`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Black diamond

Black diamond Punisher

Black diamond Punisher

Black diamond Punisher

  • Black diamond Punisher
  • Black diamond Punisher
  • Black diamond Punisher
  • Black diamond Punisher
  • Black diamond Punisher

Black Diamond Punisher

Produktbeskrivelse Black diamond Punisher

Et ideelt par handsker til Snow-fagfolk eller bjergbestiger's Black Diamond Punisher er det perfekte bjergbeklædning til højt bundne sysler eller bjælkeforhold under de kolde, hårde bjergforhold. Disse alsidige handsker giver dine hænder maksimal varme og komfort, selv under de koldeste og vådeste forhold.

Lavet med slidbestandigt, 4-vejs stretch nylonstof, der er let, holdbart og åndbart giver maksimal beskyttelse og varme. Tilsætningen af 100% BD.Dry ™ -indsatser, der er lette, fungerer altid godt, selv i de hårdeste vejrforhold. EVA-polstring beskytter også dine knoker mod kvæstelser og beskytter også uanset hvad. Gede læderpalm og palme pletter forsegler vind og kulde og giver holdbarhed. De forbuede pasformer og ledede fingre sikrer maksimalt greb og ergonomiske bevægelser af fingrene.

Sin duda, Black Diamond Punisher er en perfekt handske til alle dine bjerg- eller ski-relaterede aktiviteter på grund af dens holdbarhed og komfort. Så køb det uden at tænke!

Designet til is og blandet klatring i mildere temperaturer, Punisher giver følsomhed og fingerfærdighed nødvendig for hård klatring i variable forhold.Specifikationer:


- Fixed foret med 100% vandtæt BDry insert


- Slidstærk, vævet nylon med 4-vejs stretch


- Fixed 100 g fleece


- Ged læder håndflade, håndflade plaster og udjævnede fingre


- Kompressionsstøbt EVA polstring på knoerne for beskyttelse mod stød


- Is værktøj-specifikke præ-buet pasform og leddelte fingre giver en behagelig, sikkert greb


Skynd dig at købe Black diamond Punisher, til den bedste pris og altid hurtig levering, Hos trekkinn kan du også finde Handsker, eller Herretøj, vi har det du lige står og mangler. Køb Black diamond Punisher og modtag det hurtigt. Du kan også kigge på vores Handsker tilbud.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (4)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Min erfaring

-

Et af de fineste par handsker man kunne have til isklatring og blanding af alpine ruter. Leveringstiden er meget kort. Trekkinn-tjenester er op til mærket. Højt anbefalet.

Fantastisk

-

Fantastiske handsker til klatring selvom de helt sikkert løber lidt små. Hvis i nogen tvivl, bestil en størrelse op.

Nice-handsker

-

Jeg er tilfreds med pasform. Denne handsker er tyndere, end jeg troede. Jeg anbefaler at bestille en lidt større størrelse.

Vidunderlige handsker!

-

Jeg helt klart anbefale dette handsker. Meget god til is og mix klatring

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk