`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Black diamond

Black diamond Terminator

Black diamond Terminator

Black diamond Terminator

  • Black diamond Terminator
  • Black diamond Terminator
  • Black diamond Terminator
  • Black diamond Terminator
  • Black diamond Terminator

Black Diamond Terminator

Produktbeskrivelse Black diamond Terminator

Et ideelt par handsker til Snow Professionals og bjergbestiger Black Diamond Terminator er det varmeste af dem alle. Denne alsidige handske er vandtæt, holdbar, åndbar og tilbyder optimal funktionalitet med maksimal varme i koldt, frit bjergvejr.

Lavet med 4-vejs stretch nylonstof, der gør dem lette, holdbare, varme, åndbare og giver maksimal komfort med høj fingerfærdighed. Takket være gede læderpalmen og klappefingrene tilbyder perfekt greb og et højt niveau af fingerfærdighed, mens du er på bjergbestigning eller ekspeditioner. Tilsætningen af neoprenmanchetter med let lukning forsegler kulden og vinden for at holde dine hænder varme. Desuden tilbyder den kompressionsstøbte EVA-polstring på knokene stor beskyttelse fra de ydre forhold.

Uden tvivl er Black Diamond Terminator en ideel bjergbestigning, vandring eller gratis ridehandsker, fordi de er behagelige at have på og giver maksimal varme. Så køb det uden at tænke!

En minimalistisk handske ideel til drytooling, blandede ruter og isklatring i milde temps, Terminator giver uovertruffen fingerfærdighed med fuld vandtæt beskyttelse.Features:


- Fixed foret med 100% vandtæt BDry insert


- Vævet nylon med 4-vejs stretch


- Ged læder håndflade og udjævnede fingre


- Neopren manchet med hook-and-loop lukning


- Kompressionsstøbt EVA polstring på knoerne for beskyttelse mod stød


Er du interesseret i Black diamond Terminator? Så skynd dig ind til trekkinn, her får du den bedste pris og altid via en sikker betalingsportal. Her kan du finde information omkring Black diamond Terminator. Black diamond er det bedste indenfor udendørs. Eksklusive Herretøj, der passer perfekt til dig og dine behov.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (10)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

God

-

God volumen, handsker kan bæres over dem. Nåede på 2 uger

Store handsker

-

Størrelse matchende med Størrelseskort. Måske de bedste handsker, jeg nogensinde har fået. Det er god kvalitet, lidt isoleret og god fingerfærdighed. God værdi for penge.

Handsker på toppen!

-

Perfekte handsker til isklatring, ristning og tør værktøj

Handsker

-

Meget flot passform til mig godt produkt.

Meget godt produkt

-

Handsker er meget komfortabel! stærkt anbefales.

Fremragende

-

Meget behagelig! Levering meget hurtig.

Varm og lys

-

tact perfekt til bjergbestigning og is skolde handske. Det er ikke helt vandafvisende og tommelfinger har efterladt lidt løs at manipulere karabinhager præcist.

Stor pasform, varm!

-

Disse handsker gøre arbejdet godt. De har god fingerfærdighed, stor vandtæt beskyttelse, og lige nok isolering til at holde mine hænder glade mens klatring!

Disse handsker var perfekt

-

Perfekt handske til at arbejde i kulde og gribende poler eller kræver fingerfærdighed.

Store foråret handsker

-

God pasform - let og slukkes. Føl store - afvise vand - varmt og flot. Den slags handske, du måske ønsker at købe to af, så du vil have en ekstra i de kommende år.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk