`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Black diamond

Black diamond Stubby Haul bag

Black diamond Stubby Haul bag

Black diamond Stubby Haul bag

  • Black diamond Stubby Haul bag
  • Black diamond Stubby Haul bag
  • Black diamond Stubby Haul bag
  • Black diamond Stubby Haul bag
  • Black diamond Stubby Haul bag

Black Diamond Stubby Haul bag

Produktbeskrivelse Black diamond Stubby Haul bag

Black Diamond Stubby Haul Bag, som er et vigtigt sportsudstyr til alle klatringentusiaster, er en ideel, slank, let bytrafik til din vandring, vandring og lang pendling. Dette er den mest holdbare, store taske, der kan trække en uendelig mængde vigtige genstande.

Lavet med robust, sej Vinyl-lamineret nylonstof, der er holdbart, let og giver maksimal beskyttelse mod det varierede udvendige vejr. EVA polstrede skulderstropper og polstrede rygpaneler gør det nemt at gribe fat og giver yderst komfort. Også det aftagelige polstrede hoftebælte sikrer maksimal mobilitet og komfort, mens du hopper de højeste sten og klatrer bjerge. Lommerne med lynlås har rigelig opbevaringskapacitet til alle dine vigtige ting.

Så lad ekspeditionen begynde med denne Black Diamond Stubby Haul Bag, der er en meget høj kvalitet og holdbar trækbag til alle globetrotters. trækposer er den eneste sande ledsager på din vandre- eller vandreture. Så vælg klogt!

Ideel til lys indhaling på gjort-i-en-dag vægge eller som en lille sekundær taske på længere missioner, Den Sorte Diamant Stubby Haul Bag er den mindste af vores distancer poser.


Den Stubbys super-holdbar, vinyl-lamineret nylon tager sæson efter sæson af misbrug, og EVA skum polstrede stropper og hoftebælte stuve væk, når du er klar til at trække.Features:


- Tough vinyl-lamineret nylonstof


- Tuck-away stropper og aftagelig polstret hoftebælte


- Med lynlås lomme og dobbeltvægget skørtSpecifikationer:


- Volumen: 35 L, 2136 cu i


- Dimensioner: 27 x 33 x 66 cm, 10,6 x 13 x 26 i


- Vægt: 1.81 kg, 3 £ 15 ounce


Udforsk alle Klatring udstyr varer, som du kan finde hos trekkinn, det kunne være Black diamond Stubby Haul bag. køb dine nu Black diamond Stubby Haul bag og spar penge på Reb tasker og udstyr produkter. Udover den gode kvalitet der altid er forbundet med Black diamond, du vil blive glad for dit køb. Ved du at vi har Black diamond Stubby Haul bag. Hos udendørs? Tak til trekkinn, du kan nu se et kæmpe udvalg af Klatring udstyr, til alt tænkelig sport.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (4)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Trækpose stump sort sort diamant

-

Jeg er meget forbløffet over denne kvalitetstaske. Det virker ret modstandsdygtige og holdbare ting, også en unik vare. I begyndelsen blev jeg lidt bekymret over leveringen, da denne COVID har påvirket os alle, men her beklagede min pakke og jeg slet ikke. Tak allesammen.

God

-

Det er en fantastisk pakke. Det bærer samt en pakke og kan tage en temmelig god slå. Rundt omkring god pakke.

Meget god

-

Meget godt, jeg kunne lide det

Smukke

-

Smukke Smukke

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk