up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Black diamond

Black diamond Sko Prime

Black diamond Sko Prime

Black diamond Sko Prime

Black diamond Sko Prime

plus
  • 360Black diamond Sko Prime
  • Play videoBlack diamond Sko Prime
  • Black diamond Sko Prime
  • Black diamond Sko Prime
  • Black diamond Sko Prime
  • Black diamond Sko Prime

Black Diamond Sko Prime

Produktbeskrivelse Black diamond Sko Prime

Fremstillet til ultimativ komfort uden at gå på kompromis med holdbarhed, prime har en ruskindoverdel, der giver mulighed for en tilpasningsdygtig pasform, mens den giver ekstra vejrbestandighed og komfort. prime kan også håndtere tilgange med lethed takket være sin sortmærkede street sticky gummi ydersål. gummitå tilføjer beskyttelse, og båndsløjferne giver mulighed for forskellige tagging- og opbevaringsmuligheder, når stien slutter, og klatringen begynder.


Funktioner:

- Slidstærkt overdel i premium ruskind
Black Diamond BlackLabel Street klæbrig ydersål i gummi
- Gummitåbeskyttelse
- Tåform og overkonstruktion inspireret af klatresko-konstruktion
Super komfortabel støbt EVA mellemsål


Hos trekkinn har vi kun høj kvalitets udendørs vare, så du kun skal tænke på træning. Leder du efter en Black diamond Sko Prime? Er heldet med dig! Vi har trekkinn i vores online Herresko katalog og Sko, vi tilbyder udendørs, hvis du står og mangler. Læg i kurven og modtag dem på kun få dage.

Funktioner Black diamond Sko Prime

Drop
Farve
Fodtøjsvægt
Anbefalet brug

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Sorte diamantsko

-

Flot farve og meget let sko. Lidt lang leveringstid men god pris. Du kan godt vente lidt

Usædvanlig størrelse

-

Jeg bruger normalt en størrelse 42 og i denne model er jeg endelig blevet ved med en størrelse 43. Jeg var nødt til at skifte dem, fordi de var for stramme. Ellers er jeg meget glad for dem. De er meget behagelige såvel som smukke.

Anmeldelse

-

Meget behagelige sko. Farven på billedet er meget godt repræsenteret. Jeg synes størrelsen er overpris. Jeg har fodnummer 44,5 - jeg købte sko 45 og de viste sig at være for små. Kun 46 viste sig at være passende. Skoene er fantastiske

Godt produkt

-

Farven er den samme som på billedet, og tiden kom, hvad de sagde, synd er, at der var en fejl i størrelsen, og jeg har ikke været i stand til at prøve noget, jeg skal returnere dem og købe en anden

God produkt

-

Molt koder. I funktionelle.

Flot design

-

Passer godt, meget let og behageligt. Meget flot design, som jeg bedst kan lide. Mine første BD sko, men jeg elsker dem allerede. Mørk sål gør dem forhåbentlig lette at holde pæne.

Store

-

Fremragende sko !!! Fremragende designer, yderst behagelig, behagelig og sål med meget godt greb. Perfekt til gåture af mellemstore vanskeligheder og til hverdag i bymiljøer. Jeg er meget, meget tilfreds.

Stilfulde og oprindeligt behagelige sko

-

Har haft disse sko ca. tre uger og trampede virkelig rundt i dem hele dagen i træk på varierende overflader ca. 1 til 1,5 miles om dagen. Skoen er let at tage på og snøring gør det let at justere det optimale tryk. Jeg synes udseende, håndværk og materialevalg er fantastisk, men så kommer vi til sålen, som er lidt tynd, og det giver mig trætte og lidt onde fødder, jeg har andre tilgangssko med vibram sål osv. Arc´teryx, der er lige så lave og smalle som disse Black Diamond Prime, som ikke giver en følelse af ømhed eller træthed i fodsålen. Så på kortere etaper fungerer skoen fint.

Meget tilfreds

-

Let, overkommelig og perfekt pasform til smalle fødder. Jeg tror, at disse vil være mine foretrukne all-round sko.

Fremragende valg

-

Komfortabelt, let og stilfuldt.

Gode sager

-

Meget behageligt, godt design, stærkt anbefale

Sort diamant prime

-

Fantastiske, komfortable sko med flot design

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up