`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Black diamond

Black diamond Super Light Mitt

Black diamond Super Light Mitt

  • Black diamond Super Light Mitt
  • Black diamond Super Light Mitt
  • Black diamond Super Light Mitt
  • Black diamond Super Light Mitt

Black Diamond Super Light Mitt

Produktbeskrivelse Black diamond Super Light Mitt

Et ideelt par handsker til Snow-fagfolk og Alpinister Black Diamond Super Light Mitt er vandtæt og varmt. Det være sig koldt vejr eller vanskelige bjergafkørsler, du kan bære og stole på Black Diamond Super Light Mitt . Denne alsidige handske er åndbar, holdbar, pakelig, vandtæt og giver optimal funktionalitet med maksimal komfort.

Fårhudlæderpalmen og Pertex 15D-ripstopskallen tilføjer handskes holdbarhed, åndbarhed, handsker, giver maksimal komfort og en høj grad af varme til hænderne i det kolde varierede bjergvejr. Tilsætningen af PrimaLoft Kodenshi Insulation bevarer varmen ved at reflektere strålende varme tilbage til dine hænder. De 100% vandtætte Gore tex-indsatser på bagsiden af hænderne er lette, åndbare giver maksimal varme og komfort til dine hænder.

Uden tvivl er Black Diamond Super Light Mitt en ideel bjergbestigning, vandring eller gratis ridehandsker, fordi de er behagelige at have på og giver maksimal varme. Så køb det uden at tænke!

Utrolig varm, Sammenfoldelig og let med kompromisløs vejr beskyttelse, Super Light Mitt er ideel til højtliggende bjergbestigning eller frysning kolde dage i backcountry.Specifikationer:


- 100% vandtæt og åndbar GORE-TEX XCR med Product Technology


- Pertex 15d ripstop Shell


- 284 g Primaloft Kodenshi isolering


- Får huden læder håndflade med Kevlar syninger for maksimal fingerfærdighed og kompressionsevne


Er du på udkig efter varer fra Black diamond og Black diamond Super Light Mitt? Hos trekkinn, kan du finde en komplet liste af Herretøj produkter og udendørs tilbehør. Bestil dine varer gennem vores online trekkinn butik. Der findes 75 mulige betalings metoder. Tjek vores katalog og find speciale udendørs tilbud. Fuld tilfredshed eller pengene tilbage.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (2)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Black diamond super let mitt

-

Mine hænder og fødder er kolde, selv om sommeren. Den Sorte Diamant Super Light Mitts er pillowy blød i udseende og funktionalitet, mit første indtryk var der er sætte af isolering, men de er lette. Hvis min første indtryk var, at de luffer kan være for omfangsrigt, blev det hurtigt erstattet med ærefrygt på deres jomfrurejse. Det var nat skiløb midten teenagere og luftig, jeg fik på elevatoren og bemærket mine hænder var varm, toasty varmt. De forblev komfortabelt varm hele natten igennem sidste stol. De synes store ligesom andre sæt ups jeg har haft i et forsøg på at holde mine hænder varme, men de lad være føler overdrevent store (de andre gjorde) i brug. Kom dem i stropperne og holde polerne var meget bedre end jeg troede det ville være for mængden af ​​isolering. Den bedste oprettet jeg har prøvet for varme og hovedparten vs brugervenlighed. Jeg har brugt dem 6+ gange denne sæson og har ingen slid problemer. Jeg kan varmt anbefale Black Diamond Super Light Mitts for uanset betingelserne resorters søger ultimativ varme og meget lidt kompromis.

Meget varm og god kvalitet

-

Meget god finish og kvalitet, super hot. ras hurtig levering

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk