.

Uden tvivl er Black Diamond Helio Active Shell et must-have beklædningsgenstande i enhver alpinistisk kollektion. Sig farvel til ubehagelige skijakker, fordi gore tex til undsætning! .

Black Diamond Helio Active, som er en ultralight ski-jakke, er den ultimative skal til hurtige og lette bjergopgaver. Denne 3-lags jakke med GORE TEX Active-teknologi er ekstremt åndbar, men alligevel holdbar vandtæt og vindtæt, hvilket gør den til den ideelle løsning til dage med høj intensitet i baglandet.

Funktioner:

GORE TEX 3L Active er holdbart vandtæt / vindtæt og giver ultimativ åndbarhed

Blød hånd GORE TEX C Knit®-bagplade

Integreret CohaesiveTM ledningsstyringssystem

Harness-kompatible håndlommer

YKK Aquaguard lynlåse

To-vejs armhule lynlåsåbninger

Pasform: Regelmæssig

Specifikationer:

Vægt: 363 g

GORE TEX Aktiv 3L, 3D nylon almindelig vævet ansigt med C Strik-bagplader og DWR-finish (155 gsm, 100% Nylon)


Hvis du vil lære mere omkring Black diamond Helio Active Shell, eller andre varer fra Black diamond i Herretøj kategorien af trekkinn. så er heldet med dig, fordi vi har et godt tilbud på disse varer, så dine udendørs aktiviteter kan ske med det bedste udstyr. Glem ikke at kigge forbi Jakker kollektioner, du kan vælge udendørs fra Black diamond, et af de største mærker i industrien.

Funktioner Black diamond Helio Active Shell

Tecnologias Black diamond Helio Active Shell

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk